Marcin Nocun 01.12.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 Witam wszystkich Mam mały problem, chciałem sprawdzić co jest w aprobacie technicznej zakupionej paroizolacji. Nie sprawdzałem w hurtowni bo ...jakoś nie miałem czasu... Wiem, że można to zrobić w necie - tylko gdzie ... czekam na podpowiedź od fachowców Dzięki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.12.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 http://www.itb.pl Ale z tym, że aprobaty nie są publikowane - natomiast na tej stronie znajdziesz informacje gdzie aprobaty można kupić i dowiesz się kto je opracowywał. Zadzwonisz do ITB - może Ci powiedzą to co Cię interesuje.Telefon 22/8250471 - centrala - proś biblioteka, informacja, zespół aprobat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts