kote3 09.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mam pytanie czy ktoś też miał taki problem. Zamontowałam w swojej łazience 3-otworową baterię wannową i ciśnienie wody z tej baterii jest beznadziejne czy może wie ktoś co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 09.07.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 napisz jaka bateria, czy masz perlator, co sie dzieje jak wykrecisz perlator itp. Na razie to pytanie jest w stylu mam czerwony parasol jaka jutro będzie pogoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kote3 09.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Mam taką baterię http://www.kfa.pl/oferta/baterie/wannowe/stojace/cyrkon_/ Perlator mam odkręcony ale w zasadzie nie było różnicy w ciśnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 09.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 mam tez 3 otworowa z KFA tylko seria ametyst i rowniez cisnienie slabe. reklamowalem, przyjechal serwisant i stwierdzil: te typy tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts