Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona kuchnia gotowa ;) i co dalej??? Salon, jadalnia...

aneta-we

Recommended Posts

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie jestem pewna czy to jedna, czy dwie szafki uchylne - zwykła i witryna. Jakby co proponowałabym Ci to jako jedną szafkę - wiem z doświadczenia.

Pisałaś o szufladach - też je teraz mam i nie zamieniłabym na szafki - koniec z nurkowaniem po szafkach. Okucia też mam blum nie wymieniłabym na inne. Żałuję, że nie mogłam miec wszystkich szuflad tandembox (finanse).

Oświetlenie pod meblami - proponuję świetlówki. Monter mojej kuchni po ich zamontowaniu stwierdził, że swoje halogeny na pewno wymieni. Zresztą mój pomysł ze świetlówkami był wzięty z jakiegoś forum kuchennego.

Nie jestem pewna czy to jedna, czy dwie szafki uchylne - zwykła i witryna. Jakby co proponowałabym Ci to jako jedną szafkę - wiem z doświadczenia.

Szafka jest jedna, otwiera sie do góry i przełamuje.

Najbardziej aktualna wizualizacja (oprócz tego, że mikrofala będzie w szafce, bo biorę tę którą mam):

http://img114.imageshack.us/img114/6797/aktualny.jpg

Pod szafkami nie bedzie halogenów tylko takie listwy świecące.

Pięknie będziesz miała. Kolor boski!

Mam podobny układ kuchni tyle, że w linii prostej. Lodówkę mam tylko na innej ścianie zabudowaną z boku słupkami i z góry nadstawką. Płytę przy samym piekarniku - bo w innym miejscu nie dało się jej umiejscowic. Trochę się bałam jak z nią będzie, ale nie jest źle. Nie wiem czy masz już sprzęt, ale piekarnik i płyta ze sterowaniem sensorowym to bajka. Piekarnik z powłoką antyfingerprint też super - rzeczywiście nie zostają na nim ślady palców.

• 5 weeks później...
  • 1 month później...
niezwykle optymistyczna kuchnia :D jak można się źle czuć rano, schodząc do kuchni w takim wesołym i energetyzującym kolorze? gratuluję wyboru - odważny, ale efekt przesympatyczny ;)

A które zdjęcie oddaje rzeczywisty kolor kuchni? Jeśli zbliżenie, to kuchnia jest zimna - miętowa...

Gratuluję odwagi ;)

A które zdjęcie oddaje rzeczywisty kolor kuchni? Jeśli zbliżenie, to kuchnia jest zimna - miętowa...

Gratuluję odwagi ;)

najbardziej chyba oddaje jej kolor to zdjecie:

http://img24.imageshack.us/img24/2059/szuflady.jpg

Lubię tę kuchnię w dziennym swietle najbardziej, jest taka zielona i swieża. Nie jest miętowa. Wyglada różnie w zalezności od światła.

niezwykle optymistyczna kuchnia :D jak można się źle czuć rano, schodząc do kuchni w takim wesołym i energetyzującym kolorze? gratuluję wyboru - odważny, ale efekt przesympatyczny ;)

dziękuję Królowo :wink:

super wyszło!!!!

dziękuję monjan

aneta co to za okap bo widze ze szeroki jest

Kolorki nie moje ale kuchnia fajna

Kasia to FALMEC LINE 120 cm. Kuchnia ma 80 cm stąd taki szeroki okap.

aneta-we możesz pokazać zbliżenie na podświetlenie szafki? to jakaś listwa?

nie mam fotki ze zbliżeniem. To listwa swiecąca gdy sie jej dotknie. Zamontowana jest nie na samej krawędzi szafki tylko jakies 5 cm od rantu.