ellaj 12.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Aneta, jezeli juz to stol i lawa w salonie ciemno-brazowe. Krzesla i sofa skorzana kremowe.Krzesla zobacz w momastudio, a sofa lub naroznik, np. helvetia.Ale wtedy ta komodka nie pasuje. Zreszta i tak nie pasuje. Kuchnia nowoczesna i salon tez taki musi byc. Wywal i kup cos z tej samej serii, jak lawa i stol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.10.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Z salou na przedpokój:http://lh6.ggpht.com/_8Plan52eFtk/S5zKwsCr13I/AAAAAAAACb0/4uvdMIXCZVY/z%20salonu.jpg co to za drzwi? jaka firma i kolor [wenge]? jaka szerokosc szybki w drzwiach? bardzo one mi sie podobaja... i chcialabym zamówić coś w tym stylu.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Moim zdaniem ani brązowy, ani biały stół w kremowo-zielonej kuchni nie będzie dobrze wyglądał Nie mam jednak kontrpropozycji - przy takich połączeniach wyobraźnia mi szwankuje to już mnie zupełnie podłamałaś teraz to sama wiem, ze powinnam przynajmniej w środku dac białe okna. Ale tak mi się ciemne podobają. I lubię ciemne drzwi. Aneta, jezeli juz to stol i lawa w salonie ciemno-brazowe. Krzesla i sofa skorzana kremowe. Krzesla zobacz w momastudio, a sofa lub naroznik, np. helvetia. Ale wtedy ta komodka nie pasuje. Zreszta i tak nie pasuje. Kuchnia nowoczesna i salon tez taki musi byc. Wywal i kup cos z tej samej serii, jak lawa i stol. dzięki. Komoda do wywalenia ale "kiedyś" To nie był mój wybór- spadek meblowy ze starego mieszkania teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 co to za drzwi? jaka firma i kolor [wenge]? jaka szerokosc szybki w drzwiach? bardzo one mi sie podobaja... i chcialabym zamówić coś w tym stylu. Dzięki. drzwi robiła lokalna firma stolarska. Kolor nie wiem jaki- chyba wenge- dobierane do okien w kolorze dąb bagienny. Szerokośc szybki to 13 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 12.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2010 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 anika, z blatu odpada ze względu na koszty. I chcę miec stół, który moge bez problemu przenieśc w inne miejsce np. blisko płyty gdy szykuje większa imprezę. Ale sam pomysł mi się podoba Kurcze, teraz żałuje trochę, że nie zdecydowałam się na wyspę Tylko z założenia miało byc bardzo przestronnie. Potrzebujemy miejsca na swobodne poruszanie się wózkiem inwalidzkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 12.10.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Ja bym zrobiła stół, stolik mniejszy do kuchni i stolik kawowy z ciemnego drzewa- zbliżonego kolorem do okien i listew przypodłogowych. Nie wprowadzałabym kolejnego koloru .Kanapy w jakim masz kolorze- w takim samym dać krzesła (jeśli wyściełane) lub też drewniane w kolorze stołu, lub pokrowce w kolorze obić sof. Jeśli są ciemne- rzuciłabym na nie poduchy w zieleni i wanilii z kuchni.Twoja podłoga będzie pięknym tłem dla ciemnego drzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.10.2010 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 dzięki artmag. Chyba takie wyjście będzie najrozsądniejsze- wszystkie stoliki w jednym kolorze. Kanap- na szczęście ? - jeszcze nie mam. Przynajmniej tych docelowych I Wasze sugestie są co do nich mile widziane. Najlepiej byłoby pewnie gdyby miały taki kolor jak krzesła przy stole i odwrotnie. Kanapy widzę albo jasne, kremowe albo szare. Tylko nie wiem czy nie zginęłyby na szarej podłodze. Kanap na razie nie kupię ale krzeseł do stołu potrzebuję i dobrze, żeby chociaż siedzisko było miękkie. Czyli kolejny dylemat kolorystyczny? Jaki kolor obicia wybrac, żeby bardziej nie namieszac... I nie miec później problemu co z kanapami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.10.2010 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Aneta, zobacz te. Ja mam je, ale czarne. http://krzesla.momastudio.pl/krzeslo_264.htmlSa naprawde piekne. Cale ze skory. Do tego dokupisz jakis naroznik tez kremowy i miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.10.2010 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 ellaj, a nie będą za delikatne do takiego masywnego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.10.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 http://img121.imageshack.us/i/hpim4207p.jpg/http://img408.imageshack.us/i/hpim4144.jpg/Aneta, zobacz u mnie. Przyszly salon i kuchnia otwarta na salon. Te same meble wszedzie, tzn. w salonie tylko ciemne. Stol tez z tych masywnych.Nie patrz na te pseudo dodatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts