Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zielona kuchnia gotowa ;) i co dalej??? Salon, jadalnia...

aneta-we

Recommended Posts

Aneta, jezeli juz to stol i lawa w salonie ciemno-brazowe. Krzesla i sofa skorzana kremowe.

Krzesla zobacz w momastudio, a sofa lub naroznik, np. helvetia.

Ale wtedy ta komodka nie pasuje. Zreszta i tak nie pasuje.

Kuchnia nowoczesna i salon tez taki musi byc. Wywal i kup cos z tej samej serii, jak lawa i stol.

• Odpowiedzi 90
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moim zdaniem ani brązowy, ani biały stół w kremowo-zielonej kuchni nie będzie dobrze wyglądał :( Nie mam jednak kontrpropozycji - przy takich połączeniach wyobraźnia mi szwankuje ;)

to już mnie zupełnie podłamałaś :(

teraz to sama wiem, ze powinnam przynajmniej w środku dac białe okna. Ale tak mi się ciemne podobają. I lubię ciemne drzwi.

Aneta, jezeli juz to stol i lawa w salonie ciemno-brazowe. Krzesla i sofa skorzana kremowe.

Krzesla zobacz w momastudio, a sofa lub naroznik, np. helvetia.

Ale wtedy ta komodka nie pasuje. Zreszta i tak nie pasuje.

Kuchnia nowoczesna i salon tez taki musi byc. Wywal i kup cos z tej samej serii, jak lawa i stol.

dzięki. Komoda do wywalenia ale "kiedyś"

To nie był mój wybór- spadek meblowy ze starego mieszkania teściowej ;)

co to za drzwi? jaka firma i kolor [wenge]? jaka szerokosc szybki w drzwiach? bardzo one mi sie podobaja... i chcialabym zamówić coś w tym stylu.

Dzięki.

drzwi robiła lokalna firma stolarska.

Kolor nie wiem jaki- chyba wenge- dobierane do okien w kolorze dąb bagienny.

Szerokośc szybki to 13 cm.

anika, z blatu odpada ze względu na koszty. I chcę miec stół, który moge bez problemu przenieśc w inne miejsce np. blisko płyty gdy szykuje większa imprezę. Ale sam pomysł mi się podoba ;)

Kurcze, teraz żałuje trochę, że nie zdecydowałam się na wyspę :( Tylko z założenia miało byc bardzo przestronnie. Potrzebujemy miejsca na swobodne poruszanie się wózkiem inwalidzkim.

Ja bym zrobiła stół, stolik mniejszy do kuchni i stolik kawowy z ciemnego drzewa-

zbliżonego kolorem do okien i listew przypodłogowych. Nie wprowadzałabym kolejnego koloru .

Kanapy w jakim masz kolorze- w takim samym dać krzesła (jeśli wyściełane) lub też drewniane w kolorze stołu,

lub pokrowce w kolorze obić sof. Jeśli są ciemne- rzuciłabym na nie poduchy w zieleni i wanilii z kuchni.

Twoja podłoga będzie pięknym tłem dla ciemnego drzewa.

dzięki artmag.

Chyba takie wyjście będzie najrozsądniejsze- wszystkie stoliki w jednym kolorze.

Kanap- na szczęście ? ;)- jeszcze nie mam. Przynajmniej tych docelowych ;)

I Wasze sugestie są co do nich mile widziane.

Najlepiej byłoby pewnie gdyby miały taki kolor jak krzesła przy stole i odwrotnie.

Kanapy widzę albo jasne, kremowe albo szare. Tylko nie wiem czy nie zginęłyby na szarej podłodze.

Kanap na razie nie kupię ale krzeseł do stołu potrzebuję i dobrze, żeby chociaż siedzisko było miękkie. Czyli kolejny dylemat kolorystyczny? Jaki kolor obicia wybrac, żeby bardziej nie namieszac... I nie miec później problemu co z kanapami...