Ila75 14.09.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 witam! Jestem początkująca na etapie wyboru projektu, podoba mi się projekt w blasku księżyca co o nim myślicie? w tym projekcie jedyny minus dotyczy braku osobnego wc, rewelacyjny jest zadaszony taras i koszty budowy jeżeli sa realne : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 14.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Moim zdaniem projekt ten jest całkiem niezły i wszystko ciekawie rozplanowane. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Link jakiś podrzuć czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 15.09.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 http://projekty.muratordom.pl/search_results.htm?powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=&symbol=M60&x=38&y=9 projekt jest nowością muratora jeszcze nikt go zapewne nie buduje ale może są tacy jak ja co chcieliby mały domek? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 15.09.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Taki domek - moim zdaniem - świetnie nadaje się jako letniskowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Jeśli chcesz takiego małego domku, to rozkład wydaje się bardzo sensowny: oddzielnie część sypialna, nienajmniejsza łazienka, zaraz obok niej kotłownia w której można zrobić pralnię, otwarte pomieszczenia "salonowe" Jednak jako że jestem zwolenniczką trochę większych domów, to myślę że czasem można się zastanowić, czy lekkie powiększenie wygeneruje faktycznie jakieś istotne koszty. Wydaje mi się, że kuchnia 9mkw i salon 23mkw to naprawdę jest mało i możesz potem żałować a wygląda na to, że bardzo łatwo jest je powiększyć przesuwając ścianę szczytową o powiedzmy 1m chociaż - nie naruszasz konstrukcji dachu, tylko po prostu ją wydłużasz i płacisz troszkę więcej za te parę pustaków/styro + dodatkowa krokiew pewnie wyjdzie i trochę więcej pokrycia dachowego. A szersza kuchnia przy układzie w "L" na pewno będzie i ładniejsza i wygodniejsza. I masz wtedy, tak licząc na palcach, dodatkowe 11mkw, czyli powiedzmy salon nie 23 tylko 30 i kuchnia nie 9 tylko 11 i to już zaczyna mieć sens No chyba że działka za wąska na takie manewry... Decyzja należy do Ciebie PS Jest całe mnóstwo ludzi na forum, którzy chcą i budują małe domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 16.09.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dorcia IQ!!! już myślałam nad małym powiększeniem ale dla uzyskania kwadratu w salonie i postawienia stołu pomiedzy kuchnia a salonikiem ot taka mini jadalnia, kuchnię mam 9 m w bloku dodam jak na blok to podobno duża i nawet nie tęsknie za większą. Mały dom to tak z lenistwa kto będzie w nim sprzątłl a i utrzymanie z niewielkiej pensyjki urzędaska byłoby nielada wyzwaniem dzieci pofruną a ja będę siedziała sobie na tym ładnym tarasie i piła grzane wino Dzięki za opinę po głębokich przemyśleniach stwierdzam, że ten metr w bok może dużo zmienić a miejsce na to sie jeszcze znajdzie, jak nie wpadnie mi jakiś inny domek to chyba zostaniemy przy blasku ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 kto będzie w nim sprzątłl (...) Oto kto: http://www.roomba.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
francuz2op.pl 10.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 czy ktos z panstwa buduje ten dom,jesli tak to prosze o jakies zdjecia np.wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
browik 19.11.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja wlasnie kupilem ten projekt i na wiosne bede go budowal. Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyton79 26.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam czy ktoś już buduję ten domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka419 26.03.2010 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 czy ktoś buduje budował lub będzie budował domek o nazwie ''w blasku księżyca''- pow. użytkowa 85,7m ? domek z MURATORA ja jestem nim zafascynowana nawet bardziej niz domkiem o nazwie słoneczny 89,78m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka419 26.03.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja też szukam osób które budują domek w blasku księzyca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 20.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Witam .Zaczeliśmy budować dom W blasku księżyca.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helusia 03.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam, jestem na etapie zbierania papierków do pozwolenia na budowę. Wybrałam domek "w blasku księżyca, jest prosty, nie duży i śliczny. Czy może Pani napisać coś o budowie swojego domku? A może ma Pani jakieś zdjęcia? Serdecznie pozdrawiam. Helusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helusia 03.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Witam, jestem na etapie zbierania papierków do pozwolenia na budowę. Wybrałam domek "w blasku księżyca, jest prosty, nie duży i śliczny. Czy może Pan napisać coś o budowie swojego domku? A może ma Pan jakieś zdjęcia? Serdecznie pozdrawiam. Helusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 23.09.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam serdecznie . Domek jest super . Teraz kładziemy dachówke i zamawiamy okna. Fotki moge przesłac na maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helusia 23.09.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam serdecznie . Domek jest super . Teraz kładziemy dachówke i zamawiamy okna. Fotki moge przesłac na maila. Pozdrawiam Witam i dziękuję za odpowiedź.Będę bardzo wdzięczna za fotki, dużo fotek.mój mail [email protected] Serdecznie pozdrawiam,Anna Kraus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 23.09.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam serdecznie . Domek jest super . Teraz kładziemy dachówke i zamawiamy okna. Fotki moge przesłac na maila. Pozdrawiam Witam i dziękuję za odpowiedź. Będę bardzo wdzięczna za fotki, dużo fotek. mój mail [email protected] Serdecznie pozdrawiam, Anna Kraus Jutro beda zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helusia 23.09.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts