Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt M60 W BLASKU KSIĘŻYCA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 61
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 1 month później...

witam!

również jesteśmy zauroczeni tym projektem :)

czy osoby, które zakończyły bądź rozpoczęły budowę tego domku mogą w przybliżeniu podać szacunkowe koszty realizacji (ile mniej więcej kosztuje wybudowanie takiego domku) bez wykończenia wewnętrznego i z wykończeniem wewnętrznym zakładając, że będzie się budowało systemem gospodarczym.. ;)

czy w kwocie 200 tys. zł będzie można się zamknąć z wykończeniem wew.??

i jeszcze jeżeli można prosić o jakieś zdjęcia wewnątrz domku bylibyśmy wdzięczni :)

z góry dziękuje za odpowiedzi :)

pozdrawiamy!

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam wszystkich!

Ja również buduję dom "w blasku księżyca" w okolicach Wrocławia. Na chwilę obecną mamy z mężem wylany wieniec, a na wiosnę ruszamy z dachem. Zdecydowaliśmy się na budowę domu systemem gospodarczym, więc zamknięcie się w kwocie 200 tys. jest bardzo możliwe, tym bardziej że do tej pory wydaliśmy na wszystko (łącznie z formalnościami, ale bez działki) niecałe 40 tys. Proszę o opinie i zdjęcia od osób, które są na dalszym etapie. Mój e-mail: [email protected]

• 2 weeks później...

Witaj Asiu,

pisałam do Ciebie na jesieni i dostałam zdjęcia. A poźniej padł mi komputer i nie mam już Twojego maila.

Pięknie wygląda Twój domek, jest uroczy. Obejrzałam wszystkie zdjęcia zamieszczone na forum. Zazdroszczę Ci, ze juz kończysz budowę i niedługo zamieszkasz.

Ja juz mam wszystkie papierki, teraz czekam na kredyt i zaczynam budowę, mam nadzieję, w marcu. Czy mogłabyś napisać jak wyglądają koszty na poszczególnych etapach budowy? Będę wdzięczna. Z góry dziękuję.

Zauważyłam, że zmieniłaś wyjscie do ogrodu, były 2 x 2 drzwi, teraz są 3.

Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź. moj mail: [email protected]

• 1 month później...