zana 01.10.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Witam, budowa naszego domku właśnie się rozpoczyna, byłabym również bardzo wdzięczna za zdjęcia. Mój adres to [email protected] Z góry serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawo25 01.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 dajcie jakieś fotki tu ...ładny domek..w blasku k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 04.10.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 na życzenie dachóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 04.10.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 jeszcze zdjcia tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besinusia 14.11.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 witam jestem zauroczona projektemw blasku księżyca narazie zbieramy środki:) jeśli nie kłopot bardzo proszę o zdjęcia na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
getuppa 17.11.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 witam! również jesteśmy zauroczeni tym projektem czy osoby, które zakończyły bądź rozpoczęły budowę tego domku mogą w przybliżeniu podać szacunkowe koszty realizacji (ile mniej więcej kosztuje wybudowanie takiego domku) bez wykończenia wewnętrznego i z wykończeniem wewnętrznym zakładając, że będzie się budowało systemem gospodarczym.. czy w kwocie 200 tys. zł będzie można się zamknąć z wykończeniem wew.?? i jeszcze jeżeli można prosić o jakieś zdjęcia wewnątrz domku bylibyśmy wdzięczni z góry dziękuje za odpowiedzi pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 17.11.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Prosze podać maila to prześle zdjęcia wewnątrz i podam koszty . Pozdrawiam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
getuppa 18.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 witam! @ -> getuppa[at]o2.pl z góry bardzo dziękujemy Ania i Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besinusia 18.11.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 asiu będę wdzięczna z zdjęcia waszego domu mój adres [email protected] u nas wszystko sprowadza się ze zaczniemy w na wiosne budę też pozdrawiam agnieszka z jastrzębia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 23.11.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Schody zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 29.11.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Okna już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasf 10.12.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam. Mam zamiar budować ten dom w okolicach Poznania. Szukam osoby, która zechciałaby pokazać mi dom gotowy lub w trakcie budowy i podzieliłąby się swoimi doświadczeniami. Proszę o kontakt: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 02.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krach7 22.01.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 WitamI ja niosę się z zamierem zakupienia tego projektugdybyś był uprzejmy podać jakies koszta jakie poniosłeś to bedę bardzo wdzieczny [email protected]...... mnie ta chałupka też zauroczyłapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiula_18 26.01.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Witam, Proszę wyślijcie mi na pocztę kosztorys waszych domów. Chcielibyśmy się zamknąć w kwocie 200 tys. najlepiej z wykończonym wnętrzem, ale czy to możliwe? Proszę o opinie i Wasze zdjęcia, mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania0305 30.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich!Ja również buduję dom "w blasku księżyca" w okolicach Wrocławia. Na chwilę obecną mamy z mężem wylany wieniec, a na wiosnę ruszamy z dachem. Zdecydowaliśmy się na budowę domu systemem gospodarczym, więc zamknięcie się w kwocie 200 tys. jest bardzo możliwe, tym bardziej że do tej pory wydaliśmy na wszystko (łącznie z formalnościami, ale bez działki) niecałe 40 tys. Proszę o opinie i zdjęcia od osób, które są na dalszym etapie. Mój e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachwycona26 06.02.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam !Z mężem również planujemy budowę tego domu. Chcielibyśmy prosić o zdjęcia domu w środku i koszty budowy . Mój e-mail [email protected] z góry dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiap2 09.02.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych projektem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Helusia 20.02.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witaj Asiu,pisałam do Ciebie na jesieni i dostałam zdjęcia. A poźniej padł mi komputer i nie mam już Twojego maila.Pięknie wygląda Twój domek, jest uroczy. Obejrzałam wszystkie zdjęcia zamieszczone na forum. Zazdroszczę Ci, ze juz kończysz budowę i niedługo zamieszkasz.Ja juz mam wszystkie papierki, teraz czekam na kredyt i zaczynam budowę, mam nadzieję, w marcu. Czy mogłabyś napisać jak wyglądają koszty na poszczególnych etapach budowy? Będę wdzięczna. Z góry dziękuję.Zauważyłam, że zmieniłaś wyjscie do ogrodu, były 2 x 2 drzwi, teraz są 3.Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź. moj mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna79 01.04.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam, Mam pytanie do osób będących w trakcie budowy. Czy jest możliwe wstawienie pieca na ekogroszek z podajnikiem do kotłowni o wymiarach takich jak w projekcie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts