askaaa 10.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 konkretnie chodzi mi o taki zestaw http://sklep.dajar.pl/index.php?naw=zoom&numer=47919&typ=1 wygodnie się w nim siedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.07.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Nie wiem, nie próbowałam A tak poważnie zdania będą podzielone - zależy od wzrostu, budowy ciała. Jednemu będą nogi zwisać i powie, że niewygodnie, inny dosięgnie stopami podłoża i powie ok. Myślę, że trzeba osobiście tyłek posadzić i wydać orzeczenie w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 11.07.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Właśnie nie ma takiego zestawu u mnie w mieście i nie mam jak posadzić tam tyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 To już nie wiem co Ci poradzić Kupowanie takiego sprzętu w ciemno, to ryzyko, bo przecież będzie trzeba na tym siedzieć, a nie tylko oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 w łódzkim almi decor jest podobny zestaw za 4kpln i jest bardzo wygodny...200 m dalej w nomi jest taki sam zestaw za 2kpln i jest okropnie niewygodny...wyglądaja tak samo!!! różnica w wyglądzie minimalna , może inne poduszki , rama pare milimetrów w tę czy w tam tę... i jakże inny efekt... trza organoleptycznie wypróbować pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czasem wystarczy inny kąt nachylenia oparcia i już zupełnie inaczej się siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 11.07.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 w ciemno nie kupie...będę szukać dalej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts