roszponka 17.07.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam,dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Nie odzywałam się bo byłam nad wodą z dzieciakami.Meble oczywiście drewniane. Zaraz po sprawdzam wszystkie wątki. A co sądzicie o białych meblach z ikeii??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 17.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja kupuję Hemnesa z Ikea sa ładne i cena też ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 18.07.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 tylko, że w Lublinie nie ma ikeii.też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 18.07.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 znalazłam koło Lublina producenta białych mebli http://www.klasikus.pl mebelki fajne drewniane tylko ta cena wysoka np. szafa dwudrzwiowa ok 3000 złmożna oszaleć, a jeszcze inne mebelki straaaaaaaasznie drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 18.07.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam,Ja też zachorowałam na białe meble dla córki.Niestety meble z serii CINDARELLA są już znacznie droższe niż pisała Aneżkaszafa 2-drzwiow ok1900 zł, komoda ok. 1200 złsą ładne ale drogie.Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 18.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Czy z sosnowego łóżka lakierowanego przed malowaniem na biało lakier należy zetrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Przed malowaniem trzeba zedrzeć stary lakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 20.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Przed malowaniem trzeba zedrzeć stary lakier Jesli gotowy lakierowany mebel ma byc później malowany akrylową farbą kryjącą, to nie ma potrzeby zdzierania lakieru, wystarczy calość dokładnie odtłuścić i zmatowić papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A mnie zastanawia czy nie boicie się, że te meble sosnowe nie są za miękkie i za chwilę całe będą powgniatane i porysowane? A może jest jakiś sposób, żeby je utwardzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 20.07.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nie są za miękkie - od kilku lat synek śpi w sosnowym łóżku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MikiMisio 22.07.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jestem nowa więc jesczez nie wiem jak pisac na tym forum ja tez szukam jakiś fajnych mebli dla dziewczynki czy ktoś już zamawiał serię mebli romantycznych Fiorentino i może cokolwiek powiedzieć bo nigdzie nie znalażłam opinii w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 22.07.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 W tych meblach Fiorentino najbardziej irytują mnie te gotowe zestawy. Bo po co mojej rocznej córeczce biurko? wolałabym ławke ze schowkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Witam,podciągam wątek, może ktoś wstawi zdjęcia pokoi swoich córek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 A nie miały być drewniane? Te z ikei chyba nie są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 nie nie są drewniane,ale w ikea podobno są drewniane dziecinne nazwa zaczyna się na A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 23.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 to moje białe meble, co prawda nie do pokoju nastolatki, ale do sypialni. zwykłe sosnowe, własnoręcznie przerabiane, 3 razy biała lakierobejca Sadolin + 1 raz biały lakier Dulux. Do tego jeszcze bedzie komoda (właśnie się robi) i łoże małżeńskie. Brakuje jeszcze gałek, ale mam już wypatrzone. Wiem większość woli garderoby, ale ja szafy uwielbiam i nie wyobrażam sobie nowoczesnej przesuwnej. http://img139.imageshack.us/img139/3446/dsc00267j.jpg http://img142.imageshack.us/img142/424/dsc00273s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 23.07.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Ładne, też myślałam o stolarzu, który zrobi drewniane meble i pomalować na biało.Można też poprzecierać żeby wyglądały na stare.Tylko to chyba trudna technika.Czekam na komodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 02.10.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 ja zamówiłam w końcu u stolarza, bo chciałam konkretne wymiary ( nie standardowe) i deskę oporową, zeby mały brzdąc nie spadł wędrując w nocy ale żeby samodzielnie mógł wyjść. Nie znalazłam nigdzie takiego jak chciałam, zamóiłam u stolarza (ceny od 400 zł po 1000) jest super, i takie jakie chciałam, pomalowałam sama tak jak chciałam, bo stolarz nie mógł mnie w tym temacie zrozumieć.Jak patrze na te mebelki co tu są pokazane to fajne, ale nie za takie pieniądze, jeden link miał ceny...... kosmicznie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 06.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam,akselek, jeśli można wiedzieć to skąd masz stolarza.Ja mieszkam kolo Lublina i nie mogę znaleźć zadnego stolarza.Może Twój stolarz mieszka niedaleko mnie, nie ma za dużo pracy i mógłby zrobić meble dla mojej córki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 06.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 roszponka, wysylam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts