mmmagdaa 11.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Czy ktoś z Was ma w kuchni szufladę na kosz na śmieci??? Chodzi o to, zeby nie nurkowac ze śmieciami pod szafkę. Pokażcie proszę zdjęcia, jak to rozwiązac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Magdo, mam połączone w jedną dwie głębokie szuflady pod zlewozmywakiem. Bardzo wygodne rozwiązanie - można wstawić albo klasyczny kosz na śmieci, albo kosz z segregatorem odpadów: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/PJAVnlmPiaoPSVL9JB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.07.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Ja ma zakupione takie ustrojstwo, które po otwarciu szafki będzie się otwierało, niestety jeszcze nie ma kuchni zamontowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 11.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 My mamy sortownik z firmy Blancko. Jest przymocowany do frontu i obsługuje się go bardzo wygodnie: Łapiesz za uchwyt we froncie i kosz wyjeżdża razem z nim. Żadne składane cudo wieszane bokiem. Jest to nasz najlepszy zakup jeżeli chodzi o sprzęt w kuchni. Taki sortownik oczywiście na porządnych prowadnicach z hamulcami bo otwiera się go średnio kilkadziesiąt razy na dobę.Polecam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 11.07.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Tutaj masz pare przykładów takich koszy - http://www.domosfera.pl/wnetrza/1,93228,6430360.html - Ja mam w domu ikeowskie - jeden wisi na drzwiczkach , dwa na specjalnej szynie się wysuwają - dobrze się spisują , ale nie widzę , żeby te moje były jeszcze dostępne :/ Na stronce ikeii są tylko jakieś inne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 13.07.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Swego czasu przegryzałam się przez ten temat i na podstawie zebranych informacji zdecydowałam się na firmę BLANCO, model ECON 60/3 - ze wzgledu na fakt, iż posiada 3 pojemne kosze oraz prowadnice z hamulcem. Jest już zamontowany i mogę go szczerze polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts