franzkru 22.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Faktycznie gapa ze mnie i nie zauważyłem Co do czasu oczekiwania, to jak ktoś robi tanio i w miarę przyzwoicie to tak jest ja praktycznie rok wcześniej zaklepywałem izolacje To robiła ekipa która budowała mi cały SSO więc wiedziałem że dodzwonić się do nich jest ciężko nie mówiąc już o umówieniu na jakiś termin. Jak by ktoś szukał ekipy do budowy domu to mają wolny termin na sierpień.. 2010 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 23.07.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Hehe czyli terminy jak za czasów największego szału, o ponad rok do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albertos 06.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja się ciesze jedynie z tego, że ceny mieszkań lecą w doł, ceny zaczynają być coraz bardziej przyjemne. Już niedługo może będzie mnie nawet na nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 04.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Przesilenie u deweloperów bedzie w listopadzie, kto nie zarobi to zimą padnie na licytacji hipoteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnt1719505752 07.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam pytanie, jak jest w innych rejonach Polski. Na Górnym Śląsku deweloprzy mimo krysysu nie chcą obniżać cen za domy. Twierdzą, że 650 tys. za 168 m2 powierzchni użytkowej to tanio. U mnie (Szczecin i okolice) jednak pospadało. Najpierw nic, ale teraz bardzo. Budowy stanęły. Tragedia. Natomiast mam kumpla w Katowicach - potwierdza, że na Ślasku nie spadło, nawet trochę podrożało. Ale tam nie było podobno tak bardzo napompowanych cen, jak w Wawie, Krakowie, czy Wrocku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 07.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Nie zauwazylam specjalnie zeby ceny w Szczecinie byly realne, a sledze ten rynek caly czas. wrecz przeciwnie po targach nieruchomosci jakie byly niedawno, uswiadomilam sobie ze te ceny nadal sa chore. Spadly ceny, ale tylko na rynku wtornym i to w bardzo nieciekawych dzielnicach (Kasztanowe, Niebuszewo itd). Reszta w Szczecinie jak byla napompowana tak dalej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnt1719505752 07.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 No może ceny ofertowe nie - to fakt, ale jak sie przychodzi co do czego, tj. do negocjacji i uwiarygodnienia transakcji, to można dużo utargować. Oficjalnie nikt nie spuszcza - zwłaszcza pośrednicy nie chcą puścić w eter, że schodzą z ceny, ale spóbuj konkretnie potargować - zobaczysz, że ceny jednak spadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts