matrix7 11.07.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 WitamMam pytanie do wszystkich, może ktoś będzie potrafił mi doradzić, na panelach podłogowych zrobiły mi się2 plamy tak naprawde nie wiem od czego ale wygląda to tak jak gdyby cos się wylalo i zostały wybielone palmy. Zastanawiałem się czyjest jakiś środek którym można by to pokryć(panele koloru mahoń) ponieważ plamy są w takim miejscu że trzeba by rozłożyć prawie całą podłogę. Z góry dziękuję za wszelkie parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot1979 12.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 daj jakies zdjecie , nieraz zdjecie wiecej mowi niz 1000 slow:) wtedy wiecej osob sie znajdzie na ewentualna porade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matrix7 11.08.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Zdjęcie plam na panelach trochę nie wyraźne ale plamy widać http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f5975fb69e1dc5c4.html Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts