Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wnętrze do oceny.

xisio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 182
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

szafa super, choć jak na garderobę - za mało wiszących ;]

W mieszkaniu mam jeszcze dużą garderobę na ubrania i szafę w holu z drążkiem w sumie ponad 4.5m drążka na 2 osobową rodzinę, w tej jest możliwość wyjęcia 2 półek i założenia drążka (mam przygotowane otwory i drążek)

Garderoba jest czysto przemysłowa, część brudna oddzielona drzwiami wewnętrznymi, za nimi będą mopy, odkurzacz, deska do prasowania, chemia itp.

• 1 month później...
super, masa moich znajomych urzadzajacych własnie mieszkania robi coś takiego. prosty sposób by nadać łazience nieco charakteru

niestety tubądzin nie lubi współpracować i musiałem kupic extra jeden dekor jeszcze by go dokładnie zeskanować i na wektory przerobić do piaskowania, dzięki czemu jest identyczny z wzorem i wielkością co dekor na ścianie, na scianie po prawej bedzie podświetlony ale ciemny więc liczę że łazienka nabierze przestrzeni.

http://img16.imageshack.us/img16/7724/dsc04380ai.jpg

jak ja wrzucalam wzorek z mojego kafla na lustro, dałam po prostu jeden kafelki do zeskanowania szklarzowi (firmie która robi rożne cuda ze szkła). mimo ze kafelki był wypukly (miał chropowaty wzór), nie było z tym żadnego problemu. zwrócił mi nieuszkdxony egzemplarz

Ja miałem dekory kupione co do jednego i musiałem dokupić extra jeden by teraz zeskanować, tubadzin powiedział mi w mailu ze nie udostępnia bo znak zastrzeżony i nie obchodzi ich ze mam łazienkę w ich płytkach :)

To chyba oczywiste. Byłabym bardzo zaskoczona, gdyby udostępnili.

no zdecydowanie również bym się zdziwiła

mój fachowiec powiedział że wystarczajace jest nawet zdjęcie kafla jakie mają sklepy internetowe na swoich stronach. no może nie taka miniatura, ale jeśli otwiera się do wielkości fotki 10x15 cm, to kwadraciki jest w stanie zniwelować pierwszy lepszy grafik, a ludzie, którzy się zajmują robieniem piaskowań czy innymi takimi bajerami w szkle - grafików mają raczej całkiem sprytnych

15m taśmy led, 2 godziny montażu i połowa sąsiadów na balkonach :p

chłopie jak Tobie w całym tym remoncie chodziło tylko o wyciągniecie sąsiadów na balkon, to jest prostszy i tańszy sposób....małżonka w stroju Ewy niewieszająca pranie:)

Generalnie mieszkanie na NIE!!!! Masz wszystko to, czego ja bym chciała uniknąć.......Sztampa jak u 80 % ''młodych Kowalskich''. Z zamkniętymi oczami mogę wyliczyć co masz: łupek imitujący kamień naturalny, panele, meble wenge, zabudowy z karton gipsu, na sufitach odyseja kosmiczna, halogeny gdzie tylko można wcisnąć, halogen i półka nad geberitem w łazience na której nie wiadomo co postawić:p , kanapa ze skóry białej a'la tapicerka samochodowa z wypasionego audi. To taki mini przegląd katalogów wnętrzarskich z ostatnich kilkunastu miesięcy...zero indywidualności i własnego pomysłu.

chłopie jak Tobie w całym tym remoncie chodziło tylko o wyciągniecie sąsiadów na balkon, to jest prostszy i tańszy sposób....małżonka w stroju Ewy niewieszająca pranie:)

Generalnie mieszkanie na NIE!!!! Masz wszystko to, czego ja bym chciała uniknąć.......Sztampa jak u 80 % ''młodych Kowalskich''. Z zamkniętymi oczami mogę wyliczyć co masz: łupek imitujący kamień naturalny, panele, meble wenge, zabudowy z karton gipsu, na sufitach odyseja kosmiczna, halogeny gdzie tylko można wcisnąć, halogen i półka nad geberitem w łazience na której nie wiadomo co postawić:p , kanapa ze skóry białej a'la tapicerka samochodowa z wypasionego audi. To taki mini przegląd katalogów wnętrzarskich z ostatnich kilkunastu miesięcy...zero indywidualności i własnego pomysłu.

żona m

I Love You :hug:Jej wypowiedź powinna być podpięta w dziale Wnętrza na stałe.

PS I jeszcze to:

"zapomniałam o makaronach w oknie i łuczkach."

żona m zapomniałaś o podłodze merbau :p

Edytowane przez Aleksandryta

żona m, nareszcie ktoś to powiedział. Bo sytuacja przypominała tę ze słoniem pokoju. Wszyscy wiedzą, że słoń jest, ale nikt nie powie, że go widzi.

Ale jak widać po wielu komentarzach, takie wnętrza też się podobają. Szczególnie samemu właścicielowi. ;)

xisio, jeśli dobrze Ci się mieszka w takim otoczeniu, Twoja sprawa. Ale nie nazywaj tego proszę nowoczesnością, bo z nią to mieszkanie nie ma wiele wspólnego. To tak, jakby walnąć sobie styropianową sztukaterię na suficie i mówić, że ma się rokokowe wnętrze.

żona m uważaj bo przejmiesz mój opis ;)

jaksie chyba do mnie on bardziej by pasował:yes:

Generalnie chłopak ma mieszkanko jak chciał, ale hipokryzją byłoby pisać, ze jest cacuszko, jeśli nie jest. Rozumiem, ze ilu ludzi tyle gustów, więc niech się chłopakowi dobrze mieszka.

p.s. a szablon był jakiś bo przeoczyłam chyba?

• 2 weeks później...

No coż sam sie prosiłem o ocenę :) Dziękuje za opinie.

http://img189.imageshack.us/img189/5237/dsc06030o.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/5462/dsc06019dk.jpg

http://img69.imageshack.us/img69/1966/dsc06023d.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/8614/dsc06026a.jpg

http://img560.imageshack.us/img560/7015/dsc06028l.jpg

ps. nie mam paneli na podłodze i makaronu na oknach, a z wenge mam tylko drzwi, chętnie bym zobaczył wasze wnętrza...