MarJel 26.10.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 To może ja ocenię garderobę bo takie było założenie;) Bardzo funkcjonalna, ciekawa i sama bym taką chciała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 26.10.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 szafa super, choć jak na garderobę - za mało wiszących ;] W mieszkaniu mam jeszcze dużą garderobę na ubrania i szafę w holu z drążkiem w sumie ponad 4.5m drążka na 2 osobową rodzinę, w tej jest możliwość wyjęcia 2 półek i założenia drążka (mam przygotowane otwory i drążek) Garderoba jest czysto przemysłowa, część brudna oddzielona drzwiami wewnętrznymi, za nimi będą mopy, odkurzacz, deska do prasowania, chemia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 01.12.2010 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Poniżej nowy projekt szafki do łazienki z wypiaskowanym dekorem w z kolekcji Tubądzin Alabastrino.Za kilka dni zdjęcia na żywo. http://img560.imageshack.us/img560/143/szafka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 super, masa moich znajomych urzadzajacych własnie mieszkania robi coś takiego. prosty sposób by nadać łazience nieco charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 01.12.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 super, masa moich znajomych urzadzajacych własnie mieszkania robi coś takiego. prosty sposób by nadać łazience nieco charakteru niestety tubądzin nie lubi współpracować i musiałem kupic extra jeden dekor jeszcze by go dokładnie zeskanować i na wektory przerobić do piaskowania, dzięki czemu jest identyczny z wzorem i wielkością co dekor na ścianie, na scianie po prawej bedzie podświetlony ale ciemny więc liczę że łazienka nabierze przestrzeni. http://img16.imageshack.us/img16/7724/dsc04380ai.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 jak ja wrzucalam wzorek z mojego kafla na lustro, dałam po prostu jeden kafelki do zeskanowania szklarzowi (firmie która robi rożne cuda ze szkła). mimo ze kafelki był wypukly (miał chropowaty wzór), nie było z tym żadnego problemu. zwrócił mi nieuszkdxony egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 01.12.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 jak ja wrzucalam wzorek z mojego kafla na lustro, dałam po prostu jeden kafelki do zeskanowania szklarzowi (firmie która robi rożne cuda ze szkła). mimo ze kafelki był wypukly (miał chropowaty wzór), nie było z tym żadnego problemu. zwrócił mi nieuszkdxony egzemplarz Ja miałem dekory kupione co do jednego i musiałem dokupić extra jeden by teraz zeskanować, tubadzin powiedział mi w mailu ze nie udostępnia bo znak zastrzeżony i nie obchodzi ich ze mam łazienkę w ich płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.12.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 To chyba oczywiste. Byłabym bardzo zaskoczona, gdyby udostępnili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 To chyba oczywiste. Byłabym bardzo zaskoczona, gdyby udostępnili. no zdecydowanie również bym się zdziwiła mój fachowiec powiedział że wystarczajace jest nawet zdjęcie kafla jakie mają sklepy internetowe na swoich stronach. no może nie taka miniatura, ale jeśli otwiera się do wielkości fotki 10x15 cm, to kwadraciki jest w stanie zniwelować pierwszy lepszy grafik, a ludzie, którzy się zajmują robieniem piaskowań czy innymi takimi bajerami w szkle - grafików mają raczej całkiem sprytnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 15m taśmy led, 2 godziny montażu i połowa sąsiadów na balkonach chłopie jak Tobie w całym tym remoncie chodziło tylko o wyciągniecie sąsiadów na balkon, to jest prostszy i tańszy sposób....małżonka w stroju Ewy niewieszająca pranie:) Generalnie mieszkanie na NIE!!!! Masz wszystko to, czego ja bym chciała uniknąć.......Sztampa jak u 80 % ''młodych Kowalskich''. Z zamkniętymi oczami mogę wyliczyć co masz: łupek imitujący kamień naturalny, panele, meble wenge, zabudowy z karton gipsu, na sufitach odyseja kosmiczna, halogeny gdzie tylko można wcisnąć, halogen i półka nad geberitem w łazience na której nie wiadomo co postawić , kanapa ze skóry białej a'la tapicerka samochodowa z wypasionego audi. To taki mini przegląd katalogów wnętrzarskich z ostatnich kilkunastu miesięcy...zero indywidualności i własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 zapomniałam o makaronach w oknie u łuczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 03.12.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 żona m uważaj bo przejmiesz mój opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.12.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 03.12.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 (edytowane) chłopie jak Tobie w całym tym remoncie chodziło tylko o wyciągniecie sąsiadów na balkon, to jest prostszy i tańszy sposób....małżonka w stroju Ewy niewieszająca pranie:) Generalnie mieszkanie na NIE!!!! Masz wszystko to, czego ja bym chciała uniknąć.......Sztampa jak u 80 % ''młodych Kowalskich''. Z zamkniętymi oczami mogę wyliczyć co masz: łupek imitujący kamień naturalny, panele, meble wenge, zabudowy z karton gipsu, na sufitach odyseja kosmiczna, halogeny gdzie tylko można wcisnąć, halogen i półka nad geberitem w łazience na której nie wiadomo co postawić , kanapa ze skóry białej a'la tapicerka samochodowa z wypasionego audi. To taki mini przegląd katalogów wnętrzarskich z ostatnich kilkunastu miesięcy...zero indywidualności i własnego pomysłu. żona m I Love You :hug:Jej wypowiedź powinna być podpięta w dziale Wnętrza na stałe. PS I jeszcze to: "zapomniałam o makaronach w oknie i łuczkach." żona m zapomniałaś o podłodze merbau Edytowane 3 Grudnia 2010 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 03.12.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 żona m, nareszcie ktoś to powiedział. Bo sytuacja przypominała tę ze słoniem pokoju. Wszyscy wiedzą, że słoń jest, ale nikt nie powie, że go widzi. Ale jak widać po wielu komentarzach, takie wnętrza też się podobają. Szczególnie samemu właścicielowi. xisio, jeśli dobrze Ci się mieszka w takim otoczeniu, Twoja sprawa. Ale nie nazywaj tego proszę nowoczesnością, bo z nią to mieszkanie nie ma wiele wspólnego. To tak, jakby walnąć sobie styropianową sztukaterię na suficie i mówić, że ma się rokokowe wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 żona m uważaj bo przejmiesz mój opis jaksie chyba do mnie on bardziej by pasował Generalnie chłopak ma mieszkanko jak chciał, ale hipokryzją byłoby pisać, ze jest cacuszko, jeśli nie jest. Rozumiem, ze ilu ludzi tyle gustów, więc niech się chłopakowi dobrze mieszka. p.s. a szablon był jakiś bo przeoczyłam chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 16.12.2010 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No coż sam sie prosiłem o ocenę Dziękuje za opinie. http://img189.imageshack.us/img189/5237/dsc06030o.jpg http://img716.imageshack.us/img716/5462/dsc06019dk.jpg http://img69.imageshack.us/img69/1966/dsc06023d.jpg http://img220.imageshack.us/img220/8614/dsc06026a.jpg http://img560.imageshack.us/img560/7015/dsc06028l.jpg ps. nie mam paneli na podłodze i makaronu na oknach, a z wenge mam tylko drzwi, chętnie bym zobaczył wasze wnętrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.12.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 No przeciez pokazujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 22.12.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Mimo, że to nie do końca mój styl, podziwiam za wysiłek wlożony we wnętrze i konsekwencję. Piekne lustro, a szafa oraz garderoba wypasione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kai 25.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 ja mam jeszcze pytanko do garderoby, na co Wam takie zatrzęsienie plastikowych pojemników? nie wydaje mi się, żeby było wygodne trzymanie w tym rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts