Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

Przykro mi ale zdjec na razie nie bedzie. Lazienka ma poki co kafle, konczymy sufity, potem bedziemy dlubac w oswietleniu i akcesoriach. Dopiero wtedy mozna bedzie pomyslec o jakims zdjeciu.

Nie mniej, glazurnicy z jakosci kafli byli bardzo zadowoleni. Z drugiej strony troche przeklinali, ze twarde sa okrutnie :roll:

Tubadzin wypuscil chyba 7 nowych kolekcji. Pozostale tez sa fajne :D

Grazia-Ol, oczywiscie, ze pod guziczkiem .www sa moje zdjecia, a nie reklama :roll: ;)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Sublime od 4 tygodni jest juz w mojej lazience :-) Polozylismy je bardzo niestandardowo i wygladaja .. pieknie :D

też mi się podobają...to te z dekorem z różami i z zacieranymi płytkami prawda?

:wink: Tak wiem,tylko ja mam na myśli zdjęcia z Twojej łazienki.

A te, które oglądałam na stronie z guziczkiem są bezkonkurencyjnie przepiękne. I rysunki ołówkiem piękne.

POGRATULOWAĆ PROFESJONALIZMU :wink: I TALENTU OCZYWIŚCIE

Tak trzymać. POZDR

Dziekuje :-)

A jak dokoncze lazienke wstawie zdjecia lazienki, a nie jakies portrety ;)

mikopiko,

Dekorow rozanych uzylam bardzo malo. Sa jedynie milym wprowadzeniem dla szklanej, prawie-roslinnej niszy w lazience 8)

Dziekuje :-)

A jak dokoncze lazienke wstawie zdjecia lazienki, a nie jakies portrety ;)

mikopiko,

Dekorow rozanych uzylam bardzo malo. Sa jedynie milym wprowadzeniem dla szklanej, prawie-roslinnej niszy w lazience 8)

:cry: ja chce już zobaczyć :cry:

Witam.

Nowe kolekcje Tubądzina w tym roku to:

duży format:

Alabastrino

Harion

Sublime

średni format:

Allure

Amber

Senso

Sirocco

Mi najbardziej podoba się ostatnia, Sirocco.

Znajoma będzie na dniach kłaść płytki Amber, jak skończy może jakieś fotki wydębię :D

Pozdrawiam,

Arek.

WOLEK ty chyba Boga w sercu nie masz żeby prezentować taką kolekcję!!!!!!! Jeszcze się nie wprowadziłam a już bym zrywała swoje płytki-litości
wcześniej byłam zdecydowana na Aparici - piękne kolekcje Robin i Valira ,ale gdy zobaczyłam now kolekcje Tubądzina to opadłam na kolana ... cudne (cena też europejska niestety)

Tych co ją widzieli w realu proszę o doinformowanie.

Te jasne płytki mają odcień beżowawy, czy szarawo oliwkowy. I jak się ten odcień ma do jasnych płytek Hariona?

Tych co ją widzieli w realu proszę o doinformowanie.

Te jasne płytki mają odcień beżowawy, czy szarawo oliwkowy. I jak się ten odcień ma do jasnych płytek Hariona?

Jasne plytki maja odcien piaskowy z bardzo delikatnym zafarbem oliwki. Wszysto utrzymane w cieplych tonacjach.

dołączam sie gorąco do prośby o zdjęcia "prawdziwej" łazienki w Sublime lub Harion

jeżeli nie na Forum to na [email protected] - będę WDZIęCZNA OGROMNIE -własnie muszę zamawiać łazienkę

whoops ;) Jeszcze trzeba bedzie poczekac :( Podloge zakryto tektura i tak trwamy w oczekiwaniu na farbe strukturalna na kawalku sciany, jakies tam cudo ;) z luksfer, oswietlenie i co najwanziejsze wybor fugi ... Z ta fuga bedzie najtrudniej :evil: Juz robie trzecie podejscie a z efektu wciaz nie jestem zadowolona ... Poki co ekipa dlubie w drugiej lazience i kuchni :)

sadze, ze jeszcze trzy - cztery tygodnie i moze bedzie co pokazac 8)

Amber :cry: nie bądź taka :( choć kawałek...pliiiisssss :D

Nie ma takiej opcji 8) Albo daje sie prace skonczona, albo nie pokazuje sie jej wcale. Tutaj nie znam kompromisow ... :D

Amber :cry: nie bądź taka :( choć kawałek...pliiiisssss :D

Nie ma takiej opcji 8) Albo daje sie prace skonczona, albo nie pokazuje sie jej wcale. Tutaj nie znam kompromisow ... :D

no to ukończona jedna ścianka...albo rządek :lol: