Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo Wam dziękuję, mam jescze trochę czasu. Kupiłam już płytki ale będą położone dopiero w przyszłym tygodniu, pod koniec sierpnia/początek września więc liczę na dalsze wsparcie :) jestem całkowicie zagubiona w urządzaniu tego małego mieszkanka :) również podzielę się zdjęciami jak już skończę swoje "dzieło"

Ja bede miec Hariona w łazience 4m :D Widziałam mała aranzacje w sklepie i fajnie wygląda. Zdecydowałam, że wiekszosc bedzie w jasnych płytkach, żeby nie przytłaczac małej powierzni, tylko wc zrobie w ciemnych, blat pod umywalke i pas pod prysznicem, do tego wąskie dekory (5,7x59,3), duzych dekorów bedzie tylko 2 do podswietlanej wneki. Mam nadzieje, że bedzie ok...Mozaika jest do tego fajna, ale cena zabijająca...wiec nie bedzie

Wczoraj mam nadzieję ostatecznie podjęłam decyzję co do sposobu ułożenia płytek, mam tylko nadzieję że słuszną, Okazało się, że fachowcy przesunęli stelaż pod wc i ilość płytek którą kupiłam okazała się zbyt duża, musiałam zmienic całą koncepcje. Jak skończę podziele sie zdjeciami. :)

• 2 weeks później...
agauminska

PostWysłany: Czw, 13 Wrzesień 2007 14:31 Temat postu:

Witam!

po wielu bojach udało mi się zakończyć prace w łazience. Chętnie wkleiłabym zdjęcia- moze ktoś będzie chciał wykładać sobie tymi płytkami i zobaczyć jak to wygląda, ale nie potrafię. Zainteresowanym chętnie wyślę na e-mail. Pozdrawiam

i ja tez bardzo poproszę fotki [email protected]

Pozdrawiam Jola

ja miałam też pokazać swoja i zrobie to. jednak okazało się że jest kilka rzeczy do poprawy i nie mogę jeszcze jej sprzątnąć. Wasze łazienki wyszły ślicznie, szkoda, że tak późno te zdjecia mogłam zobaczyć. no ale mam nadzieje, że moja też się do czegos przysłuży i jak tylko skończę dam zdjecia. okazało się, że wąski dekor jest ciety chyba z metra i ma bardzo ostre kanty, trzeba było je mocniej wyfugować i lekko schować na brzegu wanny by się nie skaleczyc np. podczas sprzątania :(