Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

:oops: no właśnie to nie jest moja łazienka...tylko w sklepie :oops: :lol:

też się zastanawiam nad nią...ale mam dużą łazienkę i boję się , że będzie za mdło :roll:

jak myślicie :roll:

a ja bym sie mdłości nie obawiała... mysmy tez sie w tych płytkach zakochali, ale mamy nie dużą łazienke i balismy sie ze na scianie wmieszcza sie "trzy" płytki i koniec :D

jednak ja miałam w planach orzywić ją drewnianymi dodatkami, jakimś rewnianym blatem, szafką....no a jak duża łazienka to kilka kwiatów, ładne, stylowe krzesło i będzie przecudnie :)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: no właśnie to nie jest moja łazienka...tylko w sklepie :oops: :lol:

też się zastanawiam nad nią...ale mam dużą łazienkę i boję się , że będzie za mdło :roll:

jak myślicie :roll:

a ja bym sie mdłości nie obawiała... mysmy tez sie w tych płytkach zakochali, ale mamy nie dużą łazienke i balismy sie ze na scianie wmieszcza sie "trzy" płytki i koniec :D

jednak ja miałam w planach orzywić ją drewnianymi dodatkami, jakimś rewnianym blatem, szafką....no a jak duża łazienka to kilka kwiatów, ładne, stylowe krzesło i będzie przecudnie :)

chyba się już zdecydowałam :D

Mundzia a ty już robisz łazienkę? :roll:

Ja też zdecydowałam się na Majolikę w łazience. Powiem od razu, że na żywo kolory nie są tak intensywne jak w katalogu, a co do kolorów na monitorze to w ogóle nie chcę się wypowiadać, bo każdu monitor jest inaczej skalibrowany. Gdy oglądałam pierwszy raz tę kolekcję to kolor pomarańczowy był krwisto czerwony!

Podsumowując. Mam pomarańczową podłogę (bledsza niż odpowiednik na ścianę) oraz płytki 20x20 pomarańczowe i żółte. Wygląda to wszystko bardzo ładnie. Podłoga jest matowa natomiast płytki ścienne mają połysk. Jestem bardzo zadowolona. A i cena nie przeraziła.

Mam Majolikę w małej łazience , płytki są żółte i białe, dekory w żółte kwiaty, i kawałek ściany z mozaiki, białych płytek jest mało tak dla rozbicia tej jajecznicy, :D :D Na płytki zdecydowałam się od razu jak je zobaczyłam i nie żałuję, wyszła piękna słoneczna łazieneczka. Do dużej łazienki kupiłam Tubądzin CAVA jest bardzo elegancka i duża 20m więc nie chciałam ostrych kolorów.

• 2 weeks później...
Mam Majolikę w małej łazience , płytki są żółte i białe, dekory w żółte kwiaty, i kawałek ściany z mozaiki, białych płytek jest mało tak dla rozbicia tej jajecznicy, :D :D Na płytki zdecydowałam się od razu jak je zobaczyłam i nie żałuję, wyszła piękna słoneczna łazieneczka. Do dużej łazienki kupiłam Tubądzin CAVA jest bardzo elegancka i duża 20m więc nie chciałam ostrych kolorów.

Jaką masz fugę do tych płytek? Mozaikę masz białą?

A to moja lazienka w Alabastrino, przymierzalam sie do niej dlugo, az powiedzialm sobie raz kozie smierc..i nie zaluje

Jest jeszcze nieskonczona, dojda jeszcze elementy drewniane (szafka na sciane robiona i moze jeszcze jakis drobiazg), brak tez oswietlenia i lustra, no i jakies tam jeszcze dodatki musze podokupywac i dopiescic ja :wink:

http://images27.fotosik.pl/128/ec41252207c58107med.jpg

http://images25.fotosik.pl/127/46b25560c5afdf54med.jpg

A to moja lazienka z Alabastrino, przymierzalam ssie do niej dlugo, az powiedzialm sobie raz kozie smierc..i nie zaluje

Jest jeszcze nie sonczoa, dojda jeszcze elemensty derwniane (szafka na sciane robiona) i lustra brak, no ia jkies tam jeszcze dodatki musze podokupywac

http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=1219407&stc=1&thumb=1&d=1197413090

łeeeee :cry: nie widać :cry: :cry: :cry:

wklej zdjęcie :D

czekam :D