Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Piekne sa te płytki!!! Widzialam je kiedyś w jakimś katalogu, ale dopiero teraz, oglądając je 'na żywo', czyli nie na ekspozycji, ale w waszych aranżacjach, doceniam ich urok.

Łazienka sprawia wrażenie czystej, stonowanej, po prostu piekna. Do tego dodatki w kolorze ciemnego drewna lub wikliny... ech, rozmarzyłam się.

markdottir, poproszę o namiary na sklep :D

• 2 weeks później...
My zamówiliśmy wczoraj też tą kolekcję. Na łazienkę ok 7m2. Do tego kupiliśmy meble łazienkowe z ikei ( tą białą, romantyczną wersję). Cały czas myśle tylko nad dekorami, gdzie je umieścić. Myślę, że za stosunkowo niską cenę, można zrobić naprawdę interesujące pomieszczenie. Teraz tylko muszę sie doczekać efektu:)

Mi sie takie połączenie najbardziej podoba. Pamarańcze z tymi szarymi kwiatkami, po prostu ślicznie. dodałabym jeszcze jakieś listwy. no i cena tych płytek nie jest jeszcze taka wysoka ;-).

Czy ktoś ma z was takie zestawienie?

Planuje zrobić dolną łazienkę, 3,5m2, włąsnie w jakis żywych kolorach.

A górną większą w jakiś bezach i brązach.

A to moja lazienka w Alabastrino, przymierzalam sie do niej dlugo, az powiedzialm sobie raz kozie smierc..i nie zaluje

Jest jeszcze nieskonczona, dojda jeszcze elementy drewniane (szafka na sciane robiona i moze jeszcze jakis drobiazg), brak tez oswietlenia i lustra, no i jakies tam jeszcze dodatki musze podokupywac i dopiescic ja :wink:

http://images27.fotosik.pl/128/ec41252207c58107med.jpg

http://images25.fotosik.pl/127/46b25560c5afdf54med.jpg

i tu