Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

Jeżeli to pytanie odnośnie szerokości łazienki tyczyło się mnie, to moja łazienka ma szerokość 3m. Podobno zamiast fugi (spec mi mówił że najlepsza będzie 1mm), można je przykleić na jakiś silikon i wtedy można zniwelować fugę, przez to uzyska się jednolitą powierzchnie.

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mi sie takie połączenie najbardziej podoba. Pamarańcze z tymi szarymi kwiatkami, po prostu ślicznie. dodałabym jeszcze jakieś listwy. no i cena tych płytek nie jest jeszcze taka wysoka ;-).

Czy ktoś ma z was takie zestawienie?

Planuje zrobić dolną łazienkę, 3,5m2, włąsnie w jakis żywych kolorach.

A górną większą w jakiś bezach i brązach.

no wlasnie ja zawsze przejezdzam kolo cermagu wroclawskiego jadąc do pracy

i jestem zakochana w tej lazience i prawdopodobnie taka sobie podobna zrobie... jest jeden problem bo kafelki podlogowe wydaja sie byc sliskie i szukam teraz jakis zamiennych :-(

Oto moja Majolika :)

http://foto.onet.pl/upload/32/95/_624146_n.jpg

Nawet kolory rzeczywiste :)

Honorka, bardzo fajna łazienka :D Jeszcze bardziej kolorowa od mojej :wink: A na forum mało takich :D

Baaardzo mi się podoba, jest inna :wink: A dasz więcej fotek??

i jestem zakochana w tej lazience i prawdopodobnie taka sobie podobna zrobie... jest jeden problem bo kafelki podlogowe wydaja sie byc sliskie i szukam teraz jakis zamiennych :-(

Flowera a możesz zrobić zdjecie aranżacji tej łazienki we Wrocławiu, chętnie je zobaczę, a płytek jeszcze nie widziałam na żywo

Flowera a możesz zrobić zdjecie aranżacji tej łazienki we Wrocławiu, chętnie je zobaczę, a płytek jeszcze nie widziałam na żywo

no tutaj puscilam linka widac b. dobrze ale zdjatka tez jeszcze moge wkleic bo ide do cermagu zeby porobic zdjecia lazienek i wybrac cos w koncu

• 2 weeks później...
Wprawdzie nie pomarańczowy, tylko brązowy, ale inverno:)

http://www.klisza.pl/budowa/galeria/budowa104.jpg

To nasza dość ascetyczna forma inverno:) i jeszcze niedokończona, więc nie ma efektu.

Jedynym ozdobnym elementem oprócz wanny jest ciemny pas pod umywalką i lustrem:

http://www.klisza.pl/budowa/galeria/budowa109.jpg

Pozdrawiam,

Marta

Witam.

Śliczna łazienka. u nas będzie to też inverno w tych kolorach.

mam pytanko czy robiąc zabudowę wanny fachowcy szlifowali płytki czy są ukłądane na listwach bo na zdjęciach tego nie widać.

pozdrawiam

witam. ja mam te płytki w swojej łazience i faktycznie wyglądają uroczo. jednak jest mały mankament są bardzo kruche . jedna już mi pękła. do tego mam na podłodze kolor płytek brązowy i widać na nich każdą plamę. trzeba by ciągle wycierać podłogę by nie było białych zacieków.

• 2 weeks później...
Czy jest ktoś komu kładli mozaikę z Hariona? U mnie ostatnio kładli i był dramat. Mozaika Hariona przyszła bowiem przyklejona (nie tak jak inne mozaiki na papierowej siatce od spodu) na grubej, mało przeźroczystej foli od strony wzoru. Ciężko się ją kładło, bo nic nie było widać przez folię, kostki były krzywo przyklejone do foli, a poprawić się ich nie dało, bo oderwać folię można było dopiero jak klej dobrze wysechł. Jakiś koszmar. W efekcie , mozaika wyszła krzywo, różne szerokości fug i została niestety zareklamowana. Reklamację dzięki Bogu przyjęto. Czy ktoś kładł tę mozaikę na takiej foli? Jak wyszło?