Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może ktoś kupował ostatnio płytki alabastrino... potrzebuje "na wczoraj" po dobrej cenie..w okolicach warszawy.... na necie "chodzą" w granicach 85 pln/m2 ... może ktoś znalazł tanieJ???

I JESCZE JEDNO ... CZY KTOS Z WAS KŁADŁ ALABASTRINO W POZIOMIE???? Może macie jakies zdjęcia tych płytek ułożonych w poziomie????

Pozdrawiam

widziałam "na żywo" salon kąpielowy, w którym użyto mozaikę, dwa rodzaje płytek oraz dekor kwiatowy jasny i ciemny. Jest po prostu rewelacyjna !!! Piersze wrażenie gdy sę do niej wchodzi - to jasność i świetlistość. To chyba jedne z najładniejszych płytek łazienkowych jakie widziałam. Tylko niestety moja łazienka ma 2,3 m2 i nie wiem czy w przypadku takiego metrażu uzyskam jakikolwiek efekt :(

Witam, mnie została paczka tj ponad metr mozaiki dużej, odstąpię po bardzo korzystnej cenie, okolice Krakowa, mam tez paczkę dużych płytek 45x45 podłogowych, gdyby komuś zabrakło...Ściennych niestety zostały mi tylko 2 szt :o , więc nie mam co sprzedać :wink:

PS Wieczorkiem postaram sie wrzucic skończona część "umywalkową" mojego alabastrino

Witam, mnie została paczka tj ponad metr mozaiki dużej, odstąpię po bardzo korzystnej cenie, okolice Krakowa, mam tez paczkę dużych płytek 45x45 podłogowych, gdyby komuś zabrakło...Ściennych niestety zostały mi tylko 2 szt :o , więc nie mam co sprzedać :wink:

PS Wieczorkiem postaram sie wrzucic skończona część "umywalkową" mojego alabastrino

ja mam kupowac dopiero pod koniec sierpnia te plytki, ale jak masz okazyjna cene to moze odkupie te podlogowe... Ile ich jest w paczce?

Może ktoś kupował ostatnio płytki alabastrino... potrzebuje "na wczoraj" po dobrej cenie..w okolicach warszawy.... na necie "chodzą" w granicach 85 pln/m2 ... może ktoś znalazł tanieJ???

Pozdrawiam

nie wiem ile potrzebujesz ale zadzwoń tu: (0-25) 758-18-19. Brałem tam dla siebie i dostałem dobry rabat, to było jednak ze 4 miesiące temu to i może ceny się pozmieniały.

pozdrawiam

Utek -PIĘKNIE!!!!! :o A jeszcze jakbyś powiedział jaka magiczna siła trzyma tą półkę umywalkową na ścianie -to już byłaby pełnia szczęścia! :D (planuję identyczny układ, z tym że umywalki nablatowe, ale mój "fachowiec" uważa że nie da się zrobić takiej półki bewz "nóżek" :x ).

http://img395.imageshack.us/img395/9804/50896684vp5.jpg

Dziękuję utek76! Tak, to było pytanie do Ciebie odnośnie wc i bidetu. Podobaja mi się :D i ta cena.. :wink:

Zresztą cała łazienka mi się podoba, zwłaszcza, że ja mam prawie identyczną i nawet dekory w takim samym układzie :o.

Nie wklaiłam jeszcze zdjęć , bo brak mi właśnie sanitariatów. Umywalkę też planuję Dama S. tylko nie bardzo mi się podobają w tej serii wc i bidet. Dlatego pytałam Ciebie, bo te są wg mnie fajniejsze.

Kachna- półka wisi na kołkach czy wkrętach jakichś tam specjalnych-nie znam się, powiem Ci tylko, że ja tez zastanawiałam się jak to może się trzymać, zwłaszcza, że ściany w łazience są z karton-gipsu :o Ale moi fliziarze powiedzieli mi, ze jak nie będę siadac na tej półce to będzie dobrze :wink: