Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zetka79 jaka to mozaika na podlodze w kabinie?Moglabys wyslac dokladniejsze zdjecie?

Pozdrawiam

Nata

Zetka79 jaka to mozaika na podlodze w kabinie?

domyślam się że masz ten sam problem co ja z wyborem mozaiki na podłogę do calle. To jest jakaś mozaika "no name" kupiłem ją w sklepie na bartyckiej- jeśli będziesz zainteresowana bliżej to zerknę na fakturę. Co ciekawe kosztowała ok 80 zł za m2 8) i prezentuje się całkiem całkiem- postaram się wkleić jakąś lepszą fotkę

pozdrawiam

Melduję się - harion zakupiony - leży i czeka - za 2 tygonie ma wejść glazurnik- wieć pewnie pojawią sie zdjecia.

Sama nie mogę sie doczekać .....pomysł jest taki że jest to górna łazienka ze skosami - więc scianki kolanowe jasne , jasna podłoga - obudowa wanny ciemna mozaika , obudowa geberitu i bidetyu ciemne płytki + ciemna mozaika. Ściana na której bedą 2 umywalki - zrobiona z tych wielkich dekorów ( są rewelacyjne) - blat pod umywalki z ciemnej mozaiki. Do tego maja być kinkiety + żyrandol ze sztucznychh krysztalów :wink:

Jestem zdecydowana na ciemną przy ciemnych ale nie mogę dobrać koloru. Myślałam, że czekolada będzie ok ale jak przyłozyłam płytkę to zupełnie inny odcień.

musze poszukac faktur ale fuge dobieralismy w Cermagu, zarowno jasna jak i ciemna. Jak znajde to napisze jaka mamy i jakiej firmy bo teraz... zupelnie nie pamietam :roll:

U nas decyzja zapadła w górnej łazience ze skosami będzie Harion obecnie rozważamy sposób kładzenia. Do grudnia powinien leżeć na ścianie na razie sprawdzamy z ile w naszej okolicy uda się go kupić. W jednym sklepie zaproponowali zrobienie wizualizacji w dodatku do płytek podłogowych zobaczymy co wyjdzie :)