Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

Bardzo ładnie. Widziałem przykładową drobną aranżację z tajgi w jakimś salonie z łazienkami, w połączeniu z ciemnobrązową szafką i umywalką roca model kalahari - wyglądało nieźle. Na tyle że sam zacząłem to rozważać.

A ja ze swoją łazienką wciąż na etapie ołówka i papieru... Obecnie zastanawiam się nad przesuwaniem ścian w celu jej powiększenia...

Jeszcze raz gratuluję. Bardzo ładna łazienka.

Pozdrawiam,

Skoll

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy róg blatu nie będzie przeszkadzał?? My mamy coś podobnego i teraz, po kilku miesiącach korzystania z łazienki, już wiemy, że trochę nam przeszkadza :( ; np. przy wchodzeniu do wanny, wycieraniu kurzy na półkach itp.

Mamy coś takiego:

http://foto.onet.pl/upload/47/31/_570811_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/48/64/_570809_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/49/52/_570810_n.jpg

Dzieki za miłe słowa ;-)).

Jeśli chodzi o syfon to niestety nie pamietam jaka to firma-szczerze to pierwszy lepszy napotkany w sklepie.

Co do obudowy umywalki a właściwie jej rogu to pierwsze zdjęcie dość mocno przekłamuje.W rzeczywistości obudowa umywalki zaczyna się w końcu obudowy wanny-tak,że w niczym to nie przeszkadza i dodatkowo umywalka jest wsunięta we wnękę.

pozdrawiam

• 3 months później...
Szukam płytek z tej kolekcji. Od dwóch m-cy ogladam wystawkę tych płytek w sklepie, dzisiaj juz na powaznie zainteresowana , bo już musze kupić, okazuje się, że to nowośc, tych płytek jeszcze nie ma ....tak stwierdziła Pani w sklepie. Prawda to czy fałsz? Jeżeli ktos ewentualnie natknął się na tą kolekcję to proszę o namiary gdzie. Z góry dziękuję i pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witam.

Biegam właśnie po sklepach i szukam glazury do dwóch łazienek. Do jednej spodobała mi się Tajga z Tubądzina. Ale tak do końca nie wiem jak ją kłaść, wolałabym duzo więcej jasnych, a brązem tylko drobne wykończenia, pasy, ??!?!

Moze ktoś ma jakieś doświadzcenie z tą glazurą, a może jakieś zdjęcia???

Pozdrawiam

Edyta