Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

Witam

Czy ktoś posiada w swojej łazience kafelki z serii Tajga Tubądzin? Czy są ona łatwe w utrzymaniu? Może macie jakieś ciekawe pomysły na ich aranżację?

pozdrawiam

Ania

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyno masz pod swoim nickiem napisane "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" nie od parady.

Wpisz "tajga" w "szukaczkę" (link u góry strony) i będziesz miała 21 linków do wątków, w których pojawiły się te płytki -- po co zaczynać kolejny????

AD TAJGA

Tajgę miałam w poprzednim mieszkaniu - całkiem nieźle wyszła. Teraz będziemy robić taką samą w domu. Jak znajdę jakieś zdjęcia to prześlę na pocztę.

Bardzo mi przykro przejrzałam wszystkie pliki ze zdjęciami i niestety z przykrością muszę stwierdzić, że nie ma uwieńczonego dzieła :cry: a szkoda bo była naprawdę fajna.

Witam, mam pytanie do użytkujących Sublime, jaki macie kolor płytki na podłodze jasny czy ciemny :roll: i jak się sprawdza w użytkowaniu
  • 2 weeks później...

Pięknie! super wygląda ten podświetlony dekorek , wg mnie bez tego turkusu alabastrino jest troszkę mdłe, parę drobiazgów w tym kolorze i łazienka marzenie..................................

ja jeszcze muszę troszkę poczekać na ten etap ponieważ dziś dopiero strop się zalał.

• 2 weeks później...
Witam, u mnie górna łazienka też harion, jest już ułożona i właśnie wybieram kolor fug, czy mogę prosić o pomoc ? zależy mi na ciemnej fudze do ciemnych płytek i jasnej do jasnych, myślałam o ciemnym graficie i o jasnej jaśminie, jaki kolor fug i jakich firm macie?