Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Które ładniejsze?  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które ładniejsze?

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

proszę o pomoc!

W łazience położono płytki Tubądzin - modern squore. Po kilku dniach na kilku ciemnych płytkach widać niewielkie pęknięcia - rysy.

Czy to błąd w układaniu?

Co teraz zrobić, czy wymieniać te płytki czy jest jakiś sposób na ukrycie tych pęknięć?

• 7 months później...
proszę o pomoc!

W łazience położono płytki Tubądzin - modern squore. Po kilku dniach na kilku ciemnych płytkach widać niewielkie pęknięcia - rysy.

Czy to błąd w układaniu?

Co teraz zrobić, czy wymieniać te płytki czy jest jakiś sposób na ukrycie tych pęknięć?

Jeżeli jest dużo tych pęknięć ja bym wymieniła. My mamy tylko jedno pęknięcie na dekorze, ale po dwóch latach użytkowania już tego nie "widzę" . Jaki jest powód pęknięcia nie wiem. Mimo wszystko jestem bardzo zadowolona z wyboru. Płytki są ładne, a co najważniejsze łatwe w utrzymaniu częstości.

Mam ogromną prośbę do użytkowników płytek Tubądzin Ashen i Biloba o opinię na temat użytkowania tych płytek, szczególnie podłogi. Czy są trudne w codziennym użytkowaniu, czy widać na nich plamy po wodzie? Sama mam w dolnej łazience płytki Tubądzin Modern Square i jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo łatwe w utrzymaniu czystości.

• 4 months później...
Czy ma ktoś na sprzedaż chociaż jedną płytkę firmy TUBĄDZIN-S-SIROCCO 4(biała 23x36 cm) lub czy ktokolwiek wie gdzie można taką dostać? Nie mamy zapasów, a nie chcę wydawać fortuny na wymianę całęj łazienki z powodu jednej płytki, będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje i pomoc. Pozdrawiam forumowiczów

• 4 months później...