prem 02.12.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2003 Witajcie, czy ktos dysponuje moze wzorem protokolu sprawdzenia instalacji elektrycznej wewnatrz budynku, w tym pomiar rezystancji instalacji oraz wylacznika roznicowo-proadowego?? Potrzebne PILNIE! Dzieki i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aandrzejek 03.12.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Wysłałem Ci wzory protokołów mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 04.12.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Aandrzejek, czy ja też mogę się dołączyć z prośbą o przesłanie?Z góry bardzo dziękuje!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prem 04.12.2003 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Dzieki bardzo. Jestem wdzieczny. Gdybys kiedys zegos potrzebowal - pisz , moze bede mogl sie odwdzieczyc. Wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aandrzejek 04.12.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Jasne Moira, że Ci wyśle, tylko daj jakis adres e-mail.Protokoły są w Wordzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 05.12.2003 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Przekartkujcie swoje dzienniki budowy. Ja coś takiego w swoim znalazłam, elektryk wypełnił, urząd przyjął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 13.06.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Czy musi być pomiar? Czy nie wystarczy oświadczenie elektryka?Co ma być napisane w protokole?Czy mogę prosić o wzór (w mailu lub w poście)? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Nie ma jednolitego wzoru protokolu sprawdzenia instalacji elektrycznej. Temat dokładnie opisywany:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=53890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts