MarlenaMarcin 02.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 budujemy rodo 6 z pojedyńczym garażem .. za stan surowy otwarty (+więźba, ścianki, taras, wyrównanie terenu, wykop pod szambo itd..) z lutym 2009 zapłaciliśmy 50 tyś w gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lcaise 04.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witam mam szczegółową wycenę domku jak w temacie. A więc tak Pan za 26.000 w Gnieznie zrobi (sama robocizna): 1. wykopie fundamenty (bez zebrania wierzchniej warstwy oraz bez zasypania to co w nawiasie wyjdzie około 3000 z materiałem - żwir) 2. zaleje fundamenty (ocieplenie, izolacja) 2. wszystkie mury 3. posadzki na parterze nie wyleje tylko zrobi taka psełdo wylewkę z samego betonu (na to trzeba już zrobić izolacje i normalna wylewkę) 4. wymuruje trzy kominy w tym jeden wentylacyjny 5. zrobi strop 6. wymuruje schody 7. ścianki działowe Wiem, że dobrze wykonują swoją prace ale czy cena jest odpowiednia jak na nasz region ? I dodatkowo za wykonanie ogrodzenia (sama robocizna) z siatki + słupki + podmurówka (z gotowej płyty) wykona za 30zł m a bedzie 162 metry czyli robocizna 4860zł (RABATÓW JUZ NIE DAJE ) Co wy na to ? Z góry dziękuje za odpowiedz. Witam nasza ekipa wybuduje Panu taki dom za 10 tys zł, do tego pocałuje Pana w zad Boże co za ludzie, chcieliby wszystko za darmo a potem narzekają na pękające ściany i sypiące się sufity. Powodzenia w szukaniu tanich wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 26.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam nasza ekipa wybuduje Panu taki dom za 10 tys zł, do tego pocałuje Pana w zad proszę jaki dowciapny pan pewnie z ekipy, która bierze 60 tys za stan surowy. ja mam podobny domek do autora watku i sso bez dachu 25tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts