Nasz_Dom 12.07.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Witam, Mamy kabine prysznicowa polokragla i szukamy dywanikow na podloge przed kabina do lazienki takie aby mozna bylo wpasowac w kszatalt kabiny polokraglej. Owszem sa dywaniki do kabin ale typowe dla kabin kwadratowych. Widzial ktos takie dywaniki? Moze inny pomysl ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andżelka007 12.07.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mieliśmy podobny dylemat, wcześniej w mieszkaniu ładnie sobie dopasowałam dywanik z Ikea taki łazienkowy na gumie, wycięłam odpowiedni profil i było ok. Teraz też mamy brodzik półokrągły i myślałam o tym aby kupić wykładzinę dopasować ją wyciąć i zanieść do KOMFORTU do obszycie. Pewnie bym tak zrobiła ale koniec końców położyliśmy jeden dywanik w poprzek łazienki i jest w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts