Bart30 13.07.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czy Waszym zdaniem nawietrzak w kotlowni lepiej zamontowac blizej podlogi czy sufitu? Czy trzeba zachowac jakies szczegolne zasady? Mam piec 26 kW, jakiej srednicy lub powierzchni powinien on byc, aby uniknac zasysania powietrza przez kratke wentylacyjna? Nie mam niestety przy sobie instrukcji od pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.07.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czy Waszym zdaniem nawietrzak w kotlowni lepiej zamontowac blizej podlogi czy sufitu? Czy trzeba zachowac jakies szczegolne zasady? Mam piec 26 kW, jakiej srednicy lub powierzchni powinien on byc, aby uniknac zasysania powietrza przez kratke wentylacyjna? Nie mam niestety przy sobie instrukcji od pieca. Przecież możesz nawiewnik zainstalować w oknie.Przepływ powietrza zawiera się w przedziale od 5 do 35 m3/h.Te 5m3 to zamknięta klapka.Instrukcja kotła jego zapotrzebowanie i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts