Judka 13.07.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Mam dylemat odnośnie łazienki.Płytki są ułożone do wysokości ok. 205 cm, dalej ściana. I nie wiem czy na styku płytek i ściany dawać tę czerwoną listewkę czy nie. Pasowałaby do szafki pod umywalką, oświetlenia i reszty dodatków.Oto zdjęcia, proszę o szczere opinie. http://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/ythHnekfJa7NdqfanB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/cBwR5jjVT6KYoh3YLB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/VgbdjPZmqQ94xTWIFB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/1niASchg41nU86B8vB.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/PkJHXf9DynKG8VyUzX.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/hj/ad/aytd/hG2OAwB9b0o0bypxzB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 13.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 mój głos- z listewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Mój też. Gdyby nie było tych innych akcentów, moja odp. byłaby inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jeśli byłoby tak jak na czwartym zdjęciu to mi osobiście podoba sie bardziej bez. Pierwsza fotka jest ok . I fajna łazienka, szfka kupowana czy robiona pod wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Myślę, że czerwona listwa to przesada. Jeden duży czerwony akcent w postaci szafki robi cały efekt. Moim zdaniem to wystarczy. Dodatki takie jak lampa, mydelniczka czy ręczniki też OK. Ale listwa jest "rozłazi się po całym" i odwraca uwagę od głównego elementu. Tak w ogóle to masz piękne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 13.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Myślę, że czerwona listwa to przesada. Jeden duży czerwony akcent w postaci szafki robi cały efekt. Moim zdaniem to wystarczy. Dodatki takie jak lampa, mydelniczka czy ręczniki też OK. Ale listwa jest "rozłazi się po całym" i odwraca uwagę od głównego elementu. Tak w ogóle to masz piękne kafle W sumie racja w zależności od charakteru ogólnego wystroju z tego co widzę to całość powinna mieć szarawy klimat z elementami które tu rozweselają całość, ale czerwona listwa robi całą łazienkę pstrokatą ingerując w kolorystyczny sens całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 13.07.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No własnie - nie chciałabym przesadzić, bo co za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Właśnie! Chodzi o to, żeby nie przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Czy cos jest przesadzone, czy nie, to rzecz subiektywna. Rób tak, jak ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 13.07.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Rób tak, jak ci się podoba. Kurde, a mi się podoba i tak i tak... Na razie 2:2 Remis Może ktoś jeszcze się wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xisio 13.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 imho bez, za duzo czerwonego wkoło będzie, i urok szarej łazienki przesłoni czerwony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 13.07.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Judka zrób tak, żeby Tobie się podobało Dla mnie kolorystyka tych płytek jest na tyle szlachetna, elegancka i stonowana, że czerwona listwa wydaje się nie potrzebna... jakoś mi burzy ogólną kompozycję. Bez listwy wszystko jest harmonijne. Jak patrzę na zdjęcie z listewką, to mam wrażenie, że "pojawia się tak nagle i znikąd" , że jest jakby troszkę na siłę, żeby stanowić powiązanie do czerwonych dodatków. Wydaje mi się, że nawet sama czerwona szafka byłaby wystarczającym mocnym akcentem w tym wnętrzu, a jak do tego będą jeszcze lampki i inne czerwone szczegóły to będzie super! Jak dla mnie - zdecydowanie bez listewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 13.07.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ja nie dawalabym tej listwy. Dla mnie jest pięknie bez niej.A przy okazji jaka to farba? I jakie plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 13.07.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Farba - luxens, kolor syreni śpiew (ło matko, co za nazwa!) Płytki - cersanit Werbena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 No ta ja zrobię wynik 5:2 (o ile umiem liczyć) na korzyść opcji "bez listewki". Piękna ta łazienka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 13.07.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 6:2-bez listewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Judka 13.07.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 A mój mąż tyle się napracował przy lakierowaniu... Jak mu teraz powiem, że zmieniła mi się koncepcja (pod Waszym wpływem) to taki czerwony pasek mogę mieć na tyłku! A tak poważnie, to jak tak się przyglądam tym zdjęciom, to rzeczywiście ta listewka jest ni w pięć ni w dziesięć, zalatuje trochę kiczem i jeszcze umieszczą moją łazienkę w "kiczowatym" wątku Pójdę jeszcze do sołtysa - zobaczymy co on powie Dzięki Wam wszystim za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 13.07.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Judka, tez jestem za brakiem listewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 13.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 A mój mąż tyle się napracował przy lakierowaniu... Jak mu teraz powiem, że zmieniła mi się koncepcja (pod Waszym wpływem) to taki czerwony pasek mogę mieć na tyłku! łączę się w bólu . Mój mąż pogipsował całą kuchnię i salon, podocierał. A ja mu każę kuc bo światło nie wyprowadzone tam gdzie trzeba, bo koncepcja mi się zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 13.07.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Judka, tez jestem za brakiem listewki. j.w. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts