Magda i Marek 06.07.2010 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Prace pomalu ida do przodu - zrobilismy wylewki. Wreszcie naprawde solidna firma nam cos robila. Oczywiscie z miksokreta i zacieraczka mechaniczna. Az milo bylo popatrzec jak sie chlopaki uwijali. Zrobili 200m2 wylewki w jeden dzien. Cale szczescie ze nie posluchalem goscia ktory mnie namawial ze on bedzie robil recznie ze swoja ekipa. Teraz czekamy na pozwolenie na budowe:)...instalacji gazowej wewnetrznej. Zastanawiamy sie tez nad drzwiami zewnetrznymi - drewniane czy metalowe. Chyba drewniane bo jest wikszqa swobodaw doborze wroru i ewentualnych okienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Marek 28.10.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 dzis jest 28-10-10dlugo nie pisalem bo mi sie nie chcialo:)zreszta teraz tez wiele nie napisze...tylko wklejam zdjecie drzwi zewnetrznych, ktore niedawno wstawilismy.robila mi je firma stolar-hut z miejscowosci Ujsoly, jeszcze kawal za Zywcem...mialem dylemat czy drewniane czy mertalowe ale w koncu padlo na drewniane.chcielismy wlasnie cos takiego. http://images43.fotosik.pl/358/6d01d2fc4e0a5b60med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts