cieszynianka 15.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Poszukaj lokalnych producentów, pozbieraj opinie. Nam się udało trafić do takiego, który ma firmę kilkanaście kilometrów od nas, robi dla pośredników i dla klientów indywidualnych. Namiary mieliśmy od znajomych, którzy tam drzwi kupowali, a jednocześnie jego drzwi zaproponowano mi w jednej z firm handlujących drzwiami (ale tam były o 1000 zł droższe ). Sosnowe, z okienkiem (według mojego widzimisię - bo takiego nie miał w katalogu), z dwoma kolorami na zewnątrz złoty dąb pasujący do stolarki okiennej, w środku orzech pasujący do drzwi wewnętrznych, z klamką, zamkami kosztowały 2100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cieszynianka, a moge prosić o namiary na tego magika dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Cieszynianka, a moge prosić o namiary na tego magika dzięki Poszło na priva, zdjęcia drzwi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzięki, mam nadzieję, że cos fajnego się z tego urodzi - pan przesympatyczny i co za głos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 15.07.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dzięki, mam nadzieję, że cos fajnego się z tego urodzi - pan przesympatyczny i co za głos Pan jest rzeczywiście sympatyczny, a co ważne i niezawsze spotykane u majstrów, to jest słowny Szkoda tylko, że masz daleko i pewnie koszty dojazdy podwyższą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Pan powiedział, że 100 kilometrów, to dla nich pikuś (pan Pikuś ). dalej dojeżdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts