boratom 08.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Asaf! Gdzie jesteś? Moje drogie Panie! Panowie! I Ty drogi gospodarzu! Informuję, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny! podaruj 1% podatku Asaf czy wy również możecie korzystać z tego typu wsparcia? Tak jak wczoraj obiecałem dzisiaj będzie odcinek o Busia w Kenii. Jesteśmy zaangażowani w projekt wspierający edukację i życie dzieci i rodzin w miejscowości Busia na pograniczy Ugandy i Kenii. Pewnie słyszeliście o tzw adopcji na odległość. Staramy się pozyskiwać ludzi otwartych na pomoc innym. Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.01.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Asaf, jedź i wracaj, bo kto wybuduje Twój dom i będzie prowadził dziennik??? A i Marioleńka na pewno będzie za Tobą tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.01.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jedź, pomagaj ... wracaj cały i zdrów ... piękne dzieło... będziemy tu na Ciebie czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ale z ciebie aparat! W styczniu do Ugandy się wybierasz - że niby pomagać? W rzeczywistości po zakładaniu sadu i winnicy będziecie odpoczywać Powodzenia życzymy - dbaj o siebie, wróć do nas i opowiedz o wszystkim! Może kogoś zarazisz swoją filantropią! Pozdrowienia dla Marioleńki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.01.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Powodzonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 20.01.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zobaczcie te chore dęby , może ktoś wie co to ? http://foto0.m.onet.pl/_m/03c602d24d904ee47a3b2415069c5610,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/e95f2f40cfbc1b8f03e632bbde9d5e21,10,19,0.jpg Całe końcówki wierzchołki puste Przypadkiem znalazłam taki wątek http://forum.muratordom.pl/post3619704.htm?highlight=#3619704 i zaraz przypomniałay mi sie twoje dęby. Nie wiem czy masz już sposób na tą pleśń - jeśli nie - czytaj powyższe Wracaj zdrowo - dęby trzeba leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 07.02.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 ...tak tylko wpadłam zobaczyć, czy już wróciłeś...Szczęśliwego powrotu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 08.02.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich.Jestem już kilkanaście godzin w domu.Muszę się pozbierać.Niebawem długa relacja.wszystkich serdecznie pozdrawiam.W dzienniku wieczorem postaram się umieścić zdjęcia z Ugandy i Kenii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 08.02.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Czeeeść Asaf ! Ważne, że cały i zdrowy !Odsapnij i pisz, pisz - wszyscy ciekawi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jani_63 08.02.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj na Rodzimej Ziemi cały i zdrowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.02.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj Asaf - cieszymy się że już wróciłeś! Chciałam czekać na dłuższą relację Kiedy ty znajdujesz czas na to wszystko I nie pytaj nas - czy pisać!!! Myślę, że wszyscy czekamy z zapartym tchem na Twoją relację! P.S. AśkaK urodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witaj!!! Nie pytaj..... PISZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 09.02.2010 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dobrą robotę robisz.Zastanawia mnie czy te dzieci tak ładnie poubierane z okazji waszej wizyty, czy na co dzień tak chodzą do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 09.02.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dobrą robotę robisz. Zastanawia mnie czy te dzieci tak ładnie poubierane z okazji waszej wizyty, czy na co dzień tak chodzą do szkoły. Chodzą tak na co dzień do szkoły. Już wcześniej kupiliśmy wszystkim mundurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzika_wenza 09.02.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam! Wczorajszy wieczór spędziłem na przeglądaniu Twojego dziennika budowa:) Zachwycił mnie i to potężnie! Najfajniejszą rzeczą są te wszystkie maszyny które kupujesz:) Mam pytanie, jak duża różnica jest między zakupem w Polsce i w UK? Poszukuję jakiegoś używanego quada do odśnieżania i nie tylko(przede wszystkim do "nie tylko" ) Możesz coś doradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 09.02.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam! Wczorajszy wieczór spędziłem na przeglądaniu Twojego dziennika budowa:) Zachwycił mnie i to potężnie! Najfajniejszą rzeczą są te wszystkie maszyny które kupujesz:) Mam pytanie, jak duża różnica jest między zakupem w Polsce i w UK? Poszukuję jakiegoś używanego quada do odśnieżania i nie tylko(przede wszystkim do "nie tylko" ) Możesz coś doradzić? Pozdrawiam Kupuję zwyczajnie na ebay np; http://motors.shop.ebay.co.uk/Other-Vehicles-/33752/i.html?_nkw=quad+bike&_frs=1&_trksid=p3286.c0.m359 transport dużego Quada do polski to 900-1000 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.02.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj po podróży Smutne to co piszesz , wspaniałe jest to, że są tacy ludzie, którzy coś robią i działają, Jest nadzieja, że ten świat nie jest tak do końca okropny. Wklejaj zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 10.02.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Asaf jesteś NIESAMOWITY ,NIESAMOWITY z Ciebie człowiek...bardzo Cię podziwiam za to kim jesteś ,za Twoje podejście do życia,za Twoją wiarę !!!!,za pomoc jaką niesiesz innym......imponujesz mi ogromnie !!..przeczytałam tylko kawałek Twgo dziennika ...szkoda że dopiero teraz na niego trafiłam....i cały czas sobie mówię; niesamowity...niesamowity>...przyznam się chciałabym być taka jak Ty.......gdyby więcej było na ziemi takich ludzi jak ,Ty świat byłby o wieeele lepszy!!!Serdecznie Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 10.02.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Asaf jesteś NIESAMOWITY ,NIESAMOWITY z Ciebie człowiek...bardzo Cię podziwiam za to kim jesteś ,za Twoje podejście do życia,za Twoją wiarę !!!!,za pomoc jaką niesiesz innym... ...imponujesz mi ogromnie !! ..przeczytałam tylko kawałek Twego dziennika ...szkoda że dopiero teraz na niego trafiłam....i cały czas sobie mówię; niesamowity...niesamowity >...przyznam się chciałabym być taka jak Ty... ....gdyby więcej było na ziemi takich ludzi jak ,Ty świat byłby o wieeele lepszy!!! Serdecznie Pozdrawiam!! Bardzo mi fajnie napisałaś. Dziękuję Jest mi nie zręcznie, karmić się pochwałami. Moja nagroda jest u Pana Pozdrawiam Cię serdecznie. Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anikavonboger 12.02.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobrze, że wróciłes cały i zdrowy...a jeszcze lepiej, że są ludzi tacy jak Ty - niosący pomoc, dający innym nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts