ankaa 14.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Przeczytałam dziennik jednym tchem, jestem pod ogromnym wrażeniem! Pomysłu, pogody ducha, siły, wiary. Dajesz duży zastrzyk energii i optymizmu. Działkę masz imponującą i pomysł na nią też. Będę z niecierpliwością czekać na kolejne postępy i zdjęcia z nasadzeń, kwitnienia i zbierania plonów. Z niecierpliwością czekałam też na wiosnę w dzienniku, a tu taka "niespodzianka". Asaf - życzę żeby wszystko się ułożyło i żebyś mógł niedługo wybudować swoje ranczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Bardzo, bardzo się cieszę, że znowu piszesz \ Widzę, że bardzo pracowicie spędziliście czas.... pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ale fajne te ule, jakby od zawsze tam były... Czy będziesz sprzedawał miód? Bo jakby tak to się piszę, daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 14.05.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam was wszystkich. Aż dziw że mnie pamiętacie.Muszę się przyzwyczaić do nowego forum. Nawet wklejanie zdjęć jest trudne i po kilku już nie dodaje kolejnych.Muszę się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 14.05.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) Asaf - ja też już za Tobą i Mariolą tęskniłam! Ciekawa jestem postępów na działeczce, jak Wasz sad i uprawa winorośli? No i czy wyjaśniłeś już sprawy z budową rancza?! Na naszej działeczce zakwitł rzepak - pięknie żółto i słonecznie, aż miło popatrzeć w pochmurne dni!Pozdrawiam i nadal trzymam kciuki!PS. Nooo! Rewelacja! Sad i winnica się rozrasta! Takiego tunelu to aż Ci zazdroszczę (teść z mężem w tym roku spełnili swoje marzenie i wybudowali szklarnię 3x5 m - cieszą się jak gwizdki!!!) Edytowane 14 Maja 2010 przez boratom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 26.05.2010 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ale ładne zdjęcia pszczół...A owieczki i kózki pokażesz?Malutkie kupujesz, czy dorosłe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 26.05.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Owieczki kupiłem malutkie z marca tego roku.A kozy już 2 letnie i półtora roczne, mleczne.Dzisiaj przywiozłem kozy i było pierwsze wieczorem dojenie.Zdjęcia idą do dziennika.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 27.05.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Asaf - powiedz jeszcze że będziesz miał osiołka i świnki miniaturowe, a zaraz przyjadę do Was na agrowczasy!!!Pozdrawiam i życzę słodkiego miodu, dorodnych owoców i warzyw, pysznego sera i wonnego winka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.06.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 (edytowane) Witam was wszystkich. Aż dziw że mnie pamiętacie. Muszę się przyzwyczaić do nowego forum. Nawet wklejanie zdjęć jest trudne i po kilku już nie dodaje kolejnych. Muszę się nauczyć. Takich osób się nie zapomina!!!!!!!!!!!!! Witam:) Asaf jak zwykle ja jestem pod wrażeniem. Zwierzaki są SUPER, teraz z pszczólkami napewno jest sporo zajęcia;) Miałam dwóch dziadków pszczelarzy i różnego gatunku miód. Poza tym, że żądliły mnie coroku na wakacjach, to mam ciepłe wspomnienia dotyczące pszczół. Jak to pocieszał mnie dziadek, kiedy ja płakałam będąc małą dziewczynką - cały rok teraz będziesz zdrowa. Jeszcze dawniej były skupy miodu, oddawali i był wysokiej klasy. Pamiętam też jak nieraz ktoś przyszedł do dziadka, że widział w lesie na drzewie rój, a ten już pędził. Dziadek był dla mnie bohaterem, bo ja nawet jak zbierałyśmy po 19 -tej godzinie porzeczki i agrest -naprzeciwko uli, wyubierana byłam w kapelusz i po uszy. A on w dzień z dymiarką nawet bez kapelusza otwierał ul. Mówił, że go znaja po zapachu. Podziwiam WAS i życzę powodzenia. Edytowane 26 Czerwca 2010 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Ja tes kcem Zośkę:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 30.06.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dobrze was znowu widzieć.Dużo się dzieje w ogrodzie , sadzie i winnicy, a stan zwierzaków stale rośnie.Napisze coś w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.07.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cześć Asaf ! Znowu czuję pasję w twoim dzienniku ... to dobrze Zdecydowanie przyznam, że wolę twoje żarłoczne, mleko-jajkodajne stwory ...niż te paliwożerne Pisz, pisz ... czasu u mnie jak na lekarstwo ... ale do ciebie zawsze wlecę ... optymizmu troszkę podskubać ... moge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.07.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja byłam a teraz JESTEM jeszcze pod większym wrażeniem.............. Sporo tych zwierzaczków i tylko wyobrażam sobie ileż to pracy... Też tylko mogę sobie wyobrazić ile jedzą. Asaf jestem pod wrażeniem i życzę WAM siły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioleńka 03.07.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Witam Cię mężusiu ! Musisz uaktualnić swój dzienniczek o 2 piękne 3-letnie owieczki. Wszystko jest fajnie, kocham te wszystkie zwierzaki, nawet chorą gąskę, którą trzeba dokarmiać. Kocham moje świnki, kiedy krzyczą, gdy ledwo zaparkuje mój samochód. No, a krowa Deisy wita mnie swoim mruczeniem, nie mówiąc o króliczkach przytulankach itd, itd. Trochę męczą mnie te dojazdy. Fajnie by było wyjść o poranku z domu i odwiedzić*wszystkie zwierzaczki, a potem wrócić do domku na kawusię i śniadanko, a wieczorem pożegnać się ze stworkami. No cóż ! Nie można mieć wszystkiego od razu, trzeba być cierpliwym i wytrwałym, a jak Bóg pozwoli to kiedyś stanie tam domek i inne małe dla naszej trzódki. Obyś nie opadł z sił mój "zajączku". Twoja Marioleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.08.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam !!!!!!!! Jak tam zwierzyniec i co słychać u WAS. Mogę sobie wyobrazić ileż pracy macie. Pozdrawiam WAS i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 28.09.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 witam. w sumie to nie wiem co napisać, a potrzebę taka odczuwam.ty to taki trochę nawiedzony jestes i energia cię rozpiera. z lektury wiem skąd ja czerpiesz;)czuje się przy tobie taka malutka i bez wizji, ale bardzo cieszę się tym co mam . i nie mówie o mini działeczce. a twój dom to taki duży mi się wydaje. kto go będzie sprzatał? stawiam na gosposie:rolleyes:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jimt 04.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Trzymam kciuki za was! Wielkie rzeczy robicie:-) Podziwiam też wasze oodanie sobie. tak trzymać.Pozdrawiam jimt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.10.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Asafffffffffffffffffffffffffffffff... Czekamy na wieści co u Was. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.11.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witaj Asafie !Czytam, teraz Twój dziennik drugi raz. Jest fascynujący. Dokonane przez Ciebie zmiany na działce są niesamowite.Proszę, powiedz nam jak w tym roku wygląda Twój sad. Co w nim robiłeś ? Czy przezimowały wszystkie rośliny nasadzone w zeszłym roku etc ? Jak miewają się pszczółki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 28.11.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Drogi Asafie !Może te, Twoje słowa, zdopingują Cię do częstszych wpisów. Myślę, że nie tylko ja czekam na dalsze wiadomości." Przypominam że takie prowadzenie dziennika to wielka odpowiedzialność jestNie można tak po prostu odejść od pisania jak lud spragniony czeka na wieści " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts