Asaf 28.07.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 i my kibicujemy mocno! Działka meeeeeeeeeega super, przede wszystkim duża i to jej największy plus My już dopinamy ostatni guzik i pod koniec sierpnia nabędziemy opuszczone siedlisko, gdzie będzie potrzebna taka kosiarka Co do Warunków o zabudowie to znajomy już czeka 3 miesiąc... pozdrawiamy i kibicujemy Serdecznie witam , też będę do was chętnie zaglądał. Pani mówi w UG że okres urlopowy i nie wie kiedy. chodzi o WZ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 05.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Super!Tyle roboty zrobionej! Na dużej działce taka maszyna to świetny pomysł! Nawet nie wiedziałam, że takie "smoki" istnieją!Kupiliśmy taką samą kosę spalinową, którą ty masz i jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu! Karczujemy nasze chaszcze! Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Łał... Ty to lubisz duże maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marioleńka 06.08.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Podoba mi się ten metalowy domek, zanim się wprowadzimy to sobie pomieszkamy, będziemy palić świeczki , pić kawusie i czytać psalmy. Mam ciekawe życie z Tobą. Twoja żoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaren5 06.08.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wstydzę się tego ale naprawdę bardzo ci zazdroszczę tych maszyn i sprzętu, a szczególnie tego wspaniałego kontenera. Ja wszystko muszę pożyczyć od innych i wiadomo że o pożyczone drży się 5 razy bardziej niż o swoje. W takim tempie jak Twoje to na następne wakacje już będziesz przyjmować gości w nowej posiadłości. Życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 07.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 O rany, mieć tyle łąki...od razu zaczęłabym konie chodować! Wylewki u nas dziś się leją zgodnie z planem, a więc zapraszam we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 11.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Czytają, czytają pozdrawiam i również kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 12.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Bogusiu, jak tam, wybierasz się do nas? Wylewki już schną, można śmiało zwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 13.08.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Tak. Na pewno jak pozwolisz będę w przyszłym tygodniu. Zgódź się proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyonizy1 18.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam i cieszę się , że będe mógł śledzić wasze dokonania. jesteśmy małżeństwem 37latków z 6 letnią córką. Niedawno zdecydowaliśmy się na budowę "Ranczo" na działce 1,5 ha. Jest malowniczo położona na wzgórzach od których początek bierze kraina zwana Roztoczem; łagodnie schodzi do wstęgi drzew, które kryją dolinę niewielkiej rzeki oddzielającej nas od następnego rozległego wzgórza. Słowem przestrzeń.Wzdłuż działki biegnie dość szeroka żużlówka. Po drugiej jej stronie stare chaty wiejskie, po naszej- budują młodzi. Ale o tym w dzienniku , który niebawem założę Projekt podoba mi się ze względu na przestrzeń i osobne studio, które mozna wielorako wykorzystać. Piwniczkę chciałbym umieścić pod głównym bydynkiem najlepiej wykroić wąskie schodki wprzy wejściu Pozdrawiam dyzio kraśnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 22.08.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 witamy serdecznie kolejnego ranczera.Czy Dyzio ma już założony dziennik ?Bardzo jestem ciekaw jego postępów.Rozpocznij już dziennik , na pewno pozyska wielu czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 25.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam i ja, czytam i kibicuje. Śliczna działka, super plan, już wyobrażam sobie jak to wszystko wybudujesz - będziecie mieć naprawde cudnie. Życze powodzenia i dużego samozaparcia w załatwianiu papierologii - cała budowa to pestka w porównaniu z tym ale wszystko jest dla ludzi. Ważne nie zrażać się i podchodzić do wszystkiego z uśmiechem. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 25.08.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Fajnie, dziękuję za wsparcie. Cieszę się jak ktoś jest tak miły i wpisze się do dzienniczka fajnego.Na pewno już nie zrezygnuję , bo to będzie super przygoda.Ale poooooooootrwwwwwwaaaaaaaa długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 28.08.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No no! Do tej pory myślałam, że tylko ja mam piękną dużą dziełkę Aż tu....cuuuudo! Kibicuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 28.08.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 No no! Do tej pory myślałam, że tylko ja mam piękną dużą dziełkę Aż tu....cuuuudo! Kibicuję i pozdrawiam. Pozdrawiam was Znam wasz dziennik i obserwuję go na bieżąco. A ten staw, od razu byłem zazdrosny mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Działka - PRZEPIĘKNA!!! Na takim terenie możesz nawet kangury hodować Pozdrawiam i trzymam kciuki za budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkaren5 30.08.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Fajne to Twoje wozidło, na pewno bardzo się przyda. My papierologii jeszcze nie mamy bo musimy najpierw postawić budynek do działalności a domek narazie w marzeniach, może za rok? U nas wszystko wiąże się z finansami, ale z chęcią oglądam Twoje poczynania i kibicuję Ci bardzo:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 02.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 no! kontener jak ta lala :] trzymamy kciuki za geodetę (my też mamy problem z geodetą) i za WZ (znajomy czeka już 4 miesiąc) u nas jednak zmiana działki nastąpiła (bliżej cywilizacji) :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkaj 02.09.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Kontener już jest pełny! A maszyn przybywa. (Fajny sprzęt, imponujący) Co zrobisz jak braknie ci miejsca? Szkoda, że nie budujesz w pobliżu nas, bo jak już się nauczysz obsługi tych maszyn, to mógłbyś wykopać i u nas!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.09.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witaj! Bardzo piękna działka! a najpiękniejsze na niej jest to, że nie ma słupów Energii My mieliśmy ochotę na tak piękną i dużą działkę, ale przewody energetycznych linii oplatały ją jak pajęczyna i nie kupiliśmy wzięliśmy tylko malutki wycinek, a dużego arcydzieła natury poszukamy jeszcze! Pan Bogdan to strasznie w gorącej wodzie kąpany chyba nam w gminie powiedziano, że na WZ trzeba czekać ok 3 m-ce , a zdarza się że i 6 m-cy . Ostatnio czytałam dziennik pewnej niewiasty, która wszystko od ręki załatwiła (musiała być niezwykłej urody) To był dla mnie szok, po naszych doświadczeniach z urzędnikami !! Maszyny piękne! Od razu przypomniała mi się historia kolegi , który na owczarni "sprzątał" i Bobcatem nieczystości z chlewni wywoził, a on (ładowacz) przedniej szyby nie miał! Bardzo mi się Bogdanie Twoja fura podoba nawet bez plecaczka jest niesamowita!! Cierpliwości i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts