Asaf 10.10.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ja sięgam to Twojego dziennika bo lubię ten Twój optymizm, którym potrafisz mnie zarazić, a którego mi ostatnio brakuje. Podziwiam Twoje dokonania i wiernie śledzę kolejne etapy. Jestem przekonana, że zrealizujesz wszystkie swoje plany bo masz dobre podejście i zapał. Mimo tego, że jesteś przecież obcym dla mnie człowiekiem to cieszę się z Twoich sukcesów. Zapowiada się przepiękna posiadłość. Nie wiem, czy chciałbyś mieć borówki amerykańskie? Wprawdzie potrzebują kwaśnej ziemi ale to chyba nie jest przeszkoda. Właśnie zakupiłam kilka krzaczków do swojego ogrodu i miałam też okazję ich spróbować. Są pyszne. Ale mi fajnie napisałaś Witam Cię serdecznie. Borówki Amerykańskie oczywiście będą. Już są zamówione. Stanowisko będzie przygotowane ....... koparką będzie rów 60 cm szeroki i 60 cm głęboki a jak długi ? ........jeszcze nie wiem ale pewnie dłuuuuuugi Chyba będzie 8 gatunków borówki. Właśnie nie mam tej ziemi jeszcze Zaglądaj do dziennika proszę. Cenię sobie wszystkie odwiedziny. Ale komentarzy tak malutko że czasem myślę że to tylko moje wejścia napędzają licznik wizyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 10.10.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Asaf - my też ciągle z Tobą! Jak Twoje urzędasy? Ruszają kuperki żwawo czy do snu zimowego się szykują? Pozdrawiam! Cieszę się że zaglądacie. Urzędasy już we śnie , ale teraz to już nie wiele zmienia. Byleśmy zdążyli do wiosny. Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Asaf - oliwa przyszła Zapraszam w przyszły wtorek 13/10- cały dzień jestem na budowie :) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 10.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Asaf, wybierasz się do stolicy? A to może wreszcie do nas zajrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 10.10.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Asaf, wybierasz się do stolicy? A to może wreszcie do nas zajrzysz? Cześć AśkuK Tak mi teraz trudno wyjechać ale dalej mażę o wizycie u was jeszcze teraz jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dawno mnie u Ciebie nie było, a Ty orzesz chopie (i kopiesz i wiercisz i palisz i sadzisz i ...) aż miło popatrzeć . Ciekawa jestem co ja zrobię bez takiego sprzęta jak u nas na ww. przyjemności czas najdzie. Nawet Twój optymizm, jakbym się daj Boże zaraziła, nie wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Już Ty nie marudź, że nikt do Ciebie nie zagląda! Ponad 8 tys. wyświetleń to mało? Czytają, czytają ino się nie ujawniają , pewno dech im zapiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonax 12.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Taaaaak Jesień na karku, zawiało chłodem i humor zrobił się ciut nostalgiczny. Ale to chyba tylko z powodu deszczowego wieczoru, jutrzejszy dzień przyniesie tyle nowego........ Jak zwykle u Was. U nas niestety............nie ma widoków nawet na okna. A tak chciałam kupić okna i zamknąć budowę (już z rolet chciałam zrezygnować, ale u mojego węża to nie przejdzie - ROLETY MUSZĄ BYĆ, będzie jeszcze dłużej, ale z roletami......) Czytamy, oglądamy i doczekać się nie mogę jak zaczniesz mnie od przyszłego roku doganiać. ...............A na starość z naszymi dużymi już dzidziarkami i Waszymi wnukami będziemy się zjeżdżać na "Ranczo" na wino, na owoce i na wszystkie te inne wspaniałości z sadu i ogrodu. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 13.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ja w sprawie drzewek My mamy już trochę posadzonych - po kilka z każdego gatunku. Więc mogę niektóre polecić: Z jabłoni Freedom i Szampion - bardzo smaczne i swietne do przechowywania na zimę, z wiśni Nefris - soczyste duże i słodkie (prawie jak czereśnie), z gruszy nie widzę na twoim spisie ale gorąco polecam poszukać rewelacyjną General Leclerc oraz czereśnię Cordia, z krzewów polecam malinę Polana - owocuje na jednorocznych pędach późno ale obficie i...nie ma robaków!!! I jeszcze renkloda Ulena - pyyyycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 13.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Heh...doczytałam Spóźniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Tylko nie pisz, że Cię nikt nie czyta . Byłam, czytałam tylko nie pooglądałam bo Ci się pośmajdały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 14.10.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wszystkich was lubię i wszystkich pozdrawiam jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 15.10.2009 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Okropna ta jesień - Asaf Sufit w kuchni jak sito cieknie! W pokoju ściana pod oknem mokra! A deszcz pada i pada i nie widać przejaśnień! Wieje strasznie - prądu nie ma, wody nie ma, netu nie ma! A rano trzeba wstać i do pracy! A tam siedzę i myślę, co się w domu wyrabia??? Mąż się rozchorował i zachowuje się gorzej jak mój chrześniak trzylatek! Ja już wolę zimę!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 15.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Okropna ta jesień - Asaf Sufit w kuchni jak sito cieknie! W pokoju ściana pod oknem mokra! A deszcz pada i pada i nie widać przejaśnień! Wieje strasznie - prądu nie ma, wody nie ma, netu nie ma! A rano trzeba wstać i do pracy! A tam siedzę i myślę, co się w domu wyrabia??? Mąż się rozchorował i zachowuje się gorzej jak mój chrześniak trzylatek! Ja już wolę zimę!!! Pozdrawiam Tak mi przykro, jak to czytałem to mi aż tak w środku jakoś współczująco się zrobiło. Obiecuję że będzie lepiej.przepraszam za tą pogodę. uśmiechnij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.10.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam. Dla nas był to wyłącznie kanapowy tydzień . Powinnam się cieszyć...odpoczęłam... ale już od poniedziałku mnie nosi i miejsca nie mogę sobie znaleźć . Ja chcę buuudooowaaaać!!!!!! Na szczęście zapowiadają wiosnę, bo co przychodzi po zimie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 15.10.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Za każdym razem- jak zajrzę do Twojego dziennika - jestem pod wrażeniem jak szybko idziesz z robotą do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent161 17.10.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam podoba mi się Twoje podejście do życia Wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 17.10.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam podoba mi się Twoje podejście do życia Wielki szacun Fajnie napisałeś dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 witam ponownie... No i proszę sad jak sie patrzy... Drzewek sporo... Już sobie wyobrażam ten Wasz sad -niczym Raj będzie... Widzę, że kopareczka na gąsienicach jest niezawodna -nawet busa ciągnie... Pozdrawiam i zyczę tego, czego sobie życzycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.10.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witaj Asaf! No to się narobiliście! Tak się zastanawiam - to chyba ostatni gwizdek z tymi sadzonkami? Męża dziadek był sadownikiem, ale wnuk się nic w dziadka nie wdał! Jedyne co potrafi zasadzić - to kop! Żartuję! Działamy wspólnie w ogródku, szklarnia nam się marzy i dziadkowe pomidorki z własnych nasion - ale to już jak na swoim będziemy! Niech wam sad zdrowy rośnie! Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts