aniamar 13.07.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Witam Zaczyna się mój debiut pisarski. Mam nadzieję, że nie będzie nudziarski i kogoś zainteresuje. Dziennik budowy uważam, zatem za otwarty. Jeżeli ktoś będzie miał ochotę do skomentowania moich potyczek na placu boju i podzielenia się cennymi uwagami to zapraszam. I z góry dziękuję. Będę się starać dostarczać jak najwięcej materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witamy i 3mamy za słowo w sprawie materiałów do studiowania Ale gdzie fotki?? Przedstaw trochę plac boju, żebyśmy mieli pogląd na sytuację budowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.07.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Martinezio aż wstyd się przyznać Myślałam, że mam dużo jeszcze czasu na uzupełnienie dziennika albo inaczej pamiętnika. Sądziłam, że nikt tu nie zaglądnie, a tu proszę bardzo miła niespodzianka. W takim razie muszę się wziąć szybko do uzupełnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.07.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Zanim wkleję zdjęcia muszę trochę opisać, dlaczego tak budujemy a nie w standardowy sposób. Bo u Nas będzie troszkę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 03.08.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Zanim wkleję zdjęcia muszę trochę opisać, dlaczego tak budujemy a nie w standardowy sposób. Bo u Nas będzie troszkę inaczej. czekamy z niecierpliwością na ciąg dalszy historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Anetina bardzo Mi miło Cię powitać. Cieszę się, że ktoś czyta moje wywody. Chciałabym, aby Mój dziennik był dobrą lekcją dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z budowaniem. Mnie nie miał, kto na początku poprowadzić za rękę dopiero po znalezieniu forum muratora dostałam olśnienia. Dlatego teraz i Ja pragnę się podzielić swoimi doświadczeniami z innymi, aby świeżo upieczonym inwestorom było łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 03.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Trudno Mi wszystkie obecne sprawy pogodzić, dlatego mam takie małe opóźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja tam co prawda wykańczam dom, albo on mnie wykancza ale nadal lubię czytać dzienniki tak że pogódź wszystko i pisz i wklejaj fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 trzymasz w napięciu pisz, pisz, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 04.08.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Anetina przyznam się, że ja też lubię przeglądać dzienniki. Zaczynam czytać zawsze od początku by wiedzieć skąd pomysł na ten domek. Każdy ma swoją piękną i ciekawą historię. Ja bardzo lubię je czytać. Akt notarialny podpisaliście w tym samym miesiącu, co my. Szkoda, że nie widzę twoich początkowych zdjęć działki. Mam nadzieję jak dotrę dalej to moja ciekawość zostanie zaspokojona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Anetina przyznam się, że ja też lubię przeglądać dzienniki. Zaczynam czytać zawsze od początku by wiedzieć skąd pomysł na ten domek. Każdy ma swoją piękną i ciekawą historię. Ja bardzo lubię je czytać. Akt notarialny podpisaliście w tym samym miesiącu, co my. Szkoda, że nie widzę twoich początkowych zdjęć działki. Mam nadzieję jak dotrę dalej to moja ciekawość zostanie zaspokojona. rzeczywiście podpsialismy w lutym - tyle że w 2008 r. - w dniu urodzin mojej chrzesnicy ps. kredyt dożywotni podpisaliśmy w dniu urodzin syna a zdjęcia - no niestety album się zawiesił, kazał płacić, ale co nieco to tam chyba jeszcze widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 04.08.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Polecam używać albumów, które nie żądają okupu: - picasaweb od gógle, - imageshack Zapewne są też insze, ale nie chce mi się szukać Ja używam gógiela i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja picassa to mam na pryw zdjeciawięc zeby juz nic nie zmieniać - wzięłam teraz empikfoto czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A nie widzieli, że w picasie można robić podalbumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 05.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A nie widzieli, że w picasie można robić podalbumy? już nie chciałam kombinować to się nazywa - lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 05.08.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam do wklejenia zdjęcia i zastanawiam, jaką stronę wybrać by utworzyć fotoalbum. Fotosik pobiera opłaty, więc na pewno nie tam. Wcześniej założyłam, na onecie ale oni zmniejszają zdjęcia i nie można ich już powiększyć, więc też odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 05.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Imageshack jest b. dobry, ale niestety u nas trochę wolno działa. Google ma kiepski panel zarządzania ze strony webowej (natomiast ma b. dobrego menadżera pod windowsa), ale szybko działa Co do reszty się nie wypowiadam, bo nie znam ich jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.08.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Weszłam na stronę i wyświetlił mi się fotosik. Wklejam to, co tam znalazłam: Czy istnieje limit transferu? Tak. Limit zależy od rodzaju konta. Darmowe ma 1GB miesięcznie, PRO 5GB, a konto aukcyjne 10GB. System na bieżąco liczy transfer wykorzystany przez wszystkie Twoje zdjęcia. Jeśli suma transferu zdjęć przekroczy podany limit oczekujemy opłaty lub blokujemy zdjęcia. Liczymy jednak tylko transfer zdjęć hotlinkowanych, czyli umieszczanych poza Fotosikiem (aukcje, blogi, fora dyskusyjne itp). Z tego, co rozumiem, jeżeli powklejam zdjęcia na forum i dużo osób będzie je przeglądać to przekroczę limit miesięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 06.08.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Tak. Zdecydowanie FM jest dość liczne i ten limit dość szybko potrafi być wyczerpany, zwłaszcza, że ludzie już dość długo czekają na Twoje foty i "wyposzczeni" rzucą się jak karpie na chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.08.2009 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dobra już wszystko wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts