Megana 19.01.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 U nas granica przestawiona na korzyść sąsiada, ale przecież nie będziemy awantury robić i siatki przestawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.01.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To podoba Ci się ułożenie kuchni w tą samą literę, co mi. Ja specjalnie okno przesuwałam, aby mi tak wyszło. Najlepiej jak znajdziesz salon, który pomierzy i zrobi projekt w programie. W tedy nie będziesz musiała się bać, że coś źle zaplanujesz. Niektóre firmy robią to bezpłatnie, ale nie możesz dostać projektu do domu, chyba, że kupisz od nich meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Co do mebli z IKEA mam mieszane uczucia wszyscy których znam odradzają, są ładne ale kiepsko wykonane. Za te pieniądze można znaleźć naprawdę dobrą firmę, która zrobi stabilniejsze meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To podoba Ci się ułożenie kuchni w tą samą literę, co mi. Ja specjalnie okno przesuwałam, aby mi tak wyszło. Najlepiej jak znajdziesz salon, który pomierzy i zrobi projekt w programie. W tedy nie będziesz musiała się bać, że coś źle zaplanujesz. Niektóre firmy robią to bezpłatnie, ale nie możesz dostać projektu do domu, chyba, że kupisz od nich meble. Coś takiego na szybko http://www.systemc.pl/domek/2010/01/IMG_0017GG.jpg Po lewej stronie pierwsze, to będzie tylko blat, może z szufladą. Musi zostać na dole miejsce na miski dla Megany, bo inaczej nie będzie ich gdzie jej położyć żarełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 19.01.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 To podoba Ci się ułożenie kuchni w tą samą literę, co mi. Ja specjalnie okno przesuwałam, aby mi tak wyszło. Najlepiej jak znajdziesz salon, który pomierzy i zrobi projekt w programie. W tedy nie będziesz musiała się bać, że coś źle zaplanujesz. Niektóre firmy robią to bezpłatnie, ale nie możesz dostać projektu do domu, chyba, że kupisz od nich meble. Coś takiego na szybko http://www.systemc.pl/domek/2010/01/IMG_0017GG.jpg Po lewej stronie pierwsze, to będzie tylko blat, może z szufladą. Musi zostać na dole miejsce na miski dla Megany, bo inaczej nie będzie ich gdzie jej położyć żarełka DUŻA TA TWOJA KUCHNIA. Zaletą tego układu jest to, że jest duże pole manewru, co do ustawienia i możliwość dużego pola roboczego, co w kuchni jest bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.01.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie jest aż taka duża tak kuchnia, tylko się tak wydaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.01.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja nie widzę tego zdjęcia "tak na szybko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 A ja nie widzę tego zdjęcia "tak na szybko" Bo gdzieś z serwera je zpitoliło , ale już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 już widzę Megana kuchnię masz perfekcyjnie rozplanowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 26.01.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Gosia ja już ją widzę u Ciebie w domeczku. Jak dobrze już takie rzeczy planować. Moja kuchnia się dopiero rysuje i narysować nie może. Jakoś tak ciężko się zebrać wiedząc, że do tego etapu to jeszcze u mnie kawał czasu. Na pewno będzie w kształcie litery U. Moja kuchnia jest malutka, więc mam mniejsze pole manewru, ale może coś tam wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Zapadła decyzja, okna zostały wybrane. Wygrały .............MS, czyli zwyciężyły parametry. Będą troszkę droższe, ale lepsze. Wygląd to nie wszystko, zresztą i tak zostaną zasłonięte przez firanki i zasłony. Wygląd zew. jest identyczny w obydwóch, więc to co będzie widoczne zostanie zachowane. Oto moje okno. Kolor wybiorę inny, ale profil taki. http://www.ms.pl/var/ms/storage/images/polski/produkty/okna_pvc/okna_tytanowetermo_pvc/okno_tytanowetermo_nowe/49657-2-pol-PL/okno_tytanowetermo_nowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Gratuluję dokonanego wyboru. A mnie podoba się ten kolor . Gdybym w Wz nie miała podanego koloru,to mocno zastanowiłabym się nad dachówką koloru grafitowego i nad takimi okanami właśnie. Znam z fm parę osób,które za takie okna dałyby się pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Znam z fm parę osób,które za takie okna dałyby się pokroić Też znam Jedną co rano widzę w lustrze wiszącym nad umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Gratuluję dokonanego wyboru. A mnie podoba się ten kolor . Gdybym w Wz nie miała podanego koloru,to mocno zastanowiłabym się nad dachówką koloru grafitowego i nad takimi okanami właśnie. Znam z fm parę osób,które za takie okna dałyby się pokroić Asiu ten kolor mi kompletnie do niczego nie pasuje. Wyglądałyby jak pięść do nosa. Jak ktoś ma kolor dachu podobny do tego to faktycznie pasują jak ulał. Cieszy mnie to, że wygląd zew. mają taki sam jak Oknoplastu PLATINIUM. To, co będę z zew. widziała i podziwiała jest. Wewnątrz są mniej zaokrąglone, ale będzie firanka, więc nie będzie mi to aż tak bardzo przeszkadzało. Taką mam bynajmniej nadzieję. Stwierdziliśmy, że parametry są jednak najważniejsze. Okna niestety wyjdą nam troszkę drożej niż Oknoplastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Znam z fm parę osób,które za takie okna dałyby się pokroić Też znam Jedną co rano widzę w lustrze wiszącym nad umywalką Witam, madmegs. Z tego, co widziałam u Ciebie to kolor swoich okien masz bardzo zbliżony do tych, co wkleiłam. Do twojego dachu okna MS faktycznie prezentowałyby się idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.01.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 aniamar - to następną decyzję masz z głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Znam z fm parę osób,które za takie okna dałyby się pokroić Też znam Jedną co rano widzę w lustrze wiszącym nad umywalką Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.01.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Okna wybrałam, ale mam zgryz, jaki kolor zamówić waham się między złotym dębem a czymś ciemniejszym. Podbitkę mam ciemną, kolor dachu ciemny ceglasty. Boję się troszkę ciemnych okien, bo dają taki ponury wygląd. Złoty dąb, który jest tak standardowy, że aż mdli wygląda dla nas najładniej. I co wy na to? Co tu wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Hej , hej - kolor okien podkreśli kolor domu. My mamy ciemne okna i kiedyś kolor domu będzie ważniejszy niż okien, takie moje zdanie Sąsiedzi mają złoty dąb i wiesz też fajnie wygląda, ale ja jednak swoich okien bym nie zmieniła na inny I co pewnie nie pomogłam Ci, ale Twoja decyzja będzie najsłuszniejsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.02.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Dylemat mieliśmy z 2 kolorami :http://foto3.m.onet.pl/_m/430ee65b618a59cbe4d200d60277b8e3,12,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts