delfina7 22.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 O ja Cię , ale numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.09.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 czytam i czytam przeprawę z geologiem i z projektem mieliscie niezłą budowac tanio da się, ale trzeba się na tym znać bądź miec kogoś bliskiego kto się na tym zna ja miałam to szczęście, wydać na fundamenty neicąłe 10 tys. ale ... mój tato ciągle na budowie, poza tym robota idzie własnymi rekoma, całej rodzinki z dziadkami na czele - babcia tez ma swój udział pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Ale zazdroszczę, fajnie mieć taką rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witam serdecznie w to piękne niedzielne popołudnie Chwilkę mnie nie było ale już się poprawiam..... Wyczytałam w dzienniku że dalej u was schody ....z ta kanalizacją.....z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy..... życzę miłego popołudnia i wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.09.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam Was serdecznie,Wpadłam tylko na sekundkę się wytłumaczyć.Te ostatnie dni miałam tak pracowite, że nie miałam nawet czasu kurzu zetrzeć z laptopa a co dopiero go otworzyć. Jak tylko się obrobię to nadrobię wszystko. Jestem strasznie ciekawa co tam u Was i się denerwuję, że nawet chwili nie mam aby do Was zaglądnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nic się nie przejmuj ja też ostatnio z niczym się wyrobić nie mogę Nadrobimy w długie jesienne i zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Nic się nie przejmuj ja też ostatnio z niczym się wyrobić nie mogę Nadrobimy w długie jesienne i zimowe wieczory a myslisz, że wtedy da radę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 wpadłam sie przywitac u Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nic się nie przejmuj ja też ostatnio z niczym się wyrobić nie mogę Nadrobimy w długie jesienne i zimowe wieczory a myslisz, że wtedy da radę ??? Myślę, że damy radę. Przecież ile można leżeć pod ciepłą puchową kołderką? Nie pozwolimy by nasze rozmowy umarły śmiercią naturalną. O to to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wpadłam sie przywitac u Ciebie:) Bardzo mi miło gościć Cię u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..będe i ja wpadac w długie zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.10.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 ..będe i ja wpadac w długie zimowe wieczory Zapraszam miejsca u mnie pod dostatkiem. Im nas więcej tym lepiej. Zima nam nie straszna u nas będzie gorąco jak w lecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ..będe i ja wpadac w długie zimowe wieczory Zapraszam miejsca u mnie pod dostatkiem. Im nas więcej tym lepiej. Zima nam nie straszna u nas będzie gorąco jak w lecie. :) dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam ciekawi mnie czy coś ruszyło się w sprawie przepięcia kanalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam ciekawi mnie czy coś ruszyło się w sprawie przepięcia kanalizacji Asiu zrobiona muszę tylko pouzupełniać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 :) dzień doberek Dobry wieczór dopiero teraz dotarłam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj!! pooglądałam projekt góre masz bardzo podobna do mojej a na parterze możesz opisac te pomieszczenia?? gdzie łazienka, gdzie kuchnia itd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć Aniu ....ale mamy dzisiaj pogodę u nas to od wczoraj tak siąpi i leje bez chwili przerwy.....ale u was pewnie też bo podkarpacie niedaleko......mam tam teściową .....rozmawiam z nią prawie codziennie (super babka)....to aktualną pogodę na podkarpaciu zawsze znam.... Tak więc w taką pogodę....to nic tylko na forum pobuszować ...... Czytałam twój dziennik i oglądałam projekt....bardzo podoba mi się rozkład pomieszczeń zarówno na dole jak i na górze. Widać tą przejrzystość i przestrzeń, co osobiście też cenię ....napisz ile m2 ma twoja łazienka na dole, bo widzi mi się ogromna jak na dół...bo przeważnie w projektach te łazienki na dole to klitki....tak jak u mnie .....i jak możesz to opisz, bo tak jak Kala też jestem zainteresowana, które pomieszczenie ile ma m2... Tak z pewną dozą nieśmiałości.....zapytam jeszcze kiedy uzupełnisz dziennik, bo mnie strasznie korci, żeby poznać dalsze losy prymulek... Pozdrawiam cieplutko paaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.10.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cześć Aniu ....ale mamy dzisiaj pogodę u nas to od wczoraj tak siąpi i leje bez chwili przerwy.....ale u was pewnie też bo podkarpacie niedaleko......mam tam teściową .....rozmawiam z nią prawie codziennie (super babka)....to aktualną pogodę na podkarpaciu zawsze znam.... Na Podkarpaciu wszystkie babki są super. Niestety u nas leje i leje. Z jednej strony to dobrze, bo człowiek troszkę odetchnie z drugiej chcieliśmy pojechać na działkę by pomierzyć sobie, na jaką długość będziemy chcieli mieć balkon. Marzy mi się parasol o średnicy 3,5 metra na nim i nie wiem, na jaką długość zrobić ten balkon. Owszem mógłby być taki parasol na tarasie, ale to u nas odpada. Taras będzie w dalekiej przyszłości, więc rekompensata balkon. Jak myślicie jaka długość wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.10.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Odpisze resztę później jednak jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts