amalfi 21.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 daggulka dzięki za info o imprezie. Tak bardzo che byc, ale mam konferencje i...... może da sie z niej wymigać Do kiedy musze sie określić, bo tez chce taki identyfikator i chce napić sie tego wynalazku z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hm ....siedze i patrze w ten moj terminarz , i tak sobie myślę, że max. do 11 września (piątek) będę przyjmować przelewy co jest jednoznaczne z uczestnictwem osoby w imprezie ( w tytule przelewu trzeba będzie podać swój nick forumowy). Wtedy zamknę listę i wszystko będzie wiadome -czyli kto będzie bo dokonał przelewu a kogo z listy wykreślic z powodu braku przelewu co bedzie jednoznaczne z rezygnacją. Oczywiście z końcem sierpnia każdy kto wpisze się na listę dostanie ode mnie informację na priv z najważniejszymi informacjami i numerem konta - i zostanie poproszony o potwierdzenie uczestnictwa. Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 21.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? Oczywiście Prezesowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hm ....siedze i patrze w ten moj terminarz , i tak sobie myślę, że max. do 11 września (piątek) będę przyjmować przelewy co jest jednoznaczne z uczestnictwem osoby w imprezie ( w tytule przelewu trzeba będzie podać swój nick forumowy). Wtedy zamknę listę i wszystko będzie wiadome -czyli kto będzie bo dokonał przelewu a kogo z listy wykreślic z powodu braku przelewu co bedzie jednoznaczne z rezygnacją. Oczywiście z końcem sierpnia każdy kto wpisze się na listę dostanie ode mnie informację na priv z najważniejszymi informacjami i numerem konta - i zostanie poproszony o potwierdzenie uczestnictwa. Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 to się cieszę , chopaki .... mam nadzieję, ze pozostali też nie będą mieli nic przeciw Gawel ...a Ty , chopie ....wiesz - zadanie masz bojowe .... trza do Pani Osińskiej zawitać i zaklepać termin 19 września , coby mieć pewne, napomknąć o zbliżonym co ostatnio charakterze imprezy , noclegi zaklepać ogólnie ....czyli jak ostatnio .... zajmujemy całość acha .... tylko tym razem to my bedziemy wcześniej zaczynać , tak se myslę , że ludziska się mogą cześniej zacząć zjeżdżać ... każdy z różnych stron więc niech profilaktycznie poprzednich gości wykopie wcześniej coby kole 15 już był teren tak przygotowany dla nas , żeby każdy mógł se usiąść zmęczony po podróży i kawkę se żłopnąć a co do konkretnej godziny rozpoczęcia oficjalnego z żarełkiem i w ogóle to se jeszcze ustalimy jak myślisz - Gawel, jest to do zrobienia? a nawet jak nie jest to znam Twój hipnotycznie spokojny charakter- każdego byś przekonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic no, i to się nazywa męska decyzja .... a wprawę masz i wiesz wszystko ....czyli jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku ja sobie tak obiecywałam przed tegorocznym zlotem że se pozwiedzam Warszawę ...a tu zaś nic nie wypaliło więc może tym razem se pojadę pociągiem w piątek i uda mi sie pooglądać Stolyce z bliska , czyli że o nocleg dla mnie zapytaj też na piątek - czy będzie taka możliwość ....ino przewodnika/przewodniczkę mi trza znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 21.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Spoko, co do zwiedzania to wstyd sie przyznac ale sam w wielu miejscach nie bylem z braku czasu od 20 lat , moze przy tej okazji cos nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 no proszę ....to może więcej się takich zwiedzaczy znajdzie i całą paką Warszawkę pozwiedzamy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? Oczywiście Prezesowa Jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.07.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kurrrde jak się podjąłem to dam radę http://img40.imageshack.us/img40/4337/plakietkaforumiv.jpg Cos dla cieszynianki ,,,, specjjjjalnie jestem pod wrażeniem. Czego to dzisiaj ludziska nie potrafią. Ale ruchomego avartu to chyba się nie uda - co? -)) PS: bardzo fajnie zrobione, jestem pełen podziwu za profesjonalizm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.07.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 i jeszcze na marginesie.Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.07.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Chyba będziesz musiał Bobiczku znieruchomieć na tym avatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.07.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Chyba będziesz musiał Bobiczku znieruchomieć na tym avatarze może sobie wybrać jedną z kilkudziesięciu pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wybieram tę, kiedy masa kudłów układa się zasłaniając facjatę.Bo kudłów brak od dawna - a na facjate sam nie mogę przy goleniu patrzeć i mam dzień od rana popsuty zawsze............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.07.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Chyba będziesz musiał Bobiczku znieruchomieć na tym avatarze jaka zadowolona - bo ma z Dagą najładniejszą plakietkę. PS: jak będzie ładniejsza od prezesowskiej - to konsekwencje mogą byuć nieobliczalne w skutkach. DYBY,DYBY I JESZCZE RAZ DYBY Prze co najmniej 20 minut i to w publicznym miejscu. Albo obok Biedronki albo obok Multikina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Wybieram tę, kiedy masa kudłów układa się zasłaniając facjatę. Bo kudłów brak od dawna - a na facjate sam nie mogę przy goleniu patrzeć i mam dzień od rana popsuty zawsze............. jaaaacie .... samokrytyka w cenie ...ale teraz to przegiąłeś .... a poza tym kudły wcale nie sa do niczego potrzebne nikomu ....tylko przeszkadzają a identyfikator bobiczkowy będzie naśliczniejszy na świecie ....coby cieszynianke oszczędzić ....hm..... choć z drugiej strony ....może właśnie nie? .... każda atrakcja dobra dla rozruszania towarzystwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 KOCHANI ..... CZY OSOBY ZOSTAJĄCE NA NOC REFLEKTUJĄ NA ŚNIADANKO W NIEZBYT WCZESNEJ PORZE ? Trzaby zapytać Gawla czy Pani Osińska da radę to zorganizować, na ten przykład śniadanko i kawkę na 10-11 godzinkę . Po drugie - w takim wypadku każdy musiałby mi określić czy zostaje na noc co byłoby jednoznaczne ze śniadankiem i pewnie niewielką dopłatą do noclegu . Ja myslę, że to jest bardzo dobry pomysł .... z doświadczenia to wiem. Na ostatniej impreze właśnie tego brakowalo ... Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 TINEK nie ma problemu, mogę zrobić tak jak sobie życzysz ale musisz mi wysłać większy plik bo jak ściągnę ze strony i powiększę ( a tu by pasowało ) to kicha wyjdzie! bobiczek z Tobą to rzeczywiście problem będzie ! Zobaczę co da się zrobić! A więc na ta chwilę zostaje projekt ostatni z cieszynianką daggulka ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez noclegu ze śniadaniem więc razem z Żonką piszemy się, świetny pomysł !Dzięki za wymiary, zrobię jakieś próby ! PS. Bardzo się cieszę że mogę zrobić coś dla WAS !!! Wreszcie się na coś przydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.07.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 mam pomysł na identyfikator dla bobiczka Kupujesz sobie ramkę cyfrową piszesz markerem pożegnanie lata 2009 a awatar wgrywasz i wieszasz na szyi awatar się rusza każdy widzi ktoś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts