Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hm ....siedze i patrze w ten moj terminarz , i tak sobie myślę, że max. do 11 września (piątek) będę przyjmować przelewy co jest jednoznaczne z uczestnictwem osoby w imprezie ( w tytule przelewu trzeba będzie podać swój nick forumowy). Wtedy zamknę listę i wszystko będzie wiadome :wink: -czyli kto będzie bo dokonał przelewu a kogo z listy wykreślic z powodu braku przelewu co bedzie jednoznaczne z rezygnacją.

Oczywiście z końcem sierpnia każdy kto wpisze się na listę dostanie ode mnie informację na priv z najważniejszymi informacjami i numerem konta - i zostanie poproszony o potwierdzenie uczestnictwa.

Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? :roll:

Hm ....siedze i patrze w ten moj terminarz , i tak sobie myślę, że max. do 11 września (piątek) będę przyjmować przelewy co jest jednoznaczne z uczestnictwem osoby w imprezie ( w tytule przelewu trzeba będzie podać swój nick forumowy). Wtedy zamknę listę i wszystko będzie wiadome :wink: -czyli kto będzie bo dokonał przelewu a kogo z listy wykreślic z powodu braku przelewu co bedzie jednoznaczne z rezygnacją.

Oczywiście z końcem sierpnia każdy kto wpisze się na listę dostanie ode mnie informację na priv z najważniejszymi informacjami i numerem konta - i zostanie poproszony o potwierdzenie uczestnictwa.

Czy te warunki myslicie są do przyjęcia? :roll:

TAK :D

to się cieszę , chopaki .... mam nadzieję, ze pozostali też nie będą mieli nic przeciw :oops:

Gawel ...a Ty , chopie ....wiesz - zadanie masz bojowe :wink: .... trza do Pani Osińskiej zawitać i zaklepać termin 19 września , coby mieć pewne, napomknąć o zbliżonym co ostatnio charakterze imprezy , noclegi zaklepać ogólnie ....czyli jak ostatnio .... zajmujemy całość :D

acha .... tylko tym razem to my bedziemy wcześniej zaczynać , tak se myslę , że ludziska się mogą cześniej zacząć zjeżdżać ... każdy z różnych stron :wink:

więc niech profilaktycznie poprzednich gości wykopie wcześniej coby kole 15 już był teren tak przygotowany dla nas , żeby każdy mógł se usiąść zmęczony po podróży i kawkę se żłopnąć :wink: :oops: :lol:

a co do konkretnej godziny rozpoczęcia oficjalnego z żarełkiem i w ogóle to se jeszcze ustalimy :wink:

jak myślisz - Gawel, jest to do zrobienia? a nawet jak nie jest to znam Twój hipnotycznie spokojny charakter- każdego byś przekonał :wink: :D

Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic :wink: :lol:

no, i to się nazywa męska decyzja :D .... a wprawę masz i wiesz wszystko ....czyli jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku :D :wink:

ja sobie tak obiecywałam przed tegorocznym zlotem że se pozwiedzam Warszawę ...a tu zaś nic nie wypaliło :roll:

więc może tym razem se pojadę pociągiem w piątek i uda mi sie pooglądać Stolyce z bliska , czyli że o nocleg dla mnie zapytaj też na piątek - czy będzie taka możliwość :wink: :D ....ino przewodnika/przewodniczkę mi trza znaleźć :D

Kurrrde jak się podjąłem to dam radę :wink:

http://img40.imageshack.us/img40/4337/plakietkaforumiv.jpg

Cos dla cieszynianki ,,,, specjjjjalnie :p

jestem pod wrażeniem.

Czego to dzisiaj ludziska nie potrafią.

Ale ruchomego avartu to chyba się nie uda - co? -:)))

PS:

bardzo fajnie zrobione, jestem pełen podziwu za profesjonalizm.

Pozdrawiam

Chyba będziesz musiał Bobiczku znieruchomieć na tym avatarze :lol:

jaka zadowolona - bo ma z Dagą najładniejszą plakietkę.

PS:

jak będzie ładniejsza od prezesowskiej - to konsekwencje mogą byuć nieobliczalne w skutkach.

DYBY,DYBY I JESZCZE RAZ DYBY

Prze co najmniej 20 minut i to w publicznym miejscu.

Albo obok Biedronki albo obok Multikina :D

Wybieram tę, kiedy masa kudłów układa się zasłaniając facjatę.

Bo kudłów brak od dawna - a na facjate sam nie mogę przy goleniu patrzeć i mam dzień od rana popsuty zawsze.............

jaaaacie .... samokrytyka w cenie ...ale teraz to przegiąłeś .... a poza tym kudły wcale nie sa do niczego potrzebne nikomu ....tylko przeszkadzają :lol:

a identyfikator bobiczkowy będzie naśliczniejszy na świecie ....coby cieszynianke oszczędzić ....hm..... choć z drugiej strony ....może właśnie nie? :roll: :wink: :lol: .... każda atrakcja dobra dla rozruszania towarzystwa :lol:

KOCHANI ..... CZY OSOBY ZOSTAJĄCE NA NOC REFLEKTUJĄ NA ŚNIADANKO W NIEZBYT WCZESNEJ PORZE :wink: ?

Trzaby zapytać Gawla czy Pani Osińska da radę to zorganizować, na ten przykład śniadanko i kawkę na 10-11 godzinkę :roll: .

Po drugie - w takim wypadku każdy musiałby mi określić czy zostaje na noc co byłoby jednoznaczne ze śniadankiem i pewnie niewielką dopłatą do noclegu .

Ja myslę, że to jest bardzo dobry pomysł .... z doświadczenia to wiem.

Na ostatniej impreze właśnie tego brakowalo ... :wink:

Co wy na to?

TINEK nie ma problemu, mogę zrobić tak jak sobie życzysz ale musisz mi wysłać większy plik bo jak ściągnę ze strony i powiększę ( a tu by pasowało ) to kicha wyjdzie!

bobiczek z Tobą to rzeczywiście problem będzie :o ! Zobaczę co da się zrobić!

A więc na ta chwilę zostaje projekt ostatni z cieszynianką 8)

daggulka ja sobie nie wyobrażam tej imprezy bez noclegu ze śniadaniem więc razem z Żonką piszemy się, świetny pomysł !Dzięki za wymiary, zrobię jakieś próby !

PS. Bardzo się cieszę że mogę zrobić coś dla WAS !!! :p

Wreszcie się na coś przydam :lol:

Gość coolibeer

mam pomysł na identyfikator dla bobiczka :)

Kupujesz sobie ramkę cyfrową ;) piszesz markerem pożegnanie lata 2009 ;) a awatar wgrywasz i wieszasz na szyi :) awatar się rusza każdy widzi ktoś ty ;)