daggulka 22.07.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Piczman.... tak sobie myślę, że tymi identyfiaktorami to niech każdy ma taki sam wedle projektu.... jak zaczniemy kombinować to nam się tu zrobi malućki bałagan ..... Tinuś się nie pogniewa, spoko chopak Piczman ... to my wszyscy Tobie dziekujemy ..... naprawdę kurcze ....takich ślicznych kolorowych z awatarami to normalnie nie było ....fajną pamiatkę każdy będzie mial Proszę pozostałych o wypowiadanie się w kwestii śniadanka Trzeba jeszcze jedną rzecz ustalić żeby nie było niedomówień - zdjęcia z imprezy i ich upublicznienie na forum. Ja jestem za tym, żeby zdjęcia wykonywane były w ilościach hurtowych i z możliwością wklejenia na forum - w końcu to także forumowa impreza , i bez naszego forum by jej nie było jedyny minus jaki mi się nasuwa to taki, że bede musiała być grzeczna i nie pić za dużo coby jakoś wyglądać na tych fotkach Jak inni się zapatrują na kwestię zdjęć? zaznaczam, że zdjęcia będą robione , chodzi tu tylko o upublicznienie na forum decyzję dostosujemy do decyzji większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 bobiczek nie wiem czy dobrze złapałem ,,, http://img521.imageshack.us/img521/9706/bobiczek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no prosze jaki zdolny chopak .... z ruchomego potrafi nieruchome zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic no, i to się nazywa męska decyzja .... a wprawę masz i wiesz wszystko ....czyli jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku ja sobie tak obiecywałam przed tegorocznym zlotem że se pozwiedzam Warszawę ...a tu zaś nic nie wypaliło więc może tym razem se pojadę pociągiem w piątek i uda mi sie pooglądać Stolyce z bliska , czyli że o nocleg dla mnie zapytaj też na piątek - czy będzie taka możliwość ....ino przewodnika/przewodniczkę mi trza znaleźć daggulka Ty masz widzę taki sam pomysł jak ja. Tylko ten przewodnik... Sniadanko jak najbardziej preferowane, z pozostałymi ustaleniami też się zgadzam, i na foty /też wezmę aparat, a co!/ Ja w ogóle zgodna kobieta jezdem...............do czasu Piczman no pełen podziw. Plakietki piękne. Wersja z bobiczkiem i cieszynianką chyba najlepsza. A mój awatar siedzi tam gdzie trzeba i wreszcie go MAM. I to my dziękujemy Tobie Dalej z wewątka nie mam powiadomień I paru innych też...Walić do Ponurego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach? O co dokładnie Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Afrodyta - Kurcze....to może faktycznie zapytaj ponurego dlaczego tak sę dzieje ....ja nie wiem bo nie mam usstawionych powiadomień .... w zasadzie kilka wątków tyko obserwuję i na nie zaglądam codziennie z automatu przy uruchomieniu forum z tymi zdjęciami jeszcze tak mi przyszło ..... żeby ludziska się nie stresowali no bo ja jestem za wklejaniem zdjęć jak najbardziej .... ale oczywiście zdjęć nie stawiających ich bohaterów w jakimś złym świetle ( np. typu obściskiwaczy pokątnych tudzież spaczy podławkowych- do tej pory nie było , ale ... w końcu każdy jest dorosły odpowiada za siebie , ale zaraz całe forum i świat nie musi wiedzieć ... ) tak, że bez obawy ....czegoś takiego na forum nie będzie ntomiast to, że ktoś siedzi , się śmieje , gada , tańczy przytulańca , pląsa, jednocześnie w ręku trzymając flaszkę, kieliszek , kufel .... według mnie nie jest zdjęciem kompromitującym trzeba takie rzeczy zawczasu uściślić, bo potem może być za późno jak zdjęcia w eter pójdą .... a ja nie zamierzam każdego jednego przegladać i zatwierdzać do edycji czy myslicie tak jak ja? bo może wszyscy to wiedzą a ja jakaś przewrażliwiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach? O co dokładnie Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem tu : http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm dusigroszem naciągaczem znaczy skarbnikiem tam jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja muszę mieć powiadomienia, bo dużo skaczę i czytam, a później nie pamiętam gdzie się wypowiadałam. W spisie są posty, ale z poczty mi łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.07.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ojojoj ! Kiedy ja to przeczytam Chyba że nic pilnego, kiedyś zerknę i coś podumamy! Myślę że da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 22.07.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 My też sie piszemy - daggulka dodaj proszę do listy 2 osoby. Tak jak na after.. bedzie z nami Łendy. Nie wiem tylko czy za nia też musimy załacić - ostatnio zjadła chyba najwiecje ze wszystkich obecnych ) PS: Mieszkamy niedaleko od Pani Osińskiej więc możemy przenocować kilka osób. Z doświadczeń afterpartowych droga na imprezę zajmuje około 10 minut, z powrotem jakies 25... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Magda i Michał - suuuuuper , cieszę się bardzo że też będziecie .... a Łendy to zaś atrakcją bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.07.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Poproszę o 2 noclegi z późnym śniadaniem i z kawą Co do zdjęć, to nie mam nic przeciwko, choć do fotogenicznych nie należę i będę potem straszyć ludzi Wszystkim za wszystko bardzo dziękuję, szczególnie Piczmanowi Teraza znikam na 2 tygodnie, jak wrócę, to się zamelduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.07.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 bobiczek nie wiem czy dobrze złapałem ,,, http://img521.imageshack.us/img521/9706/bobiczek.jpg Jak krzyczał jeden italianiec na widok mojego starego Fiata125p pod Wenecją - "FANTASTICO, FANTASTICO" Więc ja też krzyczę - FANTASTYCZNIE PRZEPIĘKNIE" Super - choćby po znaczek, to warto przyjechać - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... No to Ci się na tym urlopie baaardzo nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no własnie , że mi się niestety nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam Co do plakietki Tinek już żadnych pomysłów nie zgłasza i się podporządkowuje. Śniadanko i kawka późne jak najbardziej. A tak w ogóle to zgadzam sie na wszystko co Prezesowa wymyśli pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tinek ...Ty lepiej sie nie zgadzaj na wyrost i in blanco ...to zbyt duże ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ale żeście się rozpisali, ja tu na urlopie zaglądam i tyyyyyyyyyyle czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts