Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Piczman.... tak sobie myślę, że tymi identyfiaktorami to niech każdy ma taki sam wedle projektu.... jak zaczniemy kombinować to nam się tu zrobi malućki bałagan :wink: :lol: ..... Tinuś się nie pogniewa, spoko chopak :wink: :D

Piczman ... to my wszyscy Tobie dziekujemy ..... naprawdę kurcze ....takich ślicznych kolorowych z awatarami to normalnie nie było ....fajną pamiatkę każdy będzie mial :D

Proszę pozostałych o wypowiadanie się w kwestii śniadanka :wink: :p

Trzeba jeszcze jedną rzecz ustalić żeby nie było niedomówień - zdjęcia z imprezy i ich upublicznienie na forum.

Ja jestem za tym, żeby zdjęcia wykonywane były w ilościach hurtowych i z możliwością wklejenia na forum - w końcu to także forumowa impreza , i bez naszego forum by jej nie było :wink:

jedyny minus jaki mi się nasuwa to taki, że bede musiała być grzeczna i nie pić za dużo coby jakoś wyglądać na tych fotkach :wink: :lol:

Jak inni się zapatrują na kwestię zdjęć? zaznaczam, że zdjęcia będą robione , chodzi tu tylko o upublicznienie na forum

decyzję dostosujemy do decyzji większości

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic :wink: :lol:

no, i to się nazywa męska decyzja :D .... a wprawę masz i wiesz wszystko ....czyli jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku :D :wink:

ja sobie tak obiecywałam przed tegorocznym zlotem że se pozwiedzam Warszawę ...a tu zaś nic nie wypaliło :roll:

więc może tym razem se pojadę pociągiem w piątek i uda mi sie pooglądać Stolyce z bliska , czyli że o nocleg dla mnie zapytaj też na piątek - czy będzie taka możliwość :wink: :D ....ino przewodnika/przewodniczkę mi trza znaleźć :D

daggulka Ty masz widzę taki sam pomysł jak ja. Tylko ten przewodnik...

Sniadanko jak najbardziej preferowane, z pozostałymi ustaleniami też się zgadzam, i na foty /też wezmę aparat, a co!/ Ja w ogóle zgodna kobieta jezdem...............do czasu :lol: :wink:

Piczman no pełen podziw. Plakietki piękne. Wersja z bobiczkiem i cieszynianką chyba najlepsza. A mój awatar siedzi tam gdzie trzeba i wreszcie go MAM. :lol: I to my dziękujemy Tobie :D

Dalej z wewątka nie mam powiadomień :evil: :evil: :evil: I paru innych też...Walić do Ponurego?

Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach?

O co dokładnie Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem :oops:

Afrodyta - Kurcze....to może faktycznie zapytaj ponurego dlaczego tak sę dzieje ....ja nie wiem bo nie mam usstawionych powiadomień .... w zasadzie kilka wątków tyko obserwuję i na nie zaglądam codziennie z automatu przy uruchomieniu forum :wink:

z tymi zdjęciami jeszcze tak mi przyszło ..... żeby ludziska się nie stresowali :wink:

no bo ja jestem za wklejaniem zdjęć jak najbardziej .... ale oczywiście zdjęć nie stawiających ich bohaterów w jakimś złym świetle :roll: ( np. typu obściskiwaczy pokątnych tudzież spaczy podławkowych- do tej pory nie było , ale ... w końcu każdy jest dorosły odpowiada za siebie , ale zaraz całe forum i świat nie musi wiedzieć ... :wink: :lol: )

tak, że bez obawy ....czegoś takiego na forum nie będzie :D

ntomiast to, że ktoś siedzi , się śmieje , gada , tańczy przytulańca , pląsa, jednocześnie w ręku trzymając flaszkę, kieliszek , kufel .... według mnie nie jest zdjęciem kompromitującym :roll:

trzeba takie rzeczy zawczasu uściślić, bo potem może być za późno jak zdjęcia w eter pójdą .... a ja nie zamierzam każdego jednego przegladać i zatwierdzać do edycji :wink:

czy myslicie tak jak ja? bo może wszyscy to wiedzą a ja jakaś przewrażliwiona jestem :oops: :lol:

Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach?

O co dokładnie Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem :oops:

tu :lol: :

http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm

dusigroszem naciągaczem znaczy skarbnikiem tam jestem :oops: :wink: :lol:

Ja muszę mieć powiadomienia, bo dużo skaczę i czytam, a później nie pamiętam gdzie się wypowiadałam. W spisie są posty, ale z poczty mi łatwiej 8)

My też sie piszemy - daggulka dodaj proszę do listy 2 osoby.

Tak jak na after.. bedzie z nami Łendy. Nie wiem tylko czy za nia też musimy załacić - ostatnio zjadła chyba najwiecje ze wszystkich obecnych :))

PS: Mieszkamy niedaleko od Pani Osińskiej więc możemy przenocować kilka osób. Z doświadczeń afterpartowych droga na imprezę zajmuje około 10 minut, z powrotem jakies 25...

Magda i Michał - suuuuuper , cieszę się bardzo że też będziecie .... a Łendy to zaś atrakcją bedzie :wink: :lol:
daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top :wink:

noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże :roll: ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... :wink: :lol:

Poproszę o 2 noclegi z późnym śniadaniem i z kawą :D

Co do zdjęć, to nie mam nic przeciwko, choć do fotogenicznych nie należę :-? i będę potem straszyć ludzi :roll:

Wszystkim za wszystko bardzo dziękuję, szczególnie Piczmanowi :D

Teraza znikam na 2 tygodnie, jak wrócę, to się zamelduję :wink:

bobiczek nie wiem czy dobrze złapałem ,,, :wink:

http://img521.imageshack.us/img521/9706/bobiczek.jpg

Jak krzyczał jeden italianiec na widok mojego starego Fiata125p pod Wenecją - "FANTASTICO, FANTASTICO"

Więc ja też krzyczę - FANTASTYCZNIE PRZEPIĘKNIE"

Super - choćby po znaczek, to warto przyjechać -:)

daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top :wink:

noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże :roll: ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... :wink: :lol:

No to Ci się na tym urlopie baaardzo nudzi :roll: :wink:

Witam

Co do plakietki Tinek już żadnych pomysłów nie zgłasza i się podporządkowuje.

Śniadanko i kawka późne jak najbardziej.

A tak w ogóle to zgadzam sie na wszystko co Prezesowa wymyśli :wink:

pozdrawiam

TINEK