Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

Piczman.... tak sobie myślę, że tymi identyfiaktorami to niech każdy ma taki sam wedle projektu.... jak zaczniemy kombinować to nam się tu zrobi malućki bałagan :wink: :lol: ..... Tinuś się nie pogniewa, spoko chopak :wink: :D

Piczman ... to my wszyscy Tobie dziekujemy ..... naprawdę kurcze ....takich ślicznych kolorowych z awatarami to normalnie nie było ....fajną pamiatkę każdy będzie mial :D

Proszę pozostałych o wypowiadanie się w kwestii śniadanka :wink: :p

Trzeba jeszcze jedną rzecz ustalić żeby nie było niedomówień - zdjęcia z imprezy i ich upublicznienie na forum.

Ja jestem za tym, żeby zdjęcia wykonywane były w ilościach hurtowych i z możliwością wklejenia na forum - w końcu to także forumowa impreza , i bez naszego forum by jej nie było :wink:

jedyny minus jaki mi się nasuwa to taki, że bede musiała być grzeczna i nie pić za dużo coby jakoś wyglądać na tych fotkach :wink: :lol:

Jak inni się zapatrują na kwestię zdjęć? zaznaczam, że zdjęcia będą robione , chodzi tu tylko o upublicznienie na forum

decyzję dostosujemy do decyzji większości

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie ma sprawy jutro pojde i zaklepie termin i ustale co mam ustalic :wink: :lol:

no, i to się nazywa męska decyzja :D .... a wprawę masz i wiesz wszystko ....czyli jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku :D :wink:

ja sobie tak obiecywałam przed tegorocznym zlotem że se pozwiedzam Warszawę ...a tu zaś nic nie wypaliło :roll:

więc może tym razem se pojadę pociągiem w piątek i uda mi sie pooglądać Stolyce z bliska , czyli że o nocleg dla mnie zapytaj też na piątek - czy będzie taka możliwość :wink: :D ....ino przewodnika/przewodniczkę mi trza znaleźć :D

daggulka Ty masz widzę taki sam pomysł jak ja. Tylko ten przewodnik...

Sniadanko jak najbardziej preferowane, z pozostałymi ustaleniami też się zgadzam, i na foty /też wezmę aparat, a co!/ Ja w ogóle zgodna kobieta jezdem...............do czasu :lol: :wink:

Piczman no pełen podziw. Plakietki piękne. Wersja z bobiczkiem i cieszynianką chyba najlepsza. A mój awatar siedzi tam gdzie trzeba i wreszcie go MAM. :lol: I to my dziękujemy Tobie :D

Dalej z wewątka nie mam powiadomień :evil: :evil: :evil: I paru innych też...Walić do Ponurego?

Afrodyta - Kurcze....to może faktycznie zapytaj ponurego dlaczego tak sę dzieje ....ja nie wiem bo nie mam usstawionych powiadomień .... w zasadzie kilka wątków tyko obserwuję i na nie zaglądam codziennie z automatu przy uruchomieniu forum :wink:

z tymi zdjęciami jeszcze tak mi przyszło ..... żeby ludziska się nie stresowali :wink:

no bo ja jestem za wklejaniem zdjęć jak najbardziej .... ale oczywiście zdjęć nie stawiających ich bohaterów w jakimś złym świetle :roll: ( np. typu obściskiwaczy pokątnych tudzież spaczy podławkowych- do tej pory nie było , ale ... w końcu każdy jest dorosły odpowiada za siebie , ale zaraz całe forum i świat nie musi wiedzieć ... :wink: :lol: )

tak, że bez obawy ....czegoś takiego na forum nie będzie :D

ntomiast to, że ktoś siedzi , się śmieje , gada , tańczy przytulańca , pląsa, jednocześnie w ręku trzymając flaszkę, kieliszek , kufel .... według mnie nie jest zdjęciem kompromitującym :roll:

trzeba takie rzeczy zawczasu uściślić, bo potem może być za późno jak zdjęcia w eter pójdą .... a ja nie zamierzam każdego jednego przegladać i zatwierdzać do edycji :wink:

czy myslicie tak jak ja? bo może wszyscy to wiedzą a ja jakaś przewrażliwiona jestem :oops: :lol:

Masz może pomysł na logo muratorowej partii - jedynej uczciwej, normalnej i słusznej w swoich założeniach?

O co dokładnie Ci chodzi bo nie bardzo rozumiem :oops:

tu :lol: :

http://forum.muratordom.pl/zakladamy-nowa-partie-czekam-na-elektorat,t161774.htm

dusigroszem naciągaczem znaczy skarbnikiem tam jestem :oops: :wink: :lol:

My też sie piszemy - daggulka dodaj proszę do listy 2 osoby.

Tak jak na after.. bedzie z nami Łendy. Nie wiem tylko czy za nia też musimy załacić - ostatnio zjadła chyba najwiecje ze wszystkich obecnych :))

PS: Mieszkamy niedaleko od Pani Osińskiej więc możemy przenocować kilka osób. Z doświadczeń afterpartowych droga na imprezę zajmuje około 10 minut, z powrotem jakies 25...

daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top :wink:

noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże :roll: ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... :wink: :lol:

Poproszę o 2 noclegi z późnym śniadaniem i z kawą :D

Co do zdjęć, to nie mam nic przeciwko, choć do fotogenicznych nie należę :-? i będę potem straszyć ludzi :roll:

Wszystkim za wszystko bardzo dziękuję, szczególnie Piczmanowi :D

Teraza znikam na 2 tygodnie, jak wrócę, to się zamelduję :wink:

bobiczek nie wiem czy dobrze złapałem ,,, :wink:

http://img521.imageshack.us/img521/9706/bobiczek.jpg

Jak krzyczał jeden italianiec na widok mojego starego Fiata125p pod Wenecją - "FANTASTICO, FANTASTICO"

Więc ja też krzyczę - FANTASTYCZNIE PRZEPIĘKNIE"

Super - choćby po znaczek, to warto przyjechać -:)

daggulce znowu będzie sie buźka śmiała przez jakies 10 min. non top :wink:

noooo, i jak ja teraz makijaż nałoże :roll: ... a na człowieka się trza zrobić i do roboty trza zajrzeć na urlopie .....postresować , posprawdzać .... :wink: :lol:

No to Ci się na tym urlopie baaardzo nudzi :roll: :wink: