daggulka 22.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 czytaj, czytaj ....same ważne newsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 22.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tinek ...Ty lepiej sie nie zgadzaj na wyrost i in blanco ...to zbyt duże ryzyko zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 22.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja już załatwiam transmisję On-line z Ruśca. Więc będzie specjalne pasmo z adresem pod którym będzie można oglądać obraz z Imprezy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.07.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Moje uwagi do plakietki Pożegnanie Lata Rusiec 19 wrzesień 2009 Awator Ksywka forum.muratordom.pl tło miodowo-złociste Zdjęcia robić i na Forum wrzucić a niech nieobecnych krew zaleje! Jak widać same paparaccie się zjeżdżają więc jest gwarancja, że nas we "Fakcie" albo innem renomonem żurnaliku opiszom. Co do samej imprezki to wszystko OK! Daje się jednak odczuć braki organizacyjne takie jak: - powitanie gości (oczywiście czem chata bogata ), - odhaczenie na liście obecności , - uroczyste nadanie plakietek, - wybór prowadzącego (wodzireja), Prezydium i protokolanta , - wybór Sądu Koleżeńskiego (celem osądzania zachowania niestosownego ), - zabieranie głosu za stołem , - praca w podgrupach , - odbijany , - ogloszenie ciszy nocnej , - sprawdzenie czystości (sumienia) , - pobudka , - poranna zaprawa (alkoholowa) , - porzyganie (pożegnanie) gości . Oczywiście rano barszczyk a jak dobrze bedzie to i wyjazd po objedzie a dla tych, których męczyć bedzie pijacka zmora to i koło wieczora! Oj będzie się działo! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Aaaandrzej ...aaaaleś pojechał .... rozumiem, ze skoro proponujesz to się podejmujesz konferansjerki? ....jak najbardziej jestem "za" oddaniem pałeczki a serio ...... zastanawialam się, czy Was tym obarczać ....ale przeca nie mam abnamentu na decyzje forumowe i wiedzę nabytą .... więc : wyniknęły pewne problemy jak nie wiadomo o co chodzi ... to o kasę chodzi Pani Osińska podniosła cenę .... jutro Gawel będzie negocjował ..... trzymajmy kciuki , aby podwyżka była nieznaczna nie przekraczająca rozsądnego pułapu ....bo w przeciwnym razie przyjdzie nam szukac nowego miejsca co do noclegu jutro się upewni, czy obowiązuje te 40 zł za łóżko tak jak było , bo za pobyt i jedzonko to raczej 50 tym razem nie bedzie tylko więcej wiem już na pewno, że śniadanko to 10 zł od osoby siedzę i się martwię ..... kurde , od tego martwienia to nowe zmarszczki mi się zrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Boska a czym Ty się martwisz? Co, że telekonferencja nie pójdzie do Pałacu! A może i dobrze . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 no martwię się, martwię .... bo kurrrrde nic nie może być jak po maśle nigdy ..... ... zawsze się coś spierniczy tudzież nieprzewidzianie wyskoczy sidzę i myślę co Gawel da rade wynegocjować (o niego tez się martwię żeby się nie przejął i nie zestresował ) dobra, poczekamy do jutra ....nie ma co się martwić na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.07.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Po co martwić się na zapas? Po co martwić się w ogóle! Najważniejsze to dobry klimat i odpowiednia atmosferka! Co nigdy nie byłaś na prywatkach? Czy tam jedzenie było najważniejsze! Najważniejsze to fajne dziewczyny, dobry alkohol i zakazane prochy a dla tych, którym zimno barchanowe majtochy! Głowa do góry! Będzie dobrze! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 pewnie, że prywatka byłaby super .... jeden by zrobił sałatkę , inny by przyniósł chipsy czy słodycze , jeszcze ktoś inny upiekł ciasto i kady alkohol dla siebie ..... jest tylko jeden zasadniczy problem: gdzie? .... zaznaczam, iż z założenia ma to być blisko Wawy ...czyli że tradycyjnie mniej więcej pośrodku bo: bedzie liczę docelowo max. 40-50 ludzia jesli frekwencja dopisze .... niektórych trza przekimac , każdy zechce skorzystac z łazienki ..... czyli że zaplecze nam potrzbne chyba że w najgorszym wypadku idziemy na pełen spontan i do parku ..... ale co wtedy z przyjezdnymi? trza to z głową zrobić ja mam nadzieję , że Pani Osińska jest kobitką z głową na karku i sie jakoś dogadamy zobaczy się jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.07.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Daga weź no sobie kobito obskocz chwaściki w około domku skończ tak na 2 dni przed spotkaniem i wtedy działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Moje uwagi - ogloszenie ciszy nocnej , Ty taką przewidujesz?....znaczy ciszę nocną Daga, nie bój żaby! Przecie cenka nie podskoczy o 100%. Te parę złotówek sie jakoś z budżetu wyciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Daga weź no sobie kobito obskocz chwaściki w około domku skończ tak na 2 dni przed spotkaniem i wtedy działaj boszszszsz... człowieku ....Ty mi każesz trawnik osobisty niedawo posiany cały plewić??? moje chwasciki to ja oblatam w jeden dzionek Andrzej - Afrodyta ma rację .... nie bedzie ciszy nocnej , poprzednio balowaliśmy do 6.20 rano oki, oki.... już sie i nikogo nie stresuje ..... dziś wykładam zwłoki na leżak bo słoneczko wysznęło ... ino zara kafkę se zrobię , sniadanko zszamam i .....sssrrrrruuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.07.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 nikt nie powiedział, że tylko P.Osińska wchodzi w rachubę skoro się zbiesila, może trzeba dać szansę komu innemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 nikt nie powiedział, że tylko P.Osińska wchodzi w rachubę skoro się zbiesila, może trzeba dać szansę komu innemu Zgadzam się. Miała wierne grono imprezowiczów (bo zapowiadoało się na coroczny zwyczaj), to chce ich wydoić. Żeby nie wyszło, że jeszcze łaskę robi Ja już takie tematy przerabiałam. Nie sądzę, żeby we wrześniu miała aż takie "obłożenie", żeby sie nie opłacało po dotychczasowej cenie. Ale ja nie wiem, czy będę, to nie musicie sie liczyć z moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 nikt nie powiedział, że tylko P.Osińska wchodzi w rachubę skoro się zbiesila, może trzeba dać szansę komu innemu Zgadzam się. Miała wierne grono imprezowiczów (bo zapowiadoało się na coroczny zwyczaj), to chce ich wydoić. Żeby nie wyszło, że jeszcze łaskę robi Ja już takie tematy przerabiałam. Nie sądzę, żeby we wrześniu miała aż takie "obłożenie", żeby sie nie opłacało po dotychczasowej cenie. Ale ja nie wiem, czy będę, to nie musicie sie liczyć z moim zdaniem. podpisuje sie pod tymi słowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 zobaczymy czego się gawel dziś dowie jesli faktycznie sporo podniesie cenkę - tak jak proponujecie - rozejrzymy się za innym miejscem do września daleko .... jest sporo czasu a może ktoś zna jakieś fajne miejsce niedaleko Warszawy spełniające nasze warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 23.07.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Może uściślę..... bo Ci którzy byli wiedzą mniej więcej jakie warunki powinno miejsce spełniać .... ale dla tych którzy nie byli: - mozliwość imprezowania od 16-17 do białego ranka dla max. myslę 50 osób - najlepiej żeby była to impreza zamknięta- zarezerwowane miejsce tylko dla nas , - zaplecze : wc , parking - możliwość udzielenia noclegów w ilości max. dla 50 osób (u Pani Osińskiej nocleg kosztował 40 zł od osoby) - jedzenie - min. jeden ciepły konkretny posiłek i potem grill albo szwedzki stół - obsługa nie musi być do końca , może być do powiedzmy 1 w nocy - potem niech zostawią expres z kawą, jedzenie i my sobie poradzimy - śniadanie koło godziny 11 ( u Pani Osińskiej 10zł) - miejsce musi być ochronione od deszczu (wiata bądź lokal) - nagłosnienie jeśli jest to fajnie , jesli nie to sami zapewnimy - cuś się wymyśli (choćby zwykła wieża i niech lecą nagrane przez forumowiczów MP3) , przemów, konferansjerki z mikrofonami nie przewiduję .... więc sprzęt jakikolwiek grający w zupełności wystarczy - napoje alkoholowe we własnym zakresie każdy .....choć jeśli będą sprzedawać piwo to też się nikt nie pogniewa - koszty : u Pani Osińskiej było 50 zł od osoby - myslę, ze teraz jeśli podniesie to na max. 75 .... więc w tym przedzale cenowym się poruszamy zaliczkę mogę dać tydzień wcześniej (reszta płatne na imprezie) kurcze ...spore te wymagania , no ale minimum komfortu dla przyjezdnych z daleka trzeba zachować tak mi się zdo chyba , ze ktoś ma inne propozycje jakieś? jestem otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 daggulka ja mogę tylko na własnym terenie, bo wiadomo Ośrodek, o którym już pisałam ma podobne ceny do poprzednich Pani Osińskiej, ale nie wiem, czy jest sens tam się wybierać, bo raczej tylko okolice Warszawy wchodzą w grę. Napiszę jaką mają ofertę choćby w celu porównania z innymi, jakby przyszło szukać czegoś innego: nocleg 30 zł od osoby w segmentach murowanych i domkach wyremontowanych typu "brda" śniadanie 10 zł obiad 18 zł w stołówce biesiada grillowo - ogniskowa przy muzyce pod wiatą (kiełbasa, kaszanka, karkówka, smalczyk, chlebek cebulowy i takie tam) 50 zł od osoby Z tego wniosek, że Pani Osińska nie ma co tak bardzo szaleć, bo ceny są mniej więcej wyrównane w innych ośrodkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 23.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 - zaplecze : wc , parking - Boisko do piłki nożnej, Boisko do kosza, co do ceny 75 zł to moim zdaniem już jest za dużo bo jedzenia było full i nie do przejedzenia za 75 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Podaję więc linki dla porównania: http://www.relax.shl.pl http://www.sielpia.com.pl http://www.sielpiawczasy.pl Mogę się w niedzielę przejechać po dokładne dane z kilku ośrodków, ale nie wiem, czy jest sens zmieniać lokalizację, skoro najwięcej forumowiczów z okolic stolicy. Najwyżej przejade sie na wodnym rowerku i wróce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts