amalfi 24.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Może jeszcze przez Rysy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hmmm Amalfi raz w zyciu moge zaszalec jak chcesz to i przez wyspy Kanaryjskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.07.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hmmm Amalfi raz w zyciu moge zaszalec jak chcesz to i przez wyspy Kanaryjskie o...o...o.... a mnie to nigdy nie zaproponował ......foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.07.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hahha daga juz od 2 lat wysylam sygnaly podprogowe a ty do dzis nie zauwazylas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hahha daga juz od 2 lat wysylam sygnaly podprogowe a ty do dzis nie zauwazylas... No wlasnie. Jak chodziło o niedźwiedzie w Czechach, to daggulka nic, a jak o Kanary, to od razu sie podproże właczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.07.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 hahha daga juz od 2 lat wysylam sygnaly podprogowe a ty do dzis nie zauwazylas... No wlasnie. Jak chodziło o niedźwiedzie w Czechach, to daggulka nic, a jak o Kanary, to od razu sie podproże właczyło no co ..... jak każda typowa kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ani daggulki, ani paradoxa. Pakujecie sie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Naprawde tak napisałam? To przez długie pazury ślizgają sie po klawiaturze Przepraszam, jeśli ktoś poczuje sie zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.07.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Moje uwagi - ogloszenie ciszy nocnej , Ty taką przewidujesz?....znaczy ciszę nocną Nie przewidujem jenom proponujem, gdyż albowiem lubiem siem w spokoju napić a i pogadać o menskich sprawach . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ...Naprawde tak napisałam? ... Oczywiście, że tak nie napisałaś to tylko taki mój przekręt no bo mi się wszystko z seksem kojarzy . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Naprawde tak napisałam? To przez długie pazury ślizgają sie po klawiaturze Przepraszam, jeśli ktoś poczuje sie zawiedziony tera, to już nie wiem z iloma mam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ...Naprawde tak napisałam? ... Oczywiście, że tak nie napisałaś to tylko taki mój przekręt no bo mi się wszystko z seksem kojarzy . Pozdrawiam. Jesteś może w wojsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Naprawde tak napisałam? To przez długie pazury ślizgają sie po klawiaturze Przepraszam, jeśli ktoś poczuje sie zawiedziony tera, to już nie wiem z iloma mam spać Chyba ze wszystkiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.07.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Naprawde tak napisałam? To przez długie pazury ślizgają sie po klawiaturze Przepraszam, jeśli ktoś poczuje sie zawiedziony tera, to już nie wiem z iloma mam spać Chyba ze wszystkiema to ok, do niczego nie będę zdatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.07.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nie, ale wojsko też mi się kojarzy z seksem . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nie, ale wojsko też mi się kojarzy z seksem . Pozdrawiam. Hm, o ile słyszałam, seks w wojsku był możliwy dzięki ogrodzeniu koszar drucianą siatka, a nie murem. Pewnie więc siatka tez tak ci sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... P.Osińska... jeszcze laskę robi ... No skoro robi laskę to jestem gotów zapłacić z góry! Pozdrawiam. Naprawde tak napisałam? To przez długie pazury ślizgają sie po klawiaturze Przepraszam, jeśli ktoś poczuje sie zawiedziony tera, to już nie wiem z iloma mam spać Chyba ze wszystkiema to ok, do niczego nie będę zdatny Ale reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 24.07.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... Pewnie więc siatka tez tak ci sie kojarzy No tak daleko idących skojarzeń nie mam . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.07.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ... Pewnie więc siatka tez tak ci sie kojarzy No tak daleko idących skojarzeń nie mam . Pozdrawiam . To sorry, tak mi sie pisze bez sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts