daggulka 26.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka ..... na nie : na razie nikt czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.07.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 zaczynam zbierać kasę ( mam duuuuuuuuuużo żółciaków) i potwierdzam BENDEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk ..... na nie : na razie nikt czekam na dalsze opinie no i ........ kochani niezdecydowani ..... zapraszam na listę spotkaniową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Za gaz do sierki faktycznie dam więcej... Wchodzę w to! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 27.07.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 "...w życiu piękne są tylko chwile..." R.R. it's true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 nie no taka elyta i mnie by nie było. Ja myślę że Dusia ma rację a January blefuję Jestem Na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk , cooliber..... na nie : na razie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 "...w życiu piękne są tylko chwile..." R.R. it's true Bramer .... nic się nie martw .... będzie jeszcze okazja - Ty wiesz ..... dzieki za wsparcie i wirtualne dokarmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kuna ... troszkę drogo, a my akurat na wykończeniówce ...Hmmm .... przemyślałem i się zgadzam. Jestem na tak Tylko że, każda następna podwyżka, automatycznie nas eliminuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 27.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja bym daga troszkę negocjował tą cenę bo wtedy na pewno by było więcej chętnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tomek ...więcej podwyżek nie będzie ..... to ostateczna cena cieszę się, ze będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja bym daga troszkę negocjował tą cenę bo wtedy na pewno by było więcej chętnych. nie da się .... nie zejdzie z ceny więcej z tym, że ja cały czas jestem otwarta na inne propozycje ... jeśli znajdzie się ktoś kto zna fajne miejsce taniej - nie widzę problemu żeby zmienić miejsce , byleby było w okolicach Warszawy z zabawą do białego ranka i noclegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk , cooliber, tomkwas..... na nie : na razie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 siedze w necie i ogladam, szukam , wysyłam zapytania ofertowe ..... jednym słowem rozeznaję sytuację jak to wygląda gdzie indziej .... a nuż widelec nam się w okolicach Warszawy coś fajnego trafi jak ślepej kurze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.07.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 siedze w necie i ogladam, szukam , wysyłam zapytania ofertowe ..... jednym słowem rozeznaję sytuację jak to wygląda gdzie indziej .... a nuż widelec nam się w okolicach Warszawy coś fajnego trafi jak ślepej kurze.... A jak sie nie trafi, to nie czarujmy sie. Jak kogoś stać na konia, to i na bat. W wolnym tłumaczeniu: jak kogoś stać na 50 zł plus reszta, to go stać i na 80. tak mi sie wydaje. Skoro cena jest wyższa, bo ma być więcej jedzenia, a nie dlatego, że P. Osińska robi łaskę , to chyba ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 27.07.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 I ło to chodzi i ło to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 zamiast opalać zwłoki bo wreszcie słońce wyszło pierwszy raz od tygodnia ... to siedze w necie , jak nałogowiec jakiś .... ale az mi się mordka śmieje - sa takie super miejsca , ze normalnie .....szok patrzecie jaka jazda : http://meteor.turystyka.pl/hotelnawodzie,warszawa.html wyslaam chyba z 30 zapytań ofertowych bo tak sobie wychodzę z założeia, że faktycznie ...... może warto się rozejrzeć no bo przecież jedzenie nie jest najwazniejsze .... może fajniej będzie zrobić to bez takiej wyżerki wielkiej ale za to w ciekawym miejscu jak powyżej z doświadczenia wiem, ze najważniejsze na takiej imprezie jest: super towarzystwo,fajne miejsce i duuuuuużo...... alkoholu szukam, wysyłam ...jak dostane jakieś odpowiedzi to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Tam to i pozwiedzać Warszawkę nie byłoby trudno Tylko czy mają salę, która by nas pomieściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Afrodyta - zapytania o takiej treści wysyłam : Witam. W perspektywie mam zorganizowanie spotkania intetegracyjnego na min.30 - max.50 osób w dniu 19 września 2009 (dokładna liczbę osób będę znała na 2 tygodnie przed terminem). Interesuje nas impreza: -od godziny 17 do białego rana bez limitu czasowego -wyżywienie: min. jeden ciepły posiłek + szwedzki stół-zimna płyta bądź grill , kawa, herbata, napoje -zadaszona wiata bądź pomieszczenie chroniące przed deszczem -nieco miejsca do tańców, chętnie sprzęt odtwarzający płyty -dla większości osób nocleg chętnie ze śniadaniem -napoje alkoholowe we własnym zakresie ,dobrze by było gdyby w poblizu lub na miejsu można było się w alkohol zaopatrzyć Jeśli jest możliwe zorganizowanie tej imprezy ,interesują mnie koszty: -płatnośc całkowita od osoby bez noclegu -płatność całkowita od osoby z noclegiem i śniadaniem Czekam na informację, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 27.07.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Hostel na wodzie od razu mówię miejsca ni ma za grosz na party to dwa niewielkie stateczki z kajutami do spania i tyle, byłam, spałam widziałam, świetne miejsce bo rzut beretem od centrum polecam jako nocleg, bo baardzo tanio, w sumie chyba najtaniej co znalazłam w takich okolicach w Warszawie, na weekend (taniej niż w niejednych hostelach dalej od centrum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts