Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

na tak mamy:

Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk .....

na nie :

na razie nikt

czekam na dalsze opinie :roll:

no i ........ kochani niezdecydowani ..... zapraszam na listę spotkaniową :wink: :)

Ja bym daga troszkę negocjował tą cenę bo wtedy na pewno by było więcej chętnych.

nie da się .... nie zejdzie z ceny więcej :roll:

z tym, że ja cały czas jestem otwarta na inne propozycje ... jeśli znajdzie się ktoś kto zna fajne miejsce taniej - nie widzę problemu żeby zmienić miejsce , byleby było w okolicach Warszawy z zabawą do białego ranka i noclegami :)

siedze w necie i ogladam, szukam , wysyłam zapytania ofertowe ..... jednym słowem rozeznaję sytuację jak to wygląda gdzie indziej .... a nuż widelec nam się w okolicach Warszawy coś fajnego trafi jak ślepej kurze.... :wink: :lol:

siedze w necie i ogladam, szukam , wysyłam zapytania ofertowe ..... jednym słowem rozeznaję sytuację jak to wygląda gdzie indziej .... a nuż widelec nam się w okolicach Warszawy coś fajnego trafi jak ślepej kurze.... :wink: :lol:

A jak sie nie trafi, to nie czarujmy sie. Jak kogoś stać na konia, to i na bat. W wolnym tłumaczeniu: jak kogoś stać na 50 zł plus reszta, to go stać i na 80. tak mi sie wydaje. Skoro cena jest wyższa, bo ma być więcej jedzenia, a nie dlatego, że P. Osińska robi łaskę :lol: , to chyba ok.

zamiast opalać zwłoki bo wreszcie słońce wyszło pierwszy raz od tygodnia :lol: ... to siedze w necie , jak nałogowiec jakiś .... ale az mi się mordka śmieje - sa takie super miejsca , ze normalnie .....szok :o :D

patrzecie jaka jazda :

http://meteor.turystyka.pl/hotelnawodzie,warszawa.html

wyslaam chyba z 30 zapytań ofertowych :D

bo tak sobie wychodzę z założeia, że faktycznie ...... może warto się rozejrzeć :roll:

no bo przecież jedzenie nie jest najwazniejsze .... może fajniej będzie zrobić to bez takiej wyżerki wielkiej ale za to w ciekawym miejscu jak powyżej :wink: :lol:

z doświadczenia wiem, ze najważniejsze na takiej imprezie jest:

super towarzystwo,fajne miejsce i duuuuuużo...... alkoholu :wink: :lol:

szukam, wysyłam ...jak dostane jakieś odpowiedzi to dam znać :D

Afrodyta - zapytania o takiej treści wysyłam :wink: :

Witam.

W perspektywie mam zorganizowanie spotkania intetegracyjnego na min.30 - max.50 osób w dniu 19 września 2009 (dokładna liczbę osób będę znała na 2 tygodnie przed terminem).

Interesuje nas impreza:

-od godziny 17 do białego rana bez limitu czasowego

-wyżywienie: min. jeden ciepły posiłek + szwedzki stół-zimna płyta bądź grill , kawa, herbata, napoje

-zadaszona wiata bądź pomieszczenie chroniące przed deszczem

-nieco miejsca do tańców, chętnie sprzęt odtwarzający płyty

-dla większości osób nocleg chętnie ze śniadaniem

-napoje alkoholowe we własnym zakresie ,dobrze by było gdyby w poblizu lub na miejsu można było się w alkohol zaopatrzyć

Jeśli jest możliwe zorganizowanie tej imprezy ,interesują mnie koszty:

-płatnośc całkowita od osoby bez noclegu

-płatność całkowita od osoby z noclegiem i śniadaniem

Czekam na informację, pozdrawiam.

Hostel na wodzie od razu mówię miejsca ni ma za grosz na party :)

to dwa niewielkie stateczki z kajutami do spania i tyle,

byłam, spałam widziałam, świetne miejsce bo rzut beretem od centrum :)

polecam jako nocleg,

bo baardzo tanio, w sumie chyba najtaniej co znalazłam w takich okolicach w Warszawie, na weekend

(taniej niż w niejednych hostelach dalej od centrum ) :)