Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jesteście naprawdę wspaniali wszyscy ..... i za to Was tak norrrrrmalnie wszystkich uwielbiam :D .... czyli że rozumiem jeśli znajdę cuś fajnego porównywalnego lub tańszego kosztowo w okolicach Wawy to super, a jesli się nie znajdzie to zostajemy u Pani Osińskiej :roll:

Eugeniusz_ - jasssssne :wink: :lol:

na tak mamy:

Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk , cooliber, tomkwas, Eugeniusz_.....

na nie :

na razie nikt

A można przyjąć ustawę większością głosów?

Pytam, bo mamy 12/23, czyli większość jest i daggulka miałaby nerw z głowy.

Daga, zapytanie całkiem konkretne.

Allle....kochana ... ja się nie denerwuję ....ja wierze w naszych i spokojna jestem jak niewiemco :D

tylko trochę mnie martwi , że tak mało osób się wpisalo na listę .... jak nie uzbieramy nas 40 to będzie wtedy problem :wink:

Piczman .... ja też się nie mogę doczekać :lol:

czyli ....mamy większość, przyjmujemy nowe ceny i wiem , że jeśli coś fajnego znajde to jest to górna granica kosztowa której przekroczyć nie mogę (80zł pobyt + 40zł nocleg + 10zł śniadanko)

aczkolwiek nie obiecuję nic , bo odzew na moje zapytania ofertowe jak dotąd marny :roll:

A można przyjąć ustawę większością głosów?

Pytam, bo mamy 12/23, czyli większość jest i daggulka miałaby nerw z głowy.

Daga, zapytanie całkiem konkretne.

Allle....kochana ... ja się nie denerwuję ....ja wierze w naszych i spokojna jestem jak niewiemco :D

tylko trochę mnie martwi , że tak mało osób się wpisalo na listę .... jak nie uzbieramy nas 40 to będzie wtedy problem :wink:

Piczman .... ja też się nie mogę doczekać :lol:

czyli ....mamy większość, przyjmujemy nowe ceny i wiem , że jeśli coś fajnego znajde to jest to górna granica kosztowa której przekroczyć nie mogę (80zł pobyt + 40zł nocleg + 10zł śniadanko)

aczkolwiek nie obiecuję nic , bo odzew na moje zapytania ofertowe jak dotąd marny :roll:

TO daj mi trochę tego spokoju, bom ostatnio jakas nadpobudliwa..

Ty nadpobuliwa, a ja cholera chodząca ....nie wiem jak ten mój chop ze mną wytrzymuje :oops: :lol:

zbieram manele i jadę do Katowic .... dziś wizyta z Kasią na okulistyce ..... w tym upale jak kuźwa sardynki w puszce :-? ... na dodatek ojciec wziął GPS na mazury ze sobą i jadę bez i sama :roll: ..... jechalam tam kilka razy jako pasażer , ale z pamięcia przestrzenną u mnie kiepsko , więc jeśli trafie od strzału to będzie cud nad Wisłą :wink: :lol:

w każdym razie ... będe po południu przy kompie dopiero jakby cuś :roll:

buziole dla wszystkich na cały dzień :D

eee tam mape ... swojego własnego osobistego giepeesa se musze kupić ... na ten przykład takiego co Hołowczyc takim seksownym głosem godo :wink: :lol:

dojechałam, trafiłam od strzału, zaliczyłam wizytkę u Pani Profesor, powróciłam :D

w drodze powrotnej zaszalałyśmy z młodszą i zaliczyłyśmy mini zoo z oswojonymi łowieczkami, kozam, konikami, kurkami i minilunapark z dmuchanymi zjeżdżalniami ... ściągnęłyśmy z dżamprezy nieplanowanej o 19 - było zarąbiście :D

a w sprawie naszej - same odmowy z powodu pozajmowanych terminów :-?

pytanko ponawiam :

zastanówcie sie czy nie byliście ostatnio gdzieś, nie słyszeliscie o jakimś miejscu gdzie warto zapukać i zapytać w oklicach Warszawy (góra 50km w różne strony od Warszawy :wink: )

więc - kochani ..... czekam na propozycje :wink:

jeśli nie znajdziemy nic innego do połowy sierpnia to przystaniemy na warunki Pani Osińskiej :roll:

Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak.

I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo :)

:lol:

pozazdrościć ..... a ja muszę naginać 350 km :roll: ..... ale przeca warto ..... osobiście 700 nad samo morze bym naginała żeby się spotkac z naszymi ludziskami :wink: :D

Nooo, ale wygodę to macie jak nic :roll: :wink:

no tak, ale gdzies pisali że z powrotem to mają 25 minut ....a to już tak mało nie jest .... :wink: :lol:

no tak, ale gdzies pisali że z powrotem to mają 25 minut ....a to już tak mało nie jest .... :wink: :lol:

Ale z powrotem to weselej, więc długość drogi nie wadzi w tym przypadku :wink:

Ale z powrotem to weselej, więc długość drogi nie wadzi w tym przypadku :wink:

Wszyscy razem Was odprowadzimy :wink:

Pozdrawiam

no prosze ....następny szczęściarz :wink: :lol:

Tinek ...bardzo dobry pomysł - ale nie wiem czy ludzie okoliczni nie będą mieli nic przeciw kiedy zobaczą i uslyszą nasze śpiewająco-ryczące stado przemierzające niczemu winną mieścinę o świcie :wink: :lol: