daggulka 27.07.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kurcze, Anoleiz - to niedobrze , bo my potrzebujemy przede wszystkim dużo miejsca ..... ale nic to ....zostało 29 miejsc do których wysłałam zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.07.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk , cooliber..... na nie : na razie nikt TAK (dagulka juz wiesz o co chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.07.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jesteście naprawdę wspaniali wszyscy ..... i za to Was tak norrrrrmalnie wszystkich uwielbiam .... czyli że rozumiem jeśli znajdę cuś fajnego porównywalnego lub tańszego kosztowo w okolicach Wawy to super, a jesli się nie znajdzie to zostajemy u Pani Osińskiej Eugeniusz_ - jasssssne na tak mamy: Paradox , Tinek, Afrodyta , Gawel , zuz@nka, Barbossa, daggulka, adam_mk , cooliber, tomkwas, Eugeniusz_..... na nie : na razie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A można przyjąć ustawę większością głosów? Pytam, bo mamy 12/23, czyli większość jest i daggulka miałaby nerw z głowy. Daga, zapytanie całkiem konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 28.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ja też zgadzam się na nowe ceny !!! I doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.07.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A można przyjąć ustawę większością głosów? Pytam, bo mamy 12/23, czyli większość jest i daggulka miałaby nerw z głowy. Daga, zapytanie całkiem konkretne. Allle....kochana ... ja się nie denerwuję ....ja wierze w naszych i spokojna jestem jak niewiemco tylko trochę mnie martwi , że tak mało osób się wpisalo na listę .... jak nie uzbieramy nas 40 to będzie wtedy problem Piczman .... ja też się nie mogę doczekać czyli ....mamy większość, przyjmujemy nowe ceny i wiem , że jeśli coś fajnego znajde to jest to górna granica kosztowa której przekroczyć nie mogę (80zł pobyt + 40zł nocleg + 10zł śniadanko) aczkolwiek nie obiecuję nic , bo odzew na moje zapytania ofertowe jak dotąd marny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A można przyjąć ustawę większością głosów? Pytam, bo mamy 12/23, czyli większość jest i daggulka miałaby nerw z głowy. Daga, zapytanie całkiem konkretne. Allle....kochana ... ja się nie denerwuję ....ja wierze w naszych i spokojna jestem jak niewiemco tylko trochę mnie martwi , że tak mało osób się wpisalo na listę .... jak nie uzbieramy nas 40 to będzie wtedy problem Piczman .... ja też się nie mogę doczekać czyli ....mamy większość, przyjmujemy nowe ceny i wiem , że jeśli coś fajnego znajde to jest to górna granica kosztowa której przekroczyć nie mogę (80zł pobyt + 40zł nocleg + 10zł śniadanko) aczkolwiek nie obiecuję nic , bo odzew na moje zapytania ofertowe jak dotąd marny TO daj mi trochę tego spokoju, bom ostatnio jakas nadpobudliwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.07.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ty nadpobuliwa, a ja cholera chodząca ....nie wiem jak ten mój chop ze mną wytrzymuje zbieram manele i jadę do Katowic .... dziś wizyta z Kasią na okulistyce ..... w tym upale jak kuźwa sardynki w puszce ... na dodatek ojciec wziął GPS na mazury ze sobą i jadę bez i sama ..... jechalam tam kilka razy jako pasażer , ale z pamięcia przestrzenną u mnie kiepsko , więc jeśli trafie od strzału to będzie cud nad Wisłą w każdym razie ... będe po południu przy kompie dopiero jakby cuś buziole dla wszystkich na cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 no, mój też nie wiem jak wytrzymuje ze mną Szerokiej drogi i...kup sobie mapę, na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.07.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 eee tam mape ... swojego własnego osobistego giepeesa se musze kupić ... na ten przykład takiego co Hołowczyc takim seksownym głosem godo dojechałam, trafiłam od strzału, zaliczyłam wizytkę u Pani Profesor, powróciłam w drodze powrotnej zaszalałyśmy z młodszą i zaliczyłyśmy mini zoo z oswojonymi łowieczkami, kozam, konikami, kurkami i minilunapark z dmuchanymi zjeżdżalniami ... ściągnęłyśmy z dżamprezy nieplanowanej o 19 - było zarąbiście a w sprawie naszej - same odmowy z powodu pozajmowanych terminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 To się cieszę, że dotarłaś na miejsce bez problemu, i że dzionek tak fajnie sie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.07.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 pytanko ponawiam : zastanówcie sie czy nie byliście ostatnio gdzieś, nie słyszeliscie o jakimś miejscu gdzie warto zapukać i zapytać w oklicach Warszawy (góra 50km w różne strony od Warszawy ) więc - kochani ..... czekam na propozycje jeśli nie znajdziemy nic innego do połowy sierpnia to przystaniemy na warunki Pani Osińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 29.07.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.07.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo pozazdrościć ..... a ja muszę naginać 350 km ..... ale przeca warto ..... osobiście 700 nad samo morze bym naginała żeby się spotkac z naszymi ludziskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Nooo, ale wygodę to macie jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.07.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Nooo, ale wygodę to macie jak nic no tak, ale gdzies pisali że z powrotem to mają 25 minut ....a to już tak mało nie jest .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Nooo, ale wygodę to macie jak nic no tak, ale gdzies pisali że z powrotem to mają 25 minut ....a to już tak mało nie jest .... Ale z powrotem to weselej, więc długość drogi nie wadzi w tym przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 30.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Nooo, ale wygodę to macie jak nic no tak, ale gdzies pisali że z powrotem to mają 25 minut ....a to już tak mało nie jest .... Ale z powrotem to weselej, więc długość drogi nie wadzi w tym przypadku Wszyscy razem Was odprowadzimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 30.07.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jeśli głosowanie dalej trwa to my też jesteśmy na tak. I to wcale nie dlatego że do P. Osinskiej mamy 10 minut pieszo Nooo, ale wygodę to macie jak nic Ja mam 2 min only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 no prosze ....następny szczęściarz Tinek ...bardzo dobry pomysł - ale nie wiem czy ludzie okoliczni nie będą mieli nic przeciw kiedy zobaczą i uslyszą nasze śpiewająco-ryczące stado przemierzające niczemu winną mieścinę o świcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts