Gość coolibeer 04.08.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 tak patrzę na te zdjęcia ...kurrrde , wkoło las .... mam nadzieje, że nas tam niedźwiedzie nie zeżreją nie nie nie zżerają tylko połykają w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.08.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dostałam maila od Pani z Rybaczówki, treść zamieszczam poniżej . Problem wtym, że ja w ogóle nie wiem o czym ona do mnie rozmawia (chyba jakas niekumata jestem ) ... dlatego jutro do niej zadzwonię uściślić informacje Witam Nie wiem, czy dobrze mnie Pani zrozumiała? Po pierwsze każdy kto uczestniczy w imprezie całonocnej ma obowiązek zapłacić za nocleg! Po drugie, ceny które podałam Pani dla grup, to ceny posiłków tak zwanych stołówkowych. Tak więc, ja ustalam co będzie na kolację obiad czy śniadanie. Menu będzie wywieszone po Państwa przyjeździe. Jeśli chodzi o stół biesiadny prosiłam jedynie o deklarację kwoty jaką Państwo na ten stół przeznaczacie. Będzie mi prościej dopasować menu. Alkohol możecie przewieść ze sobą gdy kwota "stołu biesiadnego" będzie wynosiła około 70 zł od osoby. Mam tu na myśli alkohol w postaci wódki czy wina. Piwo natomiast jest dostępne w naszym barze i Wszyscy klienci zamawiają je u nas. Tak jest przyjęte. Kufel piwa Okocim lub Kasztelan kosztuje 5,00 zł. W załączeniu prześlę Pani program i imprezy z kwotą 70 zł od osoby , ale tylko na stół biesiadny. Pozostałe , czyli nocleg i śniadanie są obowiązkowe przy imprezie całonocnej. Pozdrawiam Małgorzata Rosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Odpowiedź jest jasna my poza wniesieniem opłaty mamy niewiele do powiedzenia. Praktycznie wszystkiego dowiemy po przyjeździe. Być może dojdzie obowiązkowa opłata za szatnię i WC. Moja konkluzja jest taka: miejsce OK warunki nie do przyjęcia. Jak do ceny stołu biesiadnego doliczymy obiad i obowiązkowe śniadanie to mamy kwotę skromnego wesela! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.08.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Daga ja nigdzie indziej nie przyjadę jak tylko do Ruśca więc nie kombinujmy. Ta kobita jest chyba chora że mam piwo kupować i to jeszcze Okocim To takie moje skromne zdanie Pani Małgorzacie Rosa dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 05.08.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 pa pa niedźwiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mnie tez sie to nie spodobało .... strasznie zagamtwane te maile , jakieś niedopowiedziane koszty ..... co to jest cholera stół biesiadny ? macie racje : miejsce fajne i urocze , ale warunki chyba nie do przyjęcia juz sie z Panią umówiłam, że o 10 do mnie zadzwoni - porozmawiamy sobie , wyjaśnimy , ja Wam to opiszę żeby już formalnościom było zadość ...ale ja myśle , że kwotowo wyjdzie podobnie co u Pani Osińskiej ...kwestia może 10 zł różnicy a jedzonko u Pani Osińskiej jest rewelacyjne .... to chyba nie warto jechać w nieznane podczas kiedy tu mamy znane i wypróbowane (tyle że z podwyżką ) .... jak myslicie? przypominam wszystkim opłaty u Pani Osińskiej: teren+ jedzonko 80zł + impreza z obsługą bo białego rana nocleg 40zł śniadanko 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.08.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Daga ja nigdzie indziej nie przyjadę jak tylko do Ruśca więc nie kombinujmy. Ta kobita jest chyba chora że mam piwo kupować i to jeszcze Okocim To takie moje skromne zdanie Pani Małgorzacie Rosa dziękujemy Zgadzam się z Coolibrem w 100 %. Na taka propozycje ja odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tak więc rozmawiałam z Panią Małgorzatą Rosa z Rybaczówki , jest tak: w kwocie 70zł mamy: korzystanie z wiaty ,sprzętu muzycznego do białego ranka, stół biesiadny czyli dwa ciepłe posiłki grillowe (np. karkówka i szaszłyk + pieczywo + sałatka ), ognisko z kiełbaskami + pieczywo nocleg 30zł + śniadanie 10zł - musi wykupić każdy uczestnik piwo musimy kupować na miejscu - nie można miec swojego możemy mieć swoje inne alkohole niz piwo dodatkowo jesli zdecydujemy się na obiad grupowo ( w razie wcześniejszego niż o 17 rozpoczęcia) to mamy go dodatkowo w cenie 17zł no to decydujemy Pani Osińska czy Rybaczówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiecie że Rybaczówki są zawsze trochę porybbane...... Rybaczówka - a kiełbasa ma być?????? ułaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 no dobra .... to może ja zaczne jako prowodyrka całego zamieszania jestem za imprezą u pani Osińskiej .... warunki jasne , sprawdzone , jedzonko pycha, wiemy czego sie spodziewać , podwyżka o 30zł - trudno .... będzie to wrzesień, faktycznie więcej sie będzie jadło może niż piło, bo chłodniej jak inni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 05.08.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 prowodyrka całego zamieszania Ty nią nie byłaś ... Jeszcze nie wiem, czy będę, ale ( mimo, że zaproponowałem ) Rybaczówka w tym "kliamcie" odpada. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Majki - ja mam wielką nadzieję, że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 05.08.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rusiec. Z wielu powodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 05.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 oczywiście Rusiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.08.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Daga nie ma co ciągnąć temata dalej. Klepnij Rusiec i już. Podaj ceny, numer konta i jedziemy z koksem. Kto chętny to jedzie kto nie to ma pecha i niech żałuje bo naprawdę klimat tam jest bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 DOBRA , LUDZISKA ...... OSTATECZNA DECYZJA ZAPADŁA ...... IMPREZA ODBĘDZIE SIE U PANI OSIŃSKIEJ w RUŚCU .....TAM , GDZIE AFTERPARTY POZLOTOWE Wszystkie Informacje sprasowane w pigułce podesle ludziskom z listy na priv niebawem prosze nagłasniać jak się da .... i gdzie sie da, bo cuś mało nas na liście ...a impreza szykuje się rewalacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 05.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rusiec of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 05.08.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rusiec of course naturliś jawol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 05.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Lepszy diabeł znany od nieznanego... Tam, gdzie zawsze.. - Rusiec. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 05.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 I bliżej, bo z tej strony Warszawypierwsze pomysły sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts