gawel 05.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Byłem niedawno u Pani Teresy na końcowym rekonesansie wszystko jest Ok, a menu takie sie szykuje wypasione , że sie głodny zrobiłem i nie obeszło sie bez małego ataku na lodówkę Wkrótce Kierowniczka Zamieszania poda konkrety w profesjonalnej formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 05.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dobrze że nie wymyśliliście tego 5 września. Przecież5 września gramy z Irlandią Płn - och co to by była za katastrofa ta data, ja pierniczę. A ciekawe czy spotkam jakiegoś forumowicza na stadionie śląskim - bo jakby co, to ja od dzisiaj szczęśliwy posiadacz biletu na ten mecz Wybiera się ktoś na nasz piękny Śląsk 5 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tak więc reasumując: ZDECYDOWALIŚMY SIĘ NA POŻEGNANIE LATA U PANI OSIŃSKIEJ ROZPOCZĘCIE 19 września 2009 O GODZINIE 16 , IMPREZKA ODBEDZIE SIĘ TUTAJ: 05-830 Rusiec, ul. Osiedlowa 48 CZYLI W GOSPODARSTWIE AGROTURYSTYCZNYM U PANI OSIŃSKIEJ W CENIE 80ZŁ OD OSOBY MAMY: - brak limitu czasowego , czyli impreza do białego ranka jak ostatnio - menu mniej więcej (może odbiegać na plus znaczy ): na początek obiad normalny 2 daniowy (zupa i 2 danie), potem sałatki np grecka i jarzynowa, śledziki, karkówki,kiełbasy, drób z grila ,szaszłyki, ziemniaczki pieczone , bigos, smalec i ogórki - pani Teresa mowi ze sie postara zeby bylo lepiej niz ostatnio i zebysmy nie byli głodni - pewnie zrobimy także ognicho ... każdy dostanie kijek , kiełbaskę i se ją własnoręcznie przypali - kawa i herbata do bólu , jakieś napoje zimne - do dyspozycji mamy wiatę która chroni przed deszczem , pod wiatą ustawione ławki i stoły , dużo miejsca dodatkowo pod parasolami do tańcowania - oczywiście ubikacje , parking, duży teren na spacery , można się w berka bawić DODATKOWO ZA DOPŁATĄ MAMY : - nocleg w cenie 40 zł za łóżko w pokojach 3,4,5 osobowych - śniadanko w cenie 10 zł od osoby CO TRZEBA WE WŁASNYM ZAKRESIE : - tylko i wyłącznie napoje alkoholowe, czyli co kto pija (wińsko , wódka , piwo, whisky, passport ) trza przywieźć w ilościach dość sporych bo imprezka naprawdę całonocna ... a do sklepiku kawałeczek PIENIĄŻKI ZA POBYT CZYLI 80ZŁ OD OSOBY BĘDĘ PRZYJMOWAĆ NA KONTO MAX. DO DNIA 11 WRZEŚNIA (PIĄTEK) ..... NUMER KONTA WYŚLĘ NIEBAWEM NA PRIV KAŻDEMU FORUMOWICZOWI ZAPISANEMU NA LIŚCIE .... wskazane jak najszybsze dokonanie przelewu (kto jest pewny przyjazdu) z powodu potrzeby wcześniejszego uregulowania pewnej kwoty z tytułu zaliczki WAŻNE: WPŁACONE PIENIĄDZE NIE ZOSTAJĄ ZWRÓCONE JEŚLI KTOŚ NIE DOJEDZIE LUB SIĘ ROZMYŚLI ...... czyli REKLAMACJI NIE UWZGLĘDNIAMY PIENIĄŻKI ZA NOCLEG I ŚNIADANIE JAK ZWYKLE PŁATNE NA MIEJSCU BEZPOŚREDNIO DO RĄK PANI OSIŃSKIEJ ..... prosze mi tylko podać do wiadomości kto reflektuje na nocleg ze śniadankiem - informację muszę podać Pani Osińskiej na tydzień przed imprezą I kilka słów od siebie: Na afterparty pozlotowym było rewelacyjnie: fantastyczna atmosfera i zabawa w towarzystwie wspaniałych ludzi .... naprawdę niepowtarzalny klimat pozwalający spędzić czas na pogaduchach często niebudowlanych - kilkunastu godzin było nam mało . Dlatego powstał temat imprezy powtórkowej pt. "pożegnanie lata". Wierzę, że ta impreza bedzie jeszcze fajniejsza (o ile to możliwe w ogóle ) i pozwoli na to, abyśmy choć w części mogli poznać się osobiście i pisząc na forum stać się prawdziwymi przyjaciółmi a nie tylko bezosobowymi nickami ..... a tym którzy już się znają da kolejną okazję do spotkania . O to , abyśmy wszyscy się poznali zadba Piczman którzy stworzy specjalnie dla nas piękne kolorowe identyfikatory z awatarami i nickami . Bardzo gorąco zapraszam wszystkich chętnych , niezdecydowanych , zastanawiających się czy warto ....... z całą odpowiedzialnością mówę : WARTO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A jedno co warto to upić się warto i czystą perlistą zarąbać się na śmierć . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 A jedno co warto to upić się warto i czystą perlistą zarąbać się na śmierć . Pozdrawiam. Andrzejku ,czy to znaczy : tak, będę na 100% ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 05.08.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tak! Będę na 100% narąbany! . A tak poważnie to oczywiście mam to w planie choć trudno przewidzieć czy znowu coś niespodziewanego tych planów nie pokrzyżuje . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.08.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Zapisuję się w ilości 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 06.08.2009 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zapisuję się w ilości 2 sztuki Gratuluje Wygrałaś jednorazową suszarkę do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.08.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Andrzej - dasz radę, powiadam Ci - dasz rade cieszynianka - jesteś na liście w pierwszym wpisie .... nie wykreślę za żadne skarby .... coolibeer - ty tu nie dogryzaj tylko pędem mp3 nagrywać na imprezy ... próbe zrobimy na Twojej parapetówie , jak sie sprawdzi - zabieramy mjuzik na pożegnanie lata a ja jak znajde chwile to nagram coś centralnie starego z czasów moich prywatek .... wtedy jakoś muzykla była ... jak to ładnie ujął ktoś kiedyś ... o czymś mam co prawda swoje mp3 w Milusiu , ale podejrzewam że przy Iron Maiden, Metallica, czy Megadeth to by nikt nie potańczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zapisuję się w ilości 2 sztuki Gratuluje Wygrałaś jednorazową suszarkę do włosów Czyli wachlarzyk z gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.08.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Endrju - liczę na Cięczystą perlistą wespółzespół zniszczyć... a sSiwy12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.08.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ło matko ... przeniesli nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 A jakaś opcja zniżkowa dla potrzebujących resetu jest ? Tzn mało jem dużo piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.08.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Mariusz .... niestety nie ma zniżek - ponieważ w cene oprócz jedzenia jest wliczona kwota za obsługę i korzystanie z terenu oraz zaplecza poza tym - uwierz mi - jak spróbujesz tego jedzonka to nie bedziesz mógł skończyć jeść - zapytaj Barbossę więc nie zastanawiaj sie - bedzie mi bardzo miło poznac Cię osobiście ....pewnie nie mnie jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ... mało jem dużo piję A ja odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 06.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ... mało jem dużo piję A ja odwrotnie czyli weź dodatkową flaszkę i będzie git, znaczy się dogadacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ... mało jem dużo piję A ja odwrotnie czyli weź dodatkową flaszkę i będzie git, znaczy się dogadacie... Chyba masz rację, tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 06.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Żartowałem z tymi zniżkami Zerknę na grafik wyjazdów i pójdę trenować, bo się może zdarzyć, że do domu t będę o tak wracał http://api.ning.com/files/ASZj*--FVZxq8NS2XQ8*u-ydAJe9BwOfg8HBnBtVGRexhsHYipKeySE*vdl5E85iUlnMad6dfr*1YGiMDIYlaB4sP*v5JDmU/pijak_na_rowerze.jpg A jak nie byłbym w stanie wracać o własnych siłach, to szukajcie takiej kartki http://images30.fotosik.pl/20/5288925a141230c5med.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 06.08.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 w stanie bedziesz , bedziesz .... na wyrko się Cie w pokoju walnie ...odeśpisz ... a rano jak młody bóg .... od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 06.08.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 O rany , przeleciałam ten watek od początku do końca i teraz... jeszcze bardziej żałuję, że się nie pojawię, bo mi data kompletnie nie pasuje Może mi sie uda dotrzec na kolejny zlot Ale tego wrzesniowego, to już wam zazdraszczam daggulka, jak kiedys coś znów skroisz forumowego to nie zapomnij wyslac sygnału na północ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts