daggulka 06.08.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 inez5 - szkoda, że nie będziesz mogła we wrześniu przyjechać ... może następnym razem się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 06.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był Mam nadzieję, że mój też będzie taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.08.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był Mam nadzieję, że mój też będzie taki Nadzieję - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz się nie mogę doczekać Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był Mam nadzieję, że mój też będzie taki Nadzieję - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! No to już się cieszę Tremę też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Ja to co raz mam pierwszy raz . Oj będzie się działo!!!!! . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dla mnie każdy jeden raz jest jak pierwszy - bo za każdym razem .... inne osoby są Oj, bedzie się działo , bedzie ....też mi się facjata nie przestaje uśmiechać na samą myśl . Może dziś przysiądę nam wysyłaniem widomościami z numerem konta . Tak jeszcze zapytam - żeby dopełnić formalności - czy spotkanie ma być w baaaaardzo luźnej formie ?- bez konkursów i takich tam oficjalnych szczególików ..... cały czas do dyspozycji tylko i wyłącznie forumowiczów ? Jedynym akcentem byłyby identyfikatory które wykona Piczman ...mam nadzieję, ze się nie rozmyslił ja jestem właśnie za taką opcją ...nie wiem jak inni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dla mnie każdy jeden raz jest jak pierwszy - bo za każdym razem .... inne osoby są Oj, bedzie się działo , bedzie ....też mi się facjata nie przestaje uśmiechać na samą myśl . Może dziś przysiądę nam wysyłaniem widomościami z numerem konta . Tak jeszcze zapytam - żeby dopełnić formalności - czy spotkanie ma być w baaaaardzo luźnej formie ?- bez konkursów i takich tam oficjalnych szczególików ..... cały czas do dyspozycji tylko i wyłącznie forumowiczów ? Jedynym akcentem byłyby identyfikatory które wykona Piczman ...mam nadzieję, ze się nie rozmyslił ja jestem właśnie za taką opcją ...nie wiem jak inni Daga please don't kill myself . Olejmy konkursy i "polowanie na czarownice" no chyba ze dla spragnionych zrobimy o północy oczepiny i te wszystkie weselne konkursy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 no ja jestem za olaniem .... ale wolę się zapytać innych- demokracja w końcu o...o...o... zrobimy zamiast oczepin taki chrzest jak na morzu .... w związku z tym wszyscy proszeni sa o zabranie po 5 tubek pasty do zębów oraz 3 tubki pasty do butów choć fajniej by to wyglądało w opcji "kisiel" .... szczególnie u pań ....hm... to może po 20opakowań- minutek kisielu? oczywiście żarty wszystko .... absolutnie nie zamierzam z nikim walczyć ...a tym bardziej w kisielu ani także smarować nikogo pastami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Daga ty jesteś nie możliwa jakie konkursy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobieto dawaj na luzik i nawet nie zadawaj takich pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 i barrrrdzo dobrze .... takich odpowiedzi oczekiwałam czyli że centralny luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 i barrrrdzo dobrze .... takich odpowiedzi oczekiwałam czyli że centralny luzik centralny luzik na imprezce w centrum polski - oooooo i tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nadzieję - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! Ja tam zakładam że będzie słabo. I DAM SIĘ ZASKOCZYĆ !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Nadzieję - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! Ja tam zakładam że będzie słabo. I DAM SIĘ ZASKOCZYĆ !!!!!!! mówisz - masz ale dopiero 19-tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A! I mi się jeszcze przypomniało. Ja też debiutant, to się zapytam. Jak tam wygląda możliwość parkowania u pani Osińskiej? Bo my to raczej czymś samochodopodobnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 07.08.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A! I mi się jeszcze przypomniało. Ja też debiutant, to się zapytam. Jak tam wygląda możliwość parkowania u pani Osińskiej? Bo my to raczej czymś samochodopodobnym ... nie bedziesz miec problemu z zostawieniem 4 kółek w bezpiecznym miejscu - jest parking ( spoooooooooooory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Pięknie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts