Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz się nie mogę doczekać :D :D :D

Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz :D

całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był :D

Mam nadzieję, że mój też będzie taki :D :D :D

Nadzieję :o :o - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! :wink: :wink:

Widzę że padły konkrety - i dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juz się nie mogę doczekać :D :D :D

Ja też, tym bardziej, że to mój pierwszy raz :D

całkiem niedawno też miałam swój pierwszy raz - cuuuuuuuuuuudny był :D

Mam nadzieję, że mój też będzie taki :D :D :D

Nadzieję :o :o - badz pewna że bedzie suuuuuuuuuuuuuuuuuper !! :wink: :wink:

No to już się cieszę :D

Tremę też mam :roll:

Dla mnie każdy jeden raz jest jak pierwszy - bo za każdym razem .... inne osoby są :wink: :oops: :lol:

Oj, bedzie się działo , bedzie :D ....też mi się facjata nie przestaje uśmiechać na samą myśl :lol: .

Może dziś przysiądę nam wysyłaniem widomościami z numerem konta :wink: .

Tak jeszcze zapytam - żeby dopełnić formalności - czy spotkanie ma być w baaaaardzo luźnej formie ?- bez konkursów i takich tam oficjalnych szczególików :wink: ..... cały czas do dyspozycji tylko i wyłącznie forumowiczów ?

Jedynym akcentem byłyby identyfikatory które wykona Piczman ...mam nadzieję, ze się nie rozmyslił :oops: :roll: :p

ja jestem właśnie za taką opcją ...nie wiem jak inni :roll:

Dla mnie każdy jeden raz jest jak pierwszy - bo za każdym razem .... inne osoby są :wink: :oops: :lol:

Oj, bedzie się działo , bedzie :D ....też mi się facjata nie przestaje uśmiechać na samą myśl :lol: .

Może dziś przysiądę nam wysyłaniem widomościami z numerem konta :wink: .

Tak jeszcze zapytam - żeby dopełnić formalności - czy spotkanie ma być w baaaaardzo luźnej formie ?- bez konkursów i takich tam oficjalnych szczególików :wink: ..... cały czas do dyspozycji tylko i wyłącznie forumowiczów ?

Jedynym akcentem byłyby identyfikatory które wykona Piczman ...mam nadzieję, ze się nie rozmyslił :oops: :roll: :p

ja jestem właśnie za taką opcją ...nie wiem jak inni :roll:

:o Daga please don't kill myself :lol: . Olejmy konkursy i "polowanie na czarownice" no chyba ze dla spragnionych zrobimy o północy oczepiny i te wszystkie weselne konkursy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no ja jestem za olaniem .... ale wolę się zapytać innych- demokracja w końcu :oops: :lol:

o...o...o... zrobimy zamiast oczepin taki chrzest jak na morzu .... w związku z tym wszyscy proszeni sa o zabranie po 5 tubek pasty do zębów oraz 3 tubki pasty do butów :wink: :lol:

choć fajniej by to wyglądało w opcji "kisiel" .... szczególnie u pań :wink: ....hm... to może po 20opakowań- minutek kisielu? :D :wink:

oczywiście żarty wszystko .... absolutnie nie zamierzam z nikim walczyć ...a tym bardziej w kisielu :oops: :roll: :lol:

ani także smarować nikogo pastami :D

A! I mi się jeszcze przypomniało. Ja też debiutant, to się zapytam. Jak tam wygląda możliwość parkowania u pani Osińskiej? Bo my to raczej czymś samochodopodobnym ...

nie bedziesz miec problemu z zostawieniem 4 kółek w bezpiecznym miejscu :D :D - jest parking ( spoooooooooooory )