Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak myślicie?

wszyscy juz wiedzą o spoptkaniu ?

czy nie wiedza i nahalnie i natrętnie wysyłać nadal informacje na priv narażając się na na opcje, ze ktoś dostanie informację drugi raz - i ktoś kto sobie tego nie życzy wyśle mi w odwecie kilka niepochlebnych przymiotników :oops: :lol:

a może ktoś weźmie gitarę?

dobra , przynam sie .... grałam w czasach młodości , komerchy ogniskowe typu teksański Hey'a czy Szczęśliwej drogi już czas - Vox'u czy babe zesłał bóg Renaty Przemyk jak odświeżę pamięć powinnam dać radę :wink: :lol:

swoich rodzinnych sprzętów targać nie będę bo elektryczna za ciężka a pudło nieporęczne - jeśli pociagiem się wybiorę :roll:

ale jakby tak ktoś wziął gitarke to jakimis wspólnymi siłami damy rade cos zaśpiewac przy ognichu i zagrać może :roll: :wink:

tomkwas ....to po co Ci gitare mieć jak nie umiesz grać? :o

albo cos mi tu ściemniasz z tym nieumieniem :wink: :lol:

ostatnio gitare przywiózł chyba sSiwy12 albo Depi (nie pamietam czyja była :oops: ) ... trzaby ich pomolestować ..... sSiwy 12 wiem, ze potrafi grać bo grał , a Depi się nie odważył tudzież nie miał okazji :wink: :lol:

No ja tam niby gitarę mam, ale z tym graniem ... to nie bardzo u mnie.

u mnie tez nie bardzo ....nie grałam kilka/naście lat :oops: ....ale na pewno wspólnymi siłami damy radę :wink: .... choc oczywiście nie zmuszam i nie namawiam :D

no chyba , ze będzie sSiwy12 albo Depi to wtedy łatwiej - więcej osób bedzie do produkowania :wink: :D

No nie! Nie będzie konkursów?! Nie będzie dyplomów?! No to totalna załamka! A już liczyłem, że wezmę udział w konkursie "kto najwięcej wypije i przeżyje"! :cry: Czy choćby konkurs na niezrozumiały bełkot lub oczopląs 8) . A tak pół żartem pół serio to "miskę" spotkania powinniśmy wybrać :D . A co z zieloną nocą??? :lol: A tak liczyłem, że będzie się działo :( :-? . Pozdrawiam :wink: .

Jako prezio ogladam od 2 godz i słucham okolicznych kapel - nie drogich ale słusznych.

Jedną mam i negocjuję.

Kto wie-kto wie - może będzie muzyka na żywo................ -:)

Dogadujemy się.

Jedna spod Wawy ma akurat wolne w naszym terminie............. -:)