zuznka 07.08.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Pięknie dziękuję. ależ proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Wszyscy obecni na liście - wpisani do tej pory otrzymali na priv informację z numerem konta. Termin wpłat max. 11 września .... do 11 WRZEŚNIA wpisuję na liste obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 i barrrrdzo dobrze .... takich odpowiedzi oczekiwałam czyli że centralny luzik centralny luzik na imprezce w centrum polski - oooooo i tak ma być Też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jak myślicie? wszyscy juz wiedzą o spoptkaniu ? czy nie wiedza i nahalnie i natrętnie wysyłać nadal informacje na priv narażając się na na opcje, ze ktoś dostanie informację drugi raz - i ktoś kto sobie tego nie życzy wyśle mi w odwecie kilka niepochlebnych przymiotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 07.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A! I mi się jeszcze przypomniało. Ja też debiutant, to się zapytam. Jak tam wygląda możliwość parkowania u pani Osińskiej? Bo my to raczej czymś samochodopodobnym ... Sa miejsca parkingowe i z 2ha łąki miejsca full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a może ktoś weźmie gitarę? dobra , przynam sie .... grałam w czasach młodości , komerchy ogniskowe typu teksański Hey'a czy Szczęśliwej drogi już czas - Vox'u czy babe zesłał bóg Renaty Przemyk jak odświeżę pamięć powinnam dać radę swoich rodzinnych sprzętów targać nie będę bo elektryczna za ciężka a pudło nieporęczne - jeśli pociagiem się wybiorę ale jakby tak ktoś wziął gitarke to jakimis wspólnymi siłami damy rade cos zaśpiewac przy ognichu i zagrać może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No ja tam niby gitarę mam, ale z tym graniem ... to nie bardzo u mnie.Przywieźć mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 tomkwas ....to po co Ci gitare mieć jak nie umiesz grać? albo cos mi tu ściemniasz z tym nieumieniem ostatnio gitare przywiózł chyba sSiwy12 albo Depi (nie pamietam czyja była ) ... trzaby ich pomolestować ..... sSiwy 12 wiem, ze potrafi grać bo grał , a Depi się nie odważył tudzież nie miał okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.08.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No ja tam niby gitarę mam, ale z tym graniem ... to nie bardzo u mnie. u mnie tez nie bardzo ....nie grałam kilka/naście lat ....ale na pewno wspólnymi siłami damy radę .... choc oczywiście nie zmuszam i nie namawiam no chyba , ze będzie sSiwy12 albo Depi to wtedy łatwiej - więcej osób bedzie do produkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Deja vu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 07.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 tomkwas ....to po co Ci gitare mieć jak nie umiesz grać? albo cos mi tu ściemniasz z tym nieumieniem Ot żeby daleko nie szukać, dość ładnie się na ścianie młodzieżowego pokoju prezentuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Prezio mówi, uwaga!!!! Jeżeli ktoś zadeklaruje że zabierze swoją - to i ja swoją Durango przywlekę. Jeżeli deklaracji nie będzie - moja też odpocznie w pokrowcu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 PS: do zestawu dołączę harmonijkę.......... ustna oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.08.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No nie! Nie będzie konkursów?! Nie będzie dyplomów?! No to totalna załamka! A już liczyłem, że wezmę udział w konkursie "kto najwięcej wypije i przeżyje"! Czy choćby konkurs na niezrozumiały bełkot lub oczopląs . A tak pół żartem pół serio to "miskę" spotkania powinniśmy wybrać . A co z zieloną nocą??? A tak liczyłem, że będzie się działo . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Jako prezio ogladam od 2 godz i słucham okolicznych kapel - nie drogich ale słusznych. Jedną mam i negocjuję. Kto wie-kto wie - może będzie muzyka na żywo................ - Dogadujemy się. Jedna spod Wawy ma akurat wolne w naszym terminie............. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 07.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 To może i wodzirej się znajdzie! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Mówią że to bezbłędnie grają........ http://www.youtube.com/watch?v=6aLg9zahCCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.08.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 i tu podobno nie fałszują............. http://www.youtube.com/watch?v=D6FL3PcHdpY&feature=PlayList&p=C4AB5A11E5C56D71&index=0&playnext=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Mówią że to bezbłędnie grają........ http://www.youtube.com/watch?v=6aLg9zahCCM no ale ...bobiczlku - Preziu nasz kofany .... kapela powinna umieć grać przde wszystkim nasz hymn zlotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 08.08.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 chobilodamu http://spiewnik.wywrota.pl/27868_spec_robbie_loe_damour__robi_loda_mu.html Chwyty do łyknięcia. Jak się MOCNO napnę, to zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts