daggulka 08.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 to ćwicz ..... chopie, ćwicz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no ale ...bobiczlku - Preziu nasz kofany .... kapela powinna umieć grać przde wszystkim nasz hymn zlotowy Ale fajne !!!! Aż mi dreszcz od tego loda przeszedł po plecach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no ale ...bobiczlku - Preziu nasz kofany .... kapela powinna umieć grać przde wszystkim nasz hymn zlotowy Ale fajne !!!! Aż mi dreszcz od tego loda przeszedł po plecach...... a zobacz wersję AudioFeels ....kiblowa ....malki ulubiona http://www.youtube.com/watch?v=eNMp7TqePFc noooo, śpiewaliśmy wszyscy na afterparty .....hymn trza było odśpiewać ..... na pożegnanie zuzanki coolibeer nam udostępnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 hmmm...to może i ja się zapiszę....z połówką.... kurka, nikogo nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 hmmm...to może i ja się zapiszę....z połówką.... kurka, nikogo nie znam Ja też nikogo nie znam osobiście (na razie) i czas to zmienić Zapisuj się prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.08.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 hmmm...to może i ja się zapiszę....z połówką.... kurka, nikogo nie znam Teska ...no nie żartuj ...od 2002 roku i nikogo??? ...ani tyci tyci....? boszszszzz...kobito .... Cieszynianka ma racje - Ty musowo musisz być na tym spotkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 09.08.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 hmmm...to może i ja się zapiszę....z połówką.... kurka, nikogo nie znam Łeż to. Połówkę znasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zara sie okaże , że wszyscy z połówkami ino ja słomiana wdowa..... .... ale gwoli ścisłości - nikt nie musi mnie żałować - czasem i od połówki trza odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Niniejszym składam 90% akces swojego udziału, w kontynuacji, fenomenalnych spotkań na żywo FM. Oczywiście z pełną gamą doznań, jak i z wiktem i z opierunkiem. Jednocześnie wyrażam zgodę na utrwalanie moich zachowań na tymże, oraz publikacji na FM, bez mojej autoryzacji. Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 sSiwy .... czy ja juz mówiłam, że nigdy nie zawiodłeś? że zawsze można na Ciebie liczyć? mowiłam? to nic....powtórzę po raz setny bardzo się ciesze, że będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 sSiwy12 wbijaj na 100%, innej możliwości nie widzę bo się obrażę serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Niniejszym składam 90% akces swojego udziału, w kontynuacji, fenomenalnych spotkań na żywo FM. Oczywiście z pełną gamą doznań, jak i z wiktem i z opierunkiem. Jednocześnie wyrażam zgodę na utrwalanie moich zachowań na tymże, oraz publikacji na FM, bez mojej autoryzacji. Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 jak oprócz tego zabierzesz gitarę - to ja zabiorę swoją + harmonijkę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 a oprócz tego - do uznania przez wszystkich. Dostałem taka odpowiedź na zapytanie ze swej strony. Cytuję odpowiedź Witam. Domyślam się, że może chodzić o spotkanie forumowiczów muratordom.pl ? W tej chwili na zwolniony termin 26.09.2009 nie mamy jeszcze na 100% zajęcia (aczkolwiek pojawiły się już pewne opcje). Rozumiem, że dysponują Państwo ograniczonym budżetem (albo nawet "zerowym"), stąd to info o murowanej promocji... Poproszę o więcej szczególow na temat: - organizatora imprezy, - fory rozliczenia (umowa "barterowa" - promo, wystawienie FV za usługę, itp.), - dokladnego czasu imprezy tanecznej (godzina rozpoczęcia, planowane zakończenie), - miejsca imprezy tanecznej (lokal, na powietrzu, jak wygląda kwestia zasilania, umiejscowienia sceny/miejsca dla zespołu, czy to miejsce jest zadaszone, itp.), - przewidywana ilość osób biorących udział w zabawie tanecznej, - czy w trakcie imprezy tanecznej przewidywane są inne atrakcje i jakie, Pozdrawiam: Dariusz Nierwiński GSM 60391482 Zespół Muzyczny ASTER http://www.zespol-aster.pl dupiato trochę - bo dzisiaj wieczorem wylatuję na ciepłą wyspę łapać ryby egzotyczne.. Napiszę tak - że jeżeli po powrocie będą mieli ten termin wolny - to załatwiam i dokładam ze swej strony koszty. Chyba że Wam nie za bardzo odpowiada - to nie ma sprawy. Oceńcie, p[osłuchajcie i piszcie czy warto - czy damy se spokój i pośpiewamy z Siwym - Ja im odpiszę że po moim powrocie ewentualnie dogaduję się. Pozdrawiam wszystkich, wybywam..... - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ło jessssoooo .... ło matko..... ja myslałam, ze żartujesz, bobiczek pierwsze co mi się nasuwa, to termin - spotkanie frumowe mamy 19 września w sobotę - i już terminu raczej przełożyć nie możemy po drugie - zszokowana jestem nieco - kurrrrde .... no w szoku i już po trzecie - co na to Pani Osińska? po czwarte ... nie ukrywam, że na tą informację zablysnęło mi coś w oku aże się małż dziwnie popatrzył i nie było to szkło kontaktowe - chyba też miałam banana od ucha do ucha z kapelą na żywo to kurrrrde byłoby coś przez wielkie "C" - nasze forumowe chopaki już by się nie wymigały od hulańców tylko co na to forumowicze ? co na to Pani Osińska? na priv dostałam od bobiczka informację, częściowo cytuję: Jeżeli uznają wszyscy w miarę jednomyślnie, że warto kapelę zamawiać - na pewno pokryję koszty (no chyba że policzą jak U-2 (byłem przedwczoraj - superanckie było). natomiast tak patrzę na ich stronę .... i nasz termin raczej im nie pasuje ...bobiczek ...czy Ty jeszcze możesz zapytać ich dokładnie? bo impreze przewidujemy na 19 wrzesnia i Pani Osińska już jest na term termin nastawiona - i raczej się go przełożyć nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.08.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 sSiwy12 wbijaj na 100%, innej możliwości nie widzę bo się obrażę serio To prawie podchodzi pod groźby karalne Ale aby uprawdopodobnić te 100% wysyłam wpłatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 sSiwy12 - to teraz już nie odwrotu .....musisz być i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A miałem po tej groźbie inną możliwość? Toć na świecie nie ma takiej ilości „przebłagacza” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tak na przyszłość coby nie było to pamiętaj: ja nie groziłam .... ja tylko bardzo namawiałam - przeważnie zawracając tyłek na priv .... a namawianie pod groźby karalne nie podchodzi ....no chyba żeby to podciągnąć pod natręctwo i dręczenie ...ale wtedy i wymiar kary inny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no dobra ...to kto się jeszcze wyłamuje? coulignon .... na dywanik proszę do cioci smoczycy szybciutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 pierwsze co mi się nasuwa, to termin - spotkanie frumowe mamy 19 września w sobotę - i już terminu raczej przełożyć nie możemy to co ja jesatem gupi jakiś cy cóś? Co mi sie popier...ło? No jasna dupa!!!!!! Czego ja wciąż myślę o 26.07? Gupi jakiś cy cóś??????? Ps: wylatuję za 2 godziny - wędki nie spakowane, papiery w firmie składam,na mszę lecę .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts