Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ale ...bobiczlku - Preziu nasz kofany .... kapela powinna umieć grać przde wszystkim nasz hymn zlotowy :roll: :oops: :lol:

Ale fajne !!!!

Aż mi dreszcz od tego loda przeszedł po plecach...... :D :D :D

a zobacz wersję AudioFeels ....kiblowa ....malki ulubiona :wink: :D

http://www.youtube.com/watch?v=eNMp7TqePFc

noooo, śpiewaliśmy wszyscy na afterparty .....hymn trza było odśpiewać ..... na pożegnanie zuzanki coolibeer nam udostępnił :D

hmmm...to może i ja się zapiszę....z połówką....

kurka, nikogo nie znam :oops: :oops: :oops:

Teska ...no nie żartuj :o ...od 2002 roku i nikogo??? ...ani tyci tyci....? :o

boszszszzz...kobito .... Cieszynianka ma racje - Ty musowo musisz być na tym spotkaniu :D

Niniejszym składam 90% akces swojego udziału, w kontynuacji, fenomenalnych spotkań na żywo FM.

Oczywiście z pełną gamą doznań, jak i z wiktem i z opierunkiem.

Jednocześnie wyrażam zgodę na utrwalanie moich zachowań na tymże, oraz publikacji na FM, bez mojej autoryzacji. :lol: :roll: 8)

Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 :D

Niniejszym składam 90% akces swojego udziału, w kontynuacji, fenomenalnych spotkań na żywo FM.

Oczywiście z pełną gamą doznań, jak i z wiktem i z opierunkiem.

Jednocześnie wyrażam zgodę na utrwalanie moich zachowań na tymże, oraz publikacji na FM, bez mojej autoryzacji. :lol: :roll: 8)

Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 :D

jak oprócz tego zabierzesz gitarę - to ja zabiorę swoją + harmonijkę -:)

a oprócz tego - do uznania przez wszystkich.

Dostałem taka odpowiedź na zapytanie ze swej strony.

Cytuję odpowiedź

Witam.

Domyślam się, że może chodzić o spotkanie forumowiczów muratordom.pl ?

W tej chwili na zwolniony termin 26.09.2009 nie mamy jeszcze na 100% zajęcia (aczkolwiek pojawiły się już pewne opcje).

Rozumiem, że dysponują Państwo ograniczonym budżetem (albo nawet "zerowym"), stąd to info o murowanej promocji... ;-)

Poproszę o więcej szczególow na temat:

- organizatora imprezy,

- fory rozliczenia (umowa "barterowa" - promo, wystawienie FV za usługę, itp.),

- dokladnego czasu imprezy tanecznej (godzina rozpoczęcia, planowane zakończenie),

- miejsca imprezy tanecznej (lokal, na powietrzu, jak wygląda kwestia zasilania, umiejscowienia sceny/miejsca dla zespołu, czy to miejsce jest zadaszone, itp.),

- przewidywana ilość osób biorących udział w zabawie tanecznej,

- czy w trakcie imprezy tanecznej przewidywane są inne atrakcje i jakie,

Pozdrawiam:

Dariusz Nierwiński

GSM 60391482

Zespół Muzyczny ASTER

http://www.zespol-aster.pl

dupiato trochę - bo dzisiaj wieczorem wylatuję na ciepłą wyspę łapać ryby egzotyczne..

Napiszę tak - że jeżeli po powrocie będą mieli ten termin wolny - to załatwiam i dokładam ze swej strony koszty.

Chyba że Wam nie za bardzo odpowiada - to nie ma sprawy.

Oceńcie, p[osłuchajcie i piszcie czy warto - czy damy se spokój i pośpiewamy z Siwym -:)

Ja im odpiszę że po moim powrocie ewentualnie dogaduję się.

Pozdrawiam wszystkich, wybywam..... -:)

Ło jessssoooo .... ło matko..... :o :o :o

ja myslałam, ze żartujesz, bobiczek :o

pierwsze co mi się nasuwa, to termin - spotkanie frumowe mamy 19 września w sobotę - i już terminu raczej przełożyć nie możemy :roll:

po drugie - zszokowana jestem nieco - kurrrrde .... no w szoku i już :oops: :lol:

po trzecie - co na to Pani Osińska? :roll:

po czwarte ... nie ukrywam, że na tą informację zablysnęło mi coś w oku aże się małż dziwnie popatrzył i nie było to szkło kontaktowe :roll: - chyba też miałam banana od ucha do ucha :oops: :lol:

z kapelą na żywo to kurrrrde byłoby coś przez wielkie "C" :D - nasze forumowe chopaki już by się nie wymigały od hulańców :wink: :lol:

tylko co na to forumowicze ? co na to Pani Osińska? :roll:

na priv dostałam od bobiczka informację, częściowo cytuję:

Jeżeli uznają wszyscy w miarę jednomyślnie, że warto kapelę zamawiać - na pewno pokryję koszty (no chyba że policzą jak U-2 (byłem przedwczoraj - superanckie było).

natomiast tak patrzę na ich stronę .... i nasz termin raczej im nie pasuje ...bobiczek ...czy Ty jeszcze możesz zapytać ich dokładnie?

bo impreze przewidujemy na 19 wrzesnia i Pani Osińska już jest na term termin nastawiona - i raczej się go przełożyć nie da :roll:

tak na przyszłość coby nie było to pamiętaj: ja nie groziłam :roll: .... ja tylko bardzo namawiałam - przeważnie zawracając tyłek na priv :oops: :lol: .... a namawianie pod groźby karalne nie podchodzi ....no chyba żeby to podciągnąć pod natręctwo i dręczenie ...ale wtedy i wymiar kary inny ... :lol:

pierwsze co mi się nasuwa, to termin - spotkanie frumowe mamy 19 września w sobotę - i już terminu raczej przełożyć nie możemy

to co ja jesatem gupi jakiś cy cóś?

Co mi sie popier...ło?

No jasna dupa!!!!!!

Czego ja wciąż myślę o 26.07?

Gupi jakiś cy cóś???????

Ps:

wylatuję za 2 godziny - wędki nie spakowane, papiery w firmie składam,na mszę lecę ..............