daggulka 09.08.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no , popierniczyło Ci się ...dobrze, ze zajarzyłeś ...teraz se w terminarzu zmień cobyć na spotkanie dotarł na 19 a nie na 26 wreześnia ...o mjuzik się nie martw ...się wymyśli i uważaj na się .... bo wiesz ...prezes partii muratorowej to nie byle co ... ochrona leci z Tobą mam nadzieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 09.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 tak na przyszłość coby nie było to pamiętaj: ja nie groziłam .... - przeważnie zawracając tyłek na priv .... .. A to z kolei, podchodzi pod molestowanie ale było miło i za obupólną zgodą, więc nie protestowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Coulignon się wstawił ...znaczy stawił na priv ....jest zapisany sSiwy12 .... nie wiem jak Tobie - no ale mnie to było bardzo miło na dodatek z dreszczykiem emocji i niepewności w podtekście : zapisze sie czy nie zapisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 cytując pewnego zasłużonego prezia PBP... no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.08.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zara sie okaże , że wszyscy z połówkami ino ja słomiana wdowa..... .... ale gwoli ścisłości - nikt nie musi mnie żałować - czasem i od połówki trza odpocząć Obiecuję, że ja też przybędę jako słomiany wdowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 09.08.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 I uznajmy to jako jednostkę pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zara sie okaże , że wszyscy z połówkami ino ja słomiana wdowa..... .... ale gwoli ścisłości - nikt nie musi mnie żałować - czasem i od połówki trza odpocząć Obiecuję, że ja też przybędę jako słomiany wdowiec pocieszycieli będzie wielu.... bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ....... ło jessssooooo .... a ja nie mam się w co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 zara sie okaże , że wszyscy z połówkami ino ja słomiana wdowa..... .... ale gwoli ścisłości - nikt nie musi mnie żałować - czasem i od połówki trza odpocząć Obiecuję, że ja też przybędę jako słomiany wdowiec pocieszycieli będzie wielu.... bez obaw to zdecydowanie pocieszycieli dla Tinka ...bo ja tam pocieszania nie potrzebuje .... nie zamierzam być smutna .... dodam jeszcze , ze nie zamierzam także być spięta i zagniana jak ostatnio ...pełen lajcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 I uznajmy to jako jednostkę pojemności Jednostkę będącą biletem wstępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Ps. Ja zabieram ze sobą 0,7 I uznajmy to jako jednostkę pojemności Jednostkę będącą biletem wstępu hm .... no chyba, że bilet wstępu występuje w naturze w innej jednostce pojemności niż 0,7 - to wtedy trzeba się dostosować ....oczywiście profilaktycznie lepiej wziąć wtedy większy ....hm....bilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ....... ło jessssooooo .... a ja nie mam się w co ubrać podobno Kobiety ubierają się dla innych kobiet dla facetów to się rozbierają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ....... ło jessssooooo .... a ja nie mam się w co ubrać podobno Kobiety ubierają się dla innych kobiet dla facetów się tozbierają.... no ale żeby się z czegoś rozbierać , to i tak najpierw trza się ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ...... ale bedzie fajnie ....... ło jessssooooo .... a ja nie mam się w co ubrać podobno Kobiety ubierają się dla innych kobiet dla facetów się tozbierają.... no ale żeby się z czegoś rozbierać , to i tak najpierw trza się ubrać To na cebulkę, dla podkręcenia atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oooo.... aaaaa... Pociagniety za ucho zapisałem się i kasę wpłaciłem... Mam w barku filandię 0,7 i tyleż samo bimbru. W zasadzie to nie piję mocnych trunków, ale jak wezmę to sie nie zmarnuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 ja tak tylko teoretyzuję .... choć nie wiem .... oczko wodne Pani Osińska ma .... więc można pod spodem także strój kąpielowy trza by .... choć z drugiej strony to już wrzesień bedzie - zimno .... Afrodyta na ten przykład od razu powiedziała, że w stroju służbowym nie przyjedzie o....o....o... takim http://www.katolik.home.pl/kulturaantyczna/sztuka/afrodyta.praks.kopia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oooo.... aaaaa... Pociagniety za ucho zapisałem się i kasę wpłaciłem... Mam w barku filandię 0,7 i tyleż samo bimbru. W zasadzie to nie piję mocnych trunków, ale jak wezmę to sie nie zmarnuje??? no pewnie ... jak mogłeś pomyśleć w ogóle , że się zmarnuje ja zdobyczno-łapówkowe w spiżarni mam Martini i jakiś Vermouth ..... także zabiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oooo.... aaaaa... Pociagniety za ucho zapisałem się i kasę wpłaciłem... Mam w barku filandię 0,7 i tyleż samo bimbru. W zasadzie to nie piję mocnych trunków, ale jak wezmę to sie nie zmarnuje??? no pewnie ... jak mogłeś pomyśleć w ogóle , że się zmarnuje ja zdobyczno-łapówkowe w spiżarni mam Martini i jakiś Vermouth ..... także zabiorę Kolorowe i słodkie, żeby dłużej głowa bolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich racja, racja ... dlatego też wstępnie planuje ubrać golf , pod spodem dwie podkoszulki oraz getry na to kombinezon narciarski , futro od babci pożycze .... cieszynianka ... jak myślisz: bedzie tak dobrze "na cebulkę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts