daggulka 09.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oooo.... aaaaa... Pociagniety za ucho zapisałem się i kasę wpłaciłem... Mam w barku filandię 0,7 i tyleż samo bimbru. W zasadzie to nie piję mocnych trunków, ale jak wezmę to sie nie zmarnuje??? no pewnie ... jak mogłeś pomyśleć w ogóle , że się zmarnuje ja zdobyczno-łapówkowe w spiżarni mam Martini i jakiś Vermouth ..... także zabiorę Kolorowe i słodkie, żeby dłużej głowa bolała no przeca nie pisze, ze wszystko sama wypije ..... powiem więcej : odstąpię potrzebującym - może inni lepiej znoszą mieszanie trunków niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich racja, racja ... dlatego też wstępnie planuje ubrać golf , pod spodem dwie podkoszulki oraz getry na to kombinezon narciarski , futro od babci pożycze .... cieszynianka ... jak myślisz: bedzie tak dobrze "na cebulkę"? Chyba tak, ale ja jeszcze między golf a futro dołożę polar Zmarzlak jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.08.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 cóż penetracja będzie konkretna, wezmę młot no i nożyce daaaamy raaadę...... harcerzem się było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 cóż penetracja będzie konkretna, wezmę młot no i nożyce daaaamy raaadę...... harcerzem się było Ale ani golfy, ani futerka czy polary z blachy nie będą, z betonu też nie Za ciężki kaliber szykujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no ależ się będzie działo to może jeszcze jakaś malutka reklama dla tych którzy się jeszcze wahają ? kogo jeszcze namówimy na przyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 no ależ się będzie działo to może jeszcze jakaś malutka reklama dla tych którzy się jeszcze wahają ? kogo jeszcze namówimy na przyjazd? Wszystkich trzeba namawiać, tylko jak to zrobić, żeby było skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.08.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 wysyłałam wielu forumowiczom info na priv .... ale - nie pamietam już komu , skrzynka dawno sie pokasowała z nadmiaru wiadomości i nie odtworzę - kto dostał info a kto nie poza tym mam w stopce link do wewontku ..... mam nadzieję, że każdy często bywalec forum już wie .... choć pewności nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 10.08.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 10.08.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dwa spotkania forumowe, a jakże inne echo. Na jednym cisza, na drugim wrze jak w ulu. Co się dzieje? Kto do "Ruśca" , a kto do Bacików? Do Bacików nie po drodze? Tak czy owak bawcie się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaa256 10.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Grazia-Ol Baciki to całkiem co innego - tam chodzi o pomoc dzieciom, to przede wszystkim dla nich tam się spotkamy. Bardzo chciałabym uczestniczyć w obu spotkaniach, ale niestety u mnie wrzesień będzie końcówką końcówki i obawiam się, że nie dam rady organizacyjnie. Jednakże sprawa nie przesądzona, bo ochotę na spotkanie u Pani Osińskiej mam ogromną. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Tak czy owak bawcie się dobrze. Pewnie, że bedziemy bawić się dobrze ....innej opcji nie ma kasiaa256 - dokładnie ,to dwa różne spotkania o róznych charakterach- i dlatego terminy również dwa różne- żeby nie kolidowały i żeby każdy mógł być obecny na obu jeśli zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Śpiesze donieść, że info dostałam Ale jeszcze sie okaże czy aby na pewno bedę mogła w tym terminie, bo wypadło mi cósik Wolałabym być z Wami, ale obowiązki... Normalnie ryczeć bęęęęęędęęęęęęę. W czerwcu nie, teraz nie...buuuu, łeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Śpiesze donieść, że info dostałam Ale jeszcze sie okaże czy aby na pewno bedę mogła w tym terminie, bo wypadło mi cósik Wolałabym być z Wami, ale obowiązki... Normalnie ryczeć bęęęęęędęęęęęęę. W czerwcu nie, teraz nie...buuuu, łeeeee.... nie przejmuj siejak znam życie to Daga jest obrotna zrobimy jeszcze pżegnanie jesieni i może karnawau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Śpiesze donieść, że info dostałam Ale jeszcze sie okaże czy aby na pewno bedę mogła w tym terminie, bo wypadło mi cósik Wolałabym być z Wami, ale obowiązki... Normalnie ryczeć bęęęęęędęęęęęęę. W czerwcu nie, teraz nie...buuuu, łeeeee.... Może Ci się jeszcze to odkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 jak będziesz wiedzieć na 100% że bedziesz mogła przyjechać - melduj i wpłacaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 na 100%, to gdzieś we wrześniu. Do tego czasu to mnie szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 na 100%, to gdzieś we wrześniu. Do tego czasu to mnie szlag trafi no ...mnie też by trafił na Twoim miejscu .... taaaaaaaka impra i żyj tu człowieku w niepewności no ale miejmy nadzieję , ze jednak się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 10.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 na 100%, to gdzieś we wrześniu. Do tego czasu to mnie szlag trafi no ...mnie też by trafił na Twoim miejscu .... taaaaaaaka impra i żyj tu człowieku w niepewności no ale miejmy nadzieję , ze jednak się uda Wszak generalnie są 2 uda , albo sie uda , albonie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a małolaty mogą? znaczy: alkohol używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a małolaty mogą? znaczy: alkohol używam. mogą, pewnie że mogą ..... się zapisuj na listę .... obiecuję, ze dowodu sprawdzać nie bede jak z flaszką u wrót Pani Osińskiej zawitasz a tak off topic ..... małolata ....hm.... nie znosiłam tego określenia .... centralnie jak płachta na byka na mnie działało ....raz gdzieś podsłyszałam i używałam za każdym razem : "jak ci mało lata to se rozhuźdej" .... nieco bezczelna ze mnie była małolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts