Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

POŻEGNANIE LATA w RUŚCU - 19 WRZEŚNIA O 16 !!!

Recommended Posts

oooo.... aaaaa... Pociagniety za ucho zapisałem się i kasę wpłaciłem... Mam w barku filandię 0,7 i tyleż samo bimbru. W zasadzie to nie piję mocnych trunków, ale jak wezmę to sie nie zmarnuje???

no pewnie ... jak mogłeś pomyśleć w ogóle , że się zmarnuje :roll:

ja zdobyczno-łapówkowe w spiżarni mam Martini i jakiś Vermouth ..... także zabiorę :D

Kolorowe i słodkie, żeby dłużej głowa bolała :o

:wink:

no przeca nie pisze, ze wszystko sama wypije :roll: ..... powiem więcej : odstąpię potrzebującym :lol: - może inni lepiej znoszą mieszanie trunków niż ja :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wcale się nie dziwię, bo skończyłoby się jakimś waspalieniem liokkich :roll:

:lol:

racja, racja ... dlatego też wstępnie planuje ubrać golf , pod spodem dwie podkoszulki oraz getry na to kombinezon narciarski , futro od babci pożycze .... cieszynianka ... jak myślisz: bedzie tak dobrze "na cebulkę"? :lol:

Chyba tak, ale ja jeszcze między golf a futro dołożę polar :lol:

Zmarzlak jestem :oops:

wysyłałam wielu forumowiczom info na priv .... ale - nie pamietam już komu , skrzynka dawno sie pokasowała z nadmiaru wiadomości i nie odtworzę - kto dostał info a kto nie :roll:

poza tym mam w stopce link do wewontku ..... mam nadzieję, że każdy często bywalec forum już wie .... choć pewności nie mam :roll:

Grazia-Ol Baciki to całkiem co innego - tam chodzi o pomoc dzieciom, to przede wszystkim dla nich tam się spotkamy.

Bardzo chciałabym uczestniczyć w obu spotkaniach, ale niestety u mnie wrzesień będzie końcówką końcówki i obawiam się, że nie dam rady organizacyjnie. Jednakże sprawa nie przesądzona, bo ochotę na spotkanie u Pani Osińskiej mam ogromną. Może się uda :)

Tak czy owak bawcie się dobrze.

Pewnie, że bedziemy bawić się dobrze ....innej opcji nie ma :D

kasiaa256 - dokładnie ,to dwa różne spotkania o róznych charakterach- i dlatego terminy również dwa różne- żeby nie kolidowały i żeby każdy mógł być obecny na obu jeśli zechce :wink:

Śpiesze donieść, że info dostałam :D

Ale jeszcze sie okaże czy aby na pewno bedę mogła w tym terminie, bo wypadło mi cósik :evil: Wolałabym być z Wami, ale obowiązki... :roll: :evil:

Normalnie ryczeć bęęęęęędęęęęęęę.

W czerwcu nie, teraz nie...buuuu, łeeeee....

Ale jeszcze sie okaże czy aby na pewno bedę mogła w tym terminie, bo wypadło mi cósik :evil: Wolałabym być z Wami, ale obowiązki... :roll: :evil:

nie przejmuj siejak znam życie to Daga jest obrotna zrobimy jeszcze pżegnanie jesieni :roll: i może karnawau :lol:

Może Ci się jeszcze to odkręci :roll:

na 100%, to gdzieś we wrześniu.

Do tego czasu to mnie szlag trafi :evil:

no ...mnie też by trafił na Twoim miejscu .... taaaaaaaka impra i żyj tu człowieku w niepewności :lol:

no ale miejmy nadzieję , ze jednak się uda :D

na 100%, to gdzieś we wrześniu.

Do tego czasu to mnie szlag trafi :evil:

no ...mnie też by trafił na Twoim miejscu .... taaaaaaaka impra i żyj tu człowieku w niepewności :lol:

no ale miejmy nadzieję , ze jednak się uda :D

Wszak generalnie są 2 uda , albo sie uda :D , albonie uda :-?

a małolaty mogą? znaczy: alkohol używam.

mogą, pewnie że mogą ..... się zapisuj na listę .... obiecuję, ze dowodu sprawdzać nie bede jak z flaszką u wrót Pani Osińskiej zawitasz :wink: :lol:

a tak off topic .....

małolata ....hm.... nie znosiłam tego określenia :roll: .... centralnie jak płachta na byka na mnie działało :lol: ....raz gdzieś podsłyszałam i używałam za każdym razem :

"jak ci mało lata to se rozhuźdej" .... nieco bezczelna ze mnie była małolata :oops: :lol: